coś Ty rozjechane rynki są zazwyczaj w punktach zwrotnych
Tu jest cały czas od miesięcy grane to samo. Pozorowane spadki i momentalny powrót, pozorowana hossa i zaraz w dziób. Nie da się rosnąć ani nie da się spadać tylko nie kończąca się wielomiesięczna mielonka na wiecznie tych samych levelach.
od połowy 2021 to wg mnie wzrosty są pozorowane, a przynajmniej od jesieni/sierpnia/września w tej chwili to chyba jest jeden z trudniejszych momentów do analiz trendowych, bo do końca jeszcze nie wiadomo, czy zakończyła się korekta swingu wzrostowego, czy jesteśmy w nowym swingu spadkowym?(D1)
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
coś Ty rozjechane rynki są zazwyczaj w punktach zwrotnych
Tu jest cały czas od miesięcy grane to samo. Pozorowane spadki i momentalny powrót, pozorowana hossa i zaraz w dziób. Nie da się rosnąć ani nie da się spadać tylko nie kończąca się wielomiesięczna mielonka na wiecznie tych samych levelach.
od połowy 2021 to wg mnie wzrosty są pozorowane, a przynajmniej od jesieni/sierpnia/września w tej chwili to chyba jest jeden z trudniejszych momentów do analiz trendowych, bo do końca jeszcze nie wiadomo, czy zakończyła się korekta swingu wzrostowego, czy jesteśmy w nowym swingu spadkowym?(D1)
Zależy czy masz na myśli GPW czy Jankesa. Na Jankesie to przecież hossa ciągle bo jak przy takiej inflacji ma spadać? Za chuja nie będzie zwały z powodu inflacji a wręcz przeciwnie. Bessy są deflacyjne.
A u nas gówno wielkie, nic się nie da zasadniczo. Jak ugrzęźnie to wołami tego qrestwa u nas nie ruszysz w żadną stronę.
Reser
Rzucanie rezerw ropy na rynek jest jak interwencja na walucie: na długo nie pomaga , a jeszcze kiedys trzeba będzie te rezerwy uzupelnic ergo: ruszyć na zakupy
Reser
Rzucanie rezerw ropy na rynek jest jak interwencja na walucie: na długo nie pomaga , a jeszcze kiedys trzeba będzie te rezerwy uzupelnic ergo: ruszyć na zakupy
ALE gdzie oni te rope magazynuja JAK STATKOW NIE MIELI NIEDAWNO NA MAGAZYNY
A CO DO CENY - to nic nie ma znaczenia GDY ŻYD MA TYLE KASY ZE MOZE WYKUPIĆ CAŁĄ ŚWIATOWĄ : ROPĘ ,ZŁOTO , PSZENICE , WSZYSTKIUE AKCJE ..... dalej wpisz co chcesz żydowi na wszystko starczy kasy
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Koleje Rosyjskie (RŻD) uznano za technicznie niewypłacalne. Powodem takiej decyzji był brak spłaty odsetek od obligacji. Jest to pierwszy przypadek uznania za niewypłacalną rosyjskiej firmy od rozpoczęcia inwazji Rosji na Ukrainę.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Prezydent Niemiec Frank-Walter Steinmeier planuje wizytę na Ukrainie, ale prezydent Wołodymyr Zełenski obecnie nie chce się z nim spotkać, pisze we wtorek niemiecki dziennik "Bild" powołując się na informacje z ukraińskich kręgów rządowych.
Steinmeier chce przyjechać do Kijowa "wraz z delegacjami rządowymi z innych państw Unii Europejskiej; możliwy termin wizyty: jutro, w środę" - informuje "Bild". Dodaje, że "prezydent Ukrainy odmawia! Obecnie nie chce spotkać się ze Steinmeierem w Kijowie. Inni politycy UE mogą przyjechać".
Reser
https://zus.pox.pl/inne/beda-doplaty-do-kredytow.htm Stac nas
rząd spełnia wszystkie obietnice Tuska
Te durne pisiory chcą powrotu do gospodarki centralnie planowanej.
Jeszcze trochę i rząd będzie administracyjnie ustalał ceny w sklepach, zlikwidują giełdę i reaktywują nakaz pracy.
najgorsze jest to, że za to wszystko musisz zapłacić ze swoich ile jeszcze na twoim garbie będzie tych płatności? Jestem zasmucony a nawet przerażony, że w koncu się wykończysz taką polityką rządu
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Qqrydzy to może niekoniecznie a rejestracja danych przy zaqpie Au to myślisz po co jest? Żydom przed wywózką do obozu zaglądano w zęby a nam zajrzą do....
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Qqrydzy to może niekoniecznie a rejestracja danych przy zaqpie Au to myślisz po co jest? Żydom przed wywózką do obozu zaglądano w zęby a nam zajrzą do....
ja już mrożę próbkę kału gdyby był nalot cyk otwieram zamrażarkę i prosze bardzo
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
co do inwigilacji obywateli to pamiętam w czasie rządów Tuska miałem kontrole na drodze i zdziwiłem się że cel kontroli to sprawdzenie paliwa w samochodzie czy na opale , czy na dieslu nikt nie kontrolował tysięcy cystern na drodze a człowieka się czepiali jak by był producentem tego specyfiku
do dziś pamiętam bekę z policjantem jak się go zapytałem kiedy będą sprawdzać co ludzie zjedli i jak to będa robić , no i zeszło nam na "zaglądanie do dupy"
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
opcjo w dziwnym miejscu złoto trzymasz
i dlatego u ciebie taka celebracja z tym porannym sraniem bo to złożony proces
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
ja już mrożę próbkę kału gdyby był nalot cyk otwieram zamrażarkę i prosze bardzo
a to twoje , czy krowie placki
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD