To nie Photoshop. Nawet 90 proc. raty to odsetki. Płacisz 4 tys. zł, spłacasz 530 zł SYSTEM działa prawidłowo Najgorsze jest to, że ludzie się wpierdalają w 30-letnie kredyty , żeby miec sowje mieszkanie. Tylko że to jest mieszkanie banku a nie jego.
Stanisław Żerko @StZerko · 1 g. To nie jest dowcip: Naczelna Dyrekcja Lasów Państwowych uruchamia program, zezwalający Polakom legalne zbieranie chrustu w lesie.
kolego jest nawet lepiej jak myślisz Zanocować w lesie? Akcja Lasów Państwowych rusza
http://www.pobiedziska.pl/zanocowac-w-lesie/
Od jutra, 1 maja 2021 r., na obszarach wyznaczonych przez Lasy Państwowe będzie można …zanocować w lesie. Czy tego rodzaju tereny są i w pobliżu Pobiedzisk? Czy pojawią się w nich bushcrafterzy?
Bushcraft to kolejna moda na powrót do natury. Próba poszukiwania sposobu na nadmiar technologii w codziennym życiu. Uczy zdobywać jedzenie, budować schronienie, przy pomocy możliwie najprostszego sprzętu: noża, krzesiwa, namiotu, hamaka. Bushcraft dopuszcza też toporki, piły, siekiery...........
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 20:44
najgorsza jest różnica w czasie bo dzwoni do mnie w środku nocy
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 20:48
Odyseusz napisał:
Nadaje ze Stronia napisał:
thorgall napisał:
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
Forex Trader napisał:
thorgall napisał:
Polska będzie sprowadzać węgiel z Botswany.
rozumiecie to?
nie rozumiecie
a na chooy skoro mamy swój?
nasz powoduje globalne ocieplenie
ja tam nie mam dylematów jestem przepełniony wiarą w słuszność podejmowanych decyzji nie zaprzątam sobie tym mojego genialnego umysłu
jak przyjdzie żryć gruz to se zaprzątniesz
..... a co z tonami zachomikowanej kaszy
PiS .........DAła
.....3ba bedzie zatrudnić sie u kapitalisty Osła, to może PO kryjomu troche darmowego jabka wpadnie do bandziocha
ale jakie jabłka jak drzewa zostały wycięte i drewno sprzedane do mojego kominka
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 20:48
thorgall napisał:
Forex Trader napisał:
thorgall napisał:
rozumiecie to?
nie rozumiecie
ale kiedy on powoduje to ocieplenie
bo mi wychodzi że jak się go kopie(wydobywa)
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 20:52
thorgall napisał:
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
Forex Trader napisał:
thorgall napisał:
rozumiecie to?
nie rozumiecie
ja tam nie mam dylematów jestem przepełniony wiarą w słuszność podejmowanych decyzji nie zaprzątam sobie tym mojego genialnego umysłu
PiS .........DAła
.....3ba bedzie zatrudnić sie u kapitalisty Osła, to może PO kryjomu troche darmowego jabka wpadnie do bandziocha
a po fajrancie u Osła zabawa
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 20:56
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 21:10
thorgall napisał:
thorgall napisał:
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
Forex Trader napisał:
thorgall napisał:
rozumiecie to?
nie rozumiecie
PiS .........DAła
a po fajrancie u Osła zabawa
....... z samego cydru takiej fazy nie uzyskasz
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 21:12
....... ile już Opcjoner wpiertolił na krypto
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 21:13
REALISTA napisał:
Market Trader napisał:
Bartek napisał:
Market Trader napisał:
Bartek napisał:
Market Trader napisał:
Przytulacie siano na hossie?
trzymam es po 14584 na dax,licze ze po danych o inflacji powinni pierdolnac no chyba ze nie wzrosla u niemca tak jak ma to miejsce u murzynow,no ale oni licza po nowemu na slowacji przekroczyla juz 50%
Ale to chyba PPI te 50%? Przecież raczej nie konsumencka.
Ponoć konsumencka,bo prawie całą żywność z Ukrainy targali,mają braki i ceny napierdlalaja Tak czytałem na stoqu kilka dni temu
A u Kryśki stopa 0 - ona nic nie może. Podnieść się nie da. W tym kontexcie cały koncept waluty € stał się jakąś farsą.
Najpierw rynki wierzyły w "przejściową inflację", teraz jest korba pod... chooy wie pod co. Że jakos to bedzie?
Rekordy drożyzny padają nie tylko w Polsce. Niemcy z najwyższą inflacją od prawie pół wieku
Tylko ostra podwyżka stóp i zbicie tzw. wycen aktywów REALNIE zwalczą inflację no chyba, że Bańki Centralne straciły kontrole nad inflacją i ida na rympał. "Nadrukowali" biliony wszystkiego w ramach "nfoczesnej ekonomi" a teraz zdziwko, że jest inflacja. Zastanwaiam się, czy w Bańkach Centralnych siedza ekonomiczni debile czy wręcz przeciwnie: cynicy, którzy w imieniu najbogatszych zrobili gigantyczny skok na kasę? Dla mózga czy bezosa inflacja czy wzrost cen gazu o kilkaset% jest bez znaczenia, dla zwykłego leszcza to duży problem.
No właśnie. A te ich pseudodziałania żeby zdusić inflację to tak jak działania Niemiec aby dozbroić Ukrainę.... dużo gadania zero konkretów.
Moim zdaniem ta druga opcja - robią gigantyczny skok na majątki milionów ludzi bo bańkom centralnym liczą się tylko kwoty nomimalne (w bilansach ich nie obchodzi inflacja).
Reser
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 21:15
To nie Photoshop. Nawet 90 proc. raty to odsetki. Płacisz 4 tys. zł, spłacasz 530 zł SYSTEM działa prawidłowo Najgorsze jest to, że ludzie się wpierdalają w 30-letnie kredyty , żeby miec sowje mieszkanie. Tylko że to jest mieszkanie banku a nie jego.
Tu jest właśnie złodziejski myk zrobiony bo mieszkanie kredytobiorcy jest formalnie jego. Bankowi to na rękę bo gdyby było bankowe, to w zasadzie kredytobiorca mógłby je olać i mieć w piździe dalsze spłacanie a bank by został z problemem ale ponieważ w akcie jest to jego, więc komornik może go ścigać do końca życia.
Może ludzie dostrzegą jak perfidnie są dymani przez żydobanxterkę Rzyt Złodziej zawija sreberka.
Banki to są QiZ - Agros zapewne potwierdzi.
Reser
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 21:48
Gdy leszcz otwiera u Żyda jakiś tzw. "produkt" finansowy typu lokata strukturyzowana czy inne chujstwo, to na początek od razu musi coś zapłacić a na zysk musi czekać na sam koniec. A dlaczego z zyskiem od kredytu Rzyt nie poczeka na sam koniec spłaty czyli za 30 lat? Przecież możnaby zrobić raty rosnące żeby najpierw się spłacał prawie sam kapitał a odsetki na samym szarym końcu. No i czemu tak nie jest?
Rzyt nie ponosi absolutnie żadnego rydzyka. Pełne ryzyko 100% jest po stronie kredytobiorców. I do tego jeszcze ma awaryjne zasilanie dodrukiem z centralnego w razie potrzeby. Tosz się qrwa złodzieje ustawili.
Kazik Kowalski lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Market Trader napisał:
....... ile już Opcjoner wpiertolił na krypto
5 milionów
ale wtopiłeś
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Tak to jest jak sie chcesz wszystko na już, moi znojomi już w większości na stałe oprocentowanie poprzechodzili, średnio 6,5% to i tak w sumie dobrze, bo na zmiennej to teraz już koło 8,5% jest a będzie drożej jak Glapiński znów do pieca dołoży, teraz pytanie tylko czy za 5 lat już bedzie niżej czy jeszcze nie, bo polskie stałe oprocentowanie to na 5 lat ino
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 21:57
Stanisław Żerko @StZerko · 1 g. To nie jest dowcip: Naczelna Dyrekcja Lasów Państwowych uruchamia program, zezwalający Polakom legalne zbieranie chrustu w lesie.
Może troche lasy przeczyszczą bo zbieraczy chrustu to dawno nie widziały Węgiel teraz coś koło 2k za tonę, to już zbiór chrustu i szyszek coraz bardziej opłacalny.
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 22:00
Market Trader napisał:
thorgall napisał:
rozumiecie to?
nie rozumiecie
Co to za bzdura? To w JSW naszego nie mamy?
A ja się pytam gdzie te hałdy węgla co to nie było co z nim zrobić
Odyseusz lubi tą wiadomość
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 22:01
Market Trader napisał:
Ile kydo dziennie kasujecie tak średnio?
średnio 3 kydo kasuję a potem mnie kasują na 3 kydo więc razem kasuję 6 kydo
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 22:04
Market Trader napisał:
Ile kydo dziennie kasujecie tak średnio?
To zależy czy łapę cenę czy ruch.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 22:04
Może troche lasy przeczyszczą bo zbieraczy chrustu to dawno nie widziały Węgiel teraz coś koło 2k za tonę, to już zbiór chrustu i szyszek coraz bardziej opłacalny.
Ja słyszałem że 3k za tonę.
Reser
Temat: Re: UFO - 30.05.2022r. Pon 30 Maj 2022, 22:12
pike napisał:
Market Trader napisał:
thorgall napisał:
rozumiecie to?
nie rozumiecie
Co to za bzdura? To w JSW naszego nie mamy?
A ja się pytam gdzie te hałdy węgla co to nie było co z nim zrobić
No rozeszły się bo się sytuacja zmieniła. Ambitna droga Europy do bezemisyjności została brutalnie wyjaśniona przez bandytę ze wschodu. Wungiel miał iść do lamusa, JSW miało plajtować a energia miała być zielona. Kanalia z Moskwy zapragnęła zmieniać granice na mapie Europy no i cofnął sqrwysyn w rozwoju wszystkich.