Rośnie ropa i złoto, spadają giełdy i crypto - wygląda na kryzys.
Pytanie ile rolek papieru ma na dziś przygotowane Rzyt?
Kryzys to ludzie w chałupach mają tak mysle,choć jak widzę pełne parkingi aut przed marketami nawet w poniedziałek to sam nie wiem Rozbawiła mnie kobieta która w sobotę wieczorem w markecie podeszła do kasy nic nie mając w koszyku,ale zapytała czy w niedziele będzie czynne Ja pier**le 6 dni w tyg to chyba inaf żeby się po sklepie nalazic Ludzie to też już jakiegoś pierdolca mają
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Rośnie ropa i złoto, spadają giełdy i crypto - wygląda na kryzys.
Pytanie ile rolek papieru ma na dziś przygotowane Rzyt?
Kryzys to ludzie w chałupach mają tak mysle,choć jak widzę pełne parkingi aut przed marketami nawet w poniedziałek to sam nie wiem Rozbawiła mnie kobieta która w sobotę wieczorem w markecie podeszła do kasy nic nie mając w koszyku,ale zapytała czy w niedziele będzie czynne Ja pier**le 6 dni w tyg to chyba inaf żeby się po sklepie nalazic Ludzie to też już jakiegoś pierdolca mają
Za dużo kasy w obiegu jest. Jastrząb nadrukował jak pojebany i teraz to hula po narodzie. Ogólnie na świecie powinny centralne zacząć ściągać nadmiar siana z rynqw to by zaraz inflacja sie cofnęła. Co prawda przy okazji byłaby zapaść gospodarcza no ale to trudno - chyba nie da się inaczej. Biedy w polskim narodzie w każdym bądź razie nie ma. Póki każdy ma papierki fiducjarne bańq centralnego, póty iluzja posiadania trwa.
Reser
Wpłaciłem dzisiaj parchowi, bo się o składkę dopominał. Jeszcze OC za blachosmroda do końca kwietnia muszę uiścić. Wszędzie tylko płać i płać, a kto pomyśli o mnie jako jednostce, człowieku, który też chce być szczęśliwy?
Reser
Ta qrwa Le Pen powinna wypierdalać do Moskwy, klękać przed putlerem i mu gałę doić aż się porzyga Jakaś obłąkana fanatyczka ruskiego sqrwysyna i chce rządzić najwiekszym krajem w Europie?
qrwa mać tragedia będzie jeśli ona wygra
Makaron już mniejsze zło niech zostanie.
Reser
Wpłaciłem dzisiaj parchowi, bo się o składkę dopominał. Jeszcze OC za blachosmroda do końca kwietnia muszę uiścić. Wszędzie tylko płać i płać, a kto pomyśli o mnie jako jednostce, człowieku, który też chce być szczęśliwy?
No właśnie Mam podobnie. Koszty na lewo i prawo, podatki przygniatają i tylko gdzie się ruszę to forsę ode mnie chcą. Dlatego nie wychodzę. Wyjeżdżam na te całe święta w PiSdoo.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
No właśnie Mam podobnie. Koszty na lewo i prawo, podatki przygniatają i tylko gdzie się ruszę to forsę ode mnie chcą. Dlatego nie wychodzę. Wyjeżdżam na te całe święta w PiSdoo.
Jedziesz w bieszczady?
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019