jak zwykle rozkminasz temet logicznie,i co z tego?niestety jak sam zauwazyles ,logika nie ma znaczczenia oglosili recesje u murzynow i jaki wniosek wg mnie inflacja spadnie bo ceny spadna,spadek popytu,na skutek wysokich cen suurowcow,no nie ma innego wyjscia na ten moment zauwaz jedno,obecnie nie ma stymulusow jak dwa lata temu na skutek spadku gield i pandemi,wtedy panika byla ,dzis jej nie ma dzis realia sa takie ze gieldy spadly nie mniej niz dwa lata temu ,a nic nie slychac o respirarprach,moze ekonomia wraca do normalnosci a wiec nie ma podstaw do podwyzek stop,a beda myslec o nad ich obnizkami,i moim zdaniem ucieszy to rynki.ktore graja pod przyszloszc juz inflacja u murzynow spada,nie kumam jakim cudem,ale spada wiec nie ma podstaw do podwyzki stop,a co za tym idzie ,pienidz znowu potanieje co o tym mysisz?
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jak zwykle rozkminasz temet logicznie,i co z tego?niestety jak sam zauwazyles ,logika nie ma znaczczenia oglosili recesje u murzynow i jaki wniosek wg mnie inflacja spadnie bo ceny spadna,spadek popytu,na skutek wysokich cen suurowcow,no nie ma innego wyjscia na ten moment zauwaz jedno,obecnie nie ma stymulusow jak dwa lata temu na skutek spadku gield i pandemi,wtedy panika byla ,dzis jej nie ma dzis realia sa takie ze gieldy spadly nie mniej niz dwa lata temu ,a nic nie slychac o respirarprach,moze ekonomia wraca do normalnosci a wiec nie ma podstaw do podwyzek stop,a beda myslec o nad ich obnizkami,i moim zdaniem ucieszy to rynki.ktore graja pod przyszloszc juz inflacja u murzynow spada,nie kumam jakim cudem,ale spada wiec nie ma podstaw do podwyzki stop,a co za tym idzie ,pienidz znowu potanieje co o tym mysisz?
A to nie słyszałem, że w Murzynowie inflacja spadła. Cos przeoczyłem? Moim zdaniem energia, woda, żarcie będa napedzały inflację. Z inflacja jest jak z Ginem wypuszczonym z butelki: ciężko go tam wepchnąć z powrotem. Natomiast Zaor może mieć racje z "hossą inflacyjną". Ale to jeszcze nie teraz. Moim zdaniem bańki centralne dały zielone światło na padake na surowcach i krypto ( ostatnie wypowiedzi gościa z SEC-u) U nas chyba już 15** nie zobaczymy, no chyba, że jakis Czarny Łabądź ergo: klepiemy dołek Nazdak, jak juś Opcjo pisał, zejdzie do wartości czterocyfrowych.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Niby mało w kilometrach ale tam są co najmniej dwa chamskie podjazdy i kierunek S-W czyli tropik prosto w mordę cały dzień - to robi trudność. Na takich trasach to ja prawie nie patrzę na kilometry a głowne co ustawiam na liczniq to altimetr.
Odyseusz lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No nic, Bazant się skończył a drugiego nie biorę bo trza rano wstać. Jankes dziś ma święto a Słowacy jutro cały dzień wolny - jakiś Cyryla i Metodego czyli będę musiał chlać kranówę bo gdzie qpię wodę? Albo z jeziora nałapię
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Niby mało w kilometrach ale tam są co najmniej dwa chamskie podjazdy i kierunek S-W czyli tropik prosto w mordę cały dzień - to robi trudność. Na takich trasach to ja prawie nie patrzę na kilometry a głowne co ustawiam na liczniq to altimetr.
nie dasz rady tyle km przejechac i to caly czas pod górę i pod slonce
jedź rano na zachód a po poludniu na wschód i bedziesz miał cały czas "ze słońcem "
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
jedź rano na zachód a po poludniu na wschód i bedziesz miał cały czas "ze słońcem "
..... jak sie zmęczy to zamówi sobie POwietrznego Ubera
a co to za morze? jesteś we włoszech?
uważaj na kieszonkowców
ale widzę że jutro z góry ze 100 kilosów powinieneś pierdolnąć na luzie
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
A wieczorem na południe i jesteś na miejscu. UFO uczy, UFO radzi, UFO nigdy cię nie zdradzi!
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
..... jak sie zmęczy to zamówi sobie POwietrznego Ubera
no i żebyś nie wpadł do przesmyku korynckiego
zibi MOD
Liczba postów : 31150 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008