spoko looz na pierwszej rozmowie podejdz lekko kulejąc i uśmiechnij się szeroko nic nie musisz mówić bo siem zaraz połapią, że " lewus " jesteś i wywalą
_________________ ...... a będzie giciej
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
w turcji inflacja szaleje a indeks na maksach maksów to dlatego u nas rośnie ??
W Venezueli też tak było. Dlatego nie jarzę czemu ma być sraka przy inflacji? To właśnie róść będzie dalej wszystko ale wycenianie w coraz mniej wartym pieniądzu. Sraka to wtedy gdy będzie wycofany nadmiar podaży pieniądza z giełd przy realnym a nie pozorowanym podnoszeniu stóp - wtedy gotówka zaczęłaby odzyskiwać wartość a na akcjach nastąpiłby kolaps bo by uciekali do gotówki a teraz co jest? Gotówka traci, Krystyna z Hieronimem udają durni no to jaka motywacja sprzedawania akcji jest? Niewielka.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
spoko looz na pierwszej rozmowie podejdz lekko kulejąc i uśmiechnij się szeroko nic nie musisz mówić bo siem zaraz połapią, że " lewus " jesteś i wywalą
Ale to chyba zależy od płci i preferencji rekrutera Bo gorzej jeśli bym tym zdobył plus
Reser
Sprzedając akcje wraca się do gotówki, której jest za dużo a banxterzy centralni zupełnie nic z tym nie robią.
Powinna ta francuska durna pi*da podnieść stopy jak nasz jastrząb i zbierać z rynqw to co nadrukowali wcześniej - od razu inflacja by się zesrała i giełdy też. A ten qrwiszon żab się nawpierdala i udaje, że deszcz pada.
REALISTA lubi tą wiadomość
Reser
a na którą będziesz chodził do roboty? I pamietaj, przed wyjściem nakarm koty i posprzątaj qwetę , muszą mieć co jesć, pić i gdzie srać na te 16 h jak Cię nie będzie
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Sprzedając akcje wraca się do gotówki, której jest za dużo a banxterzy centralni zupełnie nic z tym nie robią.
Powinna ta francuska durna pi*da podnieść stopy jak nasz jastrząb i zbierać z rynqw to co nadrukowali wcześniej - od razu inflacja by się zesrała i giełdy też. A ten qrwiszon żab się nawpierdala i udaje, że deszcz pada.
nie mogą podnieśc stóp jak Pan Bóg przykazał ( powinny być 1-2 punkty powyżej inflacji) bo by się system zawalił i krawaciarze by pobankrutowali. Hieronim pudruje gówno a Krystyna w ogóle odleciała z tym " brak zagrożenia stagflacją"
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
nie mogą podnieśc stóp jak Pan Bóg przykazał ( powinny być 1-2 punkty powyżej inflacji) bo by się system zawalił i krawaciarze by pobankrutowali. Hieronim pudruje gówno a Krystyna w ogóle odleciała z tym " brak zagrożenia stagflacją"
I czy świat by na tym stracił? Planeta by się z nierobów i złodziei oczyściła
Reser
Na niemiaszku niezły nerwosol,niby up chcą a tu jeb konarem w łeb,200 pkt obsranto szybkie To moim zdaniem faza rynku ,że jak zrobią wyskok to es z automatu
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Opcjo jak masz jakiegoś znajomego który prowadzi działalność gosp,może on Cię dopisać do swojego ubezp zdrowotnego jako członka rodziny,nie sprawdzają tego.mozesz być np przyrodnim bratem Nie ponosi kolega żadnych kosztów,ani nie będzie miał ograniczeń w opiece med,może bez problemu nawet 2 osoby dopisać do siebie,prawo na to zezwala Będziesz ubezp tak długo jak on będzie miał firmę,za free i masz wyjebane na pup
Bartek
Opcjo jak masz jakiegoś znajomego który prowadzi działalność gosp,może on Cię dopisać do swojego ubezp zdrowotnego jako członka rodziny,nie sprawdzają tego.mozesz być np przyrodnim bratem Nie ponosi kolega żadnych kosztów,ani nie będzie miał ograniczeń w opiece med,może bez problemu nawet 2 osoby dopisać do siebie,prawo na to zezwala Będziesz ubezp tak długo jak on będzie miał firmę,za free i masz wyjebane na pup
Miałem tak kiedyś parę lat temu ale się skończyło. Aktualnie nie mam takich znajomości.
Bartek
Miałem tak kiedyś parę lat temu ale się skończyło. Aktualnie nie mam takich znajomości.
No to trochę fatalniusio A co w sytuacji gdy warunki płacowe Tobie nie odpowiadają?jesteś sam ,koszty masz duże utrzymania Może jakiś mobbing zgłosisz ,po pierwszym dniu pracy
Reser
No to trochę fatalniusio A co w sytuacji gdy warunki płacowe Tobie nie odpowiadają?jesteś sam ,koszty masz duże utrzymania Może jakiś mobbing zgłosisz ,po pierwszym dniu pracy
Liczę na braci z Ukrainy... że mnie uprzedzą i stanowsiko będzie nieaktualne. Raz mi dali kiedyś na pośrednika kredytowego do Leroy Merlin ale na szczęście było juś nieaktualne a celowo po 4 dniach dopiero poszedłem bo PuP daje tydzień.
Po co się wysilają? Przez lata chodziłem tylko listę podpisywać i do następnej wizyty a teraz próbują pokazać, że są do czegoś jednak potrzebni i mi dupę zawracają.
Kazik Kowalski
Liczba postów : 450 Location : Koszalin Registration date : 10/01/2019