Płynę se dziś po Oceanie Spokojnym, patrzę na horyzont, który się kończy, bo na końcu płaskiego świata jest przepaść. Obkleiłem głowę folią przed promieniowaniem i fajno jest... a w ręq woda z proszkiem chińskim i żółcią bydlęcą w ładnej butelce.
Nadaje ze Stronia and AgroTrader like this post
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29653 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Płynę se dziś po Oceanie Spokojnym, patrzę na horyzont, który się kończy, bo na końcu płaskiego świata jest przepaść. Obkleiłem głowę folią przed promieniowaniem i fajno jest... a w ręq woda z proszkiem chińskim i żółcią bydlęcą w ładnej butelce.
..... nie wódź na POkuszenie .........szatanie
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No no... nie powiem. Dobry gust
Reser
....... I TAKA JEST AMERYKA .....zwłaszcza przed POchodem Narodowym
Jankesi mają fajne to święto 4th of July. Kolorowo, wesoło, festyny, zabawy itp a u nas 11.listopada to jakieś polityczne wyjazdy, prawaki vs lewaki, wojna polsko-polska i jeden wielki syf. My nie potrafimy obchodzić święta tak jak Jankesi. Tam. się cieszą że są Jankesami a u nas takie faszystowskie naziole od Bąkiewicza robią chore jazdy.
Reser
jestem przekonany, że widzimy ostatni etap zdegenerowania osobnika "nadaje ze stronia". To juś są ostatnie podrygi.
Klasyczny ostatni etap, to on ma już dawno za sobą, teraz tworzy już coś co wykracza poza tradycyjne podręczniki medycyny. Dzięki inspiracji, którą doświadcza na UFO, wchodzi w nowe nieznane obszary piwnego opętania. Mało tego, łączy to z tradingiem i zarabianiem kasy. Tworzy nowa wartość, dodaną, wytycza nowe ścieżki obłędu i opętania w na swój uroczy sposób ...
zibi MOD
Liczba postów : 31104 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 01 07 2022 r. Sob 02 Lip 2022, 00:29