1-szy na 8-tej rozpierdalam dzisiaj konkurencje przez ostanie 2 godziny napisałem 2 posty i bez liczenia znowu wielki sukces
Market Trader napisał:
thorgall napisał:
Market Trader napisał:
Nasdaq już za darmo jest.
Za rok też jadę do Czechosłowacji Nad morzem drożyzna i piździ. Kartofla jednego takiego skręconegi z oleju po 10 zł sprzedają.
Nie ma już takiego kraju od dobrych trzech dekad. Są dwa odrębne państwa mające różne waluty.
W CZ tanio też nie jest. Ceny w potravinach szybują. 3 gotowe żarcia do odgrzania qpiłem, jedną konserwę z tunaka, pećivo, wodę i jakąś zasraną tycinkę i za to 389czk . przecież to 8 dych na nasze.
Odnoszę wrażenie, że w SK jest nieco taniej pomimo €.
a nie szło cos przekleic ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29653 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
my importujemy węgiel z Mozambiku rozumisz to ?????????
mnie tez to wkurwia , bo na węglu śpimy a importować musimy tylko że to co się dzieje teraz z węglem to wynika z pojebanej polityki unii która wymusiła zamykanie kopalń w całej unii a wszyscy to łyknęli nie wiadomo po co , kiedyś jak unia się wygłupiała z tym prostowaniem bananów i ogórków i mówiła że limak to ryba to tylko beka z tego była , ale teraz weszli na inny poziom , który to nie jest już taki śmieszny , gdyż zaczyna w znacznym stopniu wpływać na nasze kieszenie
popatrz taki Turów , chcieli to zamknąć chyba jaki taki bonus do całej reszty kto tym sterował
ostatnio z kolegą rozmawiałem który mówi tak " po co Unia tak ciśnie tą ekologię skoro jej udział w światowym zanieczyszczeniu to 4% , a skoro to tylko tyle a inni mają to w dupie to po co się tak przy tym upierać "
w unii zjeby kopalnie zamykali , a w chnach 2xtyle otwierali
w Holandii chcą zmniejszyć produkcje bydla i trzody chlewnej bo jest nieekologiczna i jak myślisz czyje to decyzje
A Morawiecki na kolanach wykonuje ich wszystkie polecenia
a jak sie \Solidarna Polska sprzeciwia to wszyscy ich jebia jak bure suki
...... Osioł ......jutro zarabiamy razem z RaWałem ...... Ty na konikach FW20, a ja na kalach
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51994 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
1-szy na 8-tej rozpierdalam dzisiaj konkurencje przez ostanie 2 godziny napisałem 2 posty i bez liczenia znowu wielki sukces
Market Trader napisał:
thorgall napisał:
Market Trader napisał:
Nasdaq już za darmo jest.
Za rok też jadę do Czechosłowacji Nad morzem drożyzna i piździ. Kartofla jednego takiego skręconegi z oleju po 10 zł sprzedają.
Nie ma już takiego kraju od dobrych trzech dekad. Są dwa odrębne państwa mające różne waluty.
W CZ tanio też nie jest. Ceny w potravinach szybują. 3 gotowe żarcia do odgrzania qpiłem, jedną konserwę z tunaka, pećivo, wodę i jakąś zasraną tycinkę i za to 389czk . przecież to 8 dych na nasze.
Odnoszę wrażenie, że w SK jest nieco taniej pomimo €.
a nie szło cos przekleic ?
...... kolejny raz wygrałeś przez to, że pije jak smok
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46590 Registration date : 03/09/2007
I po co było to pierdolone zaciąganie na chama przez 3 tygodnie? No po co? Gdzie teraz są te pojeby z longami? Aha... zapomniałem. Jeden jest w apartamencie na Złotej.
TERA TO KASUJ ZYSK I SPIERDALAJ Z S
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Jestem w Okresie Libereckim. Będę się powoli kierował na Helmutnię a konkretnie Zittau. Po drodze jeszcze Liberec i Hradek nad Nisou a zaoszczędzone na krzywusa euraszki wydam w Reichu. Tam jest gdzieś trójstyk granic bo jeszcze obok nasza Bogatynia.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Trochę już mam dość gejowania codziennie pod te góry bo nogi się czasem buntują a u masażystki od dawna nie byłem. Świętokrzyskie już były podjazdy, małopolskie MASAKRA, Słowacja trudna, w Czechach tez codziennie kilka razy góra-dół. Męczące to jest.
Jeszcze jutro i wyjeżdżam na płaskie, może wzdłuż Odry po helmuckiej stronie? Południowo-wschodnie szwabskie Landy będę zwiedzał
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29653 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007