Poseł Sterczewski jechał zygzakiem na rowerze. Jest nagranie... i oświadczenie polityka
Po godz. 3 w nocy na ul. Głogowskiej w Poznaniu policjanci zatrzymali do kontroli mężczyznę, który jechał zygzakiem na rowerze. Pojazd nie miał żadnego oświetlenia. Funkcjonariusze wyczuli od rowerzysty zapach alkoholu i chcieli przebadać go alkomatem. Wtedy zatrzymany odmówił. Poinformował, że jest posłem i chroni go immunitet. Odmawiał też wykonywania poleceń - np. stania w bezpiecznym miejscu.
Ostatecznie poseł przypiął rower w miejscu, w którym go zatrzymano i dalej poszedł pieszo.
Takie wczasy to ja rozumiem. Fajka w gębie, piwko w ręq a fujara do paszczy kudłatej. Pełny relax, a nie jakiś KO-wiec, wycieczki, zwiedzanie czy kiełbaski na ognisq. Pojadę tam w lipcu, tylko nie wiem gdzie to k.... jest
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Takie wczasy to ja rozumiem. Fajka w gębie, piwko w ręq a fujara do paszczy kudłatej. Pełny relax, a nie jakiś KO-wiec, wycieczki, zwiedzanie czy kiełbaski na ognisq. Pojadę tam w lipcu, tylko nie wiem gdzie to k.... jest
w kurorcie u Odyseusza na Zuławach
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Ten z przodu, niepasteryzowany. Czeski Bernard. Mniej gorzki od Pilsnera Urquella, ale browar na tym samym levelu. Wyasygnować trzeba over 6 pln-ów, ale raz się żyje ...
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Ten z przodu, niepasteryzowany. Czeski Bernard. Mniej gorzki od Pilsnera Urquella, ale browar na tym samym levelu. Wyasygnować trzeba over 6 pln-ów, ale raz się żyje ...
ja ostatnio to próbowałem i w sumie nie jest takie złe
PiS .........DAła
..... tylko nie dla mnie, ze względu na me zasady nie biore do ust coś co kosztuje POnad 2 i pół zeta
oto moje menu na pierszy miesiąc PO odwyku:
1 x 1,5 l prezent PO 20 zeta 24 x
17 x
18 x
15 x 0,66l
18 x
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008