Obligacje rodzinne są dostępne w ciągłej sprzedaży, zatem ich zakupu można dokonać w dowolnym momencie. W czerwcu sprzedaż skarbowych obligacji oszczędnościowych osiągnęła historyczny rekord. Wartość zakupionych obligacji wyniosła ponad 14 mld złotych
nie można tez pierdzieć nad morzem bo powoduje to straszne ocieplenie klimatu i zagraża zyciu na Ziemi
dobrze ze Palant nie pojechał nad morze bo po Jego dziennej normir toby ze 100 zl /dzien płacił
....PO POwrocie z miasta od razy ........ tak daje
PiS ...... DAła
...dobrze, że Starsza Ślubna w domu kibla nie zrobiła na żetony ............. bo w nocy z 10 razy latałem (a tylko 5 bronków wychlałem ) .................... chyba pencherze z z POstatą przeziembiłem
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
nie można tez pierdzieć nad morzem bo powoduje to straszne ocieplenie klimatu i zagraża zyciu na Ziemi
dobrze ze Palant nie pojechał nad morze bo po Jego dziennej normir toby ze 100 zl /dzien płacił
PiS ...... DAła
...dobrze, że Starsza Ślubna w domu kibla nie zrobiła na żetony ............. bo w nocy z 10 razy latałem (a tylko 5 bronków wychlałem ) .................... chyba pencherze z z POstatą przeziembiłem
Nadajnik to Ty normalnie w czepcu urodzony Zochy no ma ,magazynek pełny,kibel gratis Ale to akurat nie problem,możesz jak Prokop z okienka albo balkonu
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
PiS ...... DAła
No 10 razy do kibla w nockę to faktynio,coś nie tak Może stresa masz ,to by wiele tlumaczylo
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
PiS ...... DAła
Nadajnik to Ty normalnie w czepcu urodzony Zochy no ma ,magazynek pełny,kibel gratis Ale to akurat nie problem,możesz jak Prokop z okienka albo balkonu
..... urrrwa .... nie mam balkonu ..... a czym to sie je
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
PiS ...... DAła
No 10 razy do kibla w nockę to faktynio,coś nie tak Może stresa masz ,to by wiele tlumaczylo
..... naście bronków POszło a tylko 3 razy byłem ....... może przez te zimne nocki - około 7 stopni, wszystkie drzwi i okna POotwierane, żeby żaden sierściuch sie nie zaPOdział ..... a gdybym miał manko w stanie sierściuchów ..... to już teraz moge pakować walizki
Nadaje ze Stronia
DAX na 13k to pod zakręcenie kurka z gazem i recesje ? Kolega pyta...
A jaka tam u nich recesja,niemiaszek se poradzi U nas to się kibel szykuje,mamy środek lata i po raz pierwszy od czasów wojny musimy prąd kupować Będą jak jesień ruszy ograniczenia w prądzie i gazie Na razie cisza przed burzą,Pinokio masowo wungiel skupuje i robi rezerwy Obiecali wungiel ludziom po tysiaku,może co tysięczny zainteresowany kupi,no nie będą sprzedawać po tysiaku jak teraz kupują po 3 tysie Ale spokojnie ponoć Obajtek już na miejsce Pinokia namaszczony,a on czyni cuda w Orlenie Fakt firma się rozwija jak nigdy Na razie sezon urlopowy ,trza się na zimę na plaży jak foka wygrzać Pod koniec września zacznie się cyrk Ale ostatnio Tusio mnie zaskoczył ,obiecał zamrożenie kredytów załatwić w dojczlandzie no bo oni mają duże dzięki niemu udziały w polskich bankach Commetz Bank już zaskarżyl wakacje kredytowe bo traci miliardy na naszym rynku ,ale Tusio załatwi te problemy ,pod warunkiem że wybory wygra Nawet go po tym wystąpieniu zwolennicy wyśmiali Ogólnie jest tak Ktoś kupił mieszkanie 5 lat temu i zyskał na wartości 100%,teraz w dupę ma kredycie dostaje ale i tak jest do przodu,ktoś inny brykę senkupil no to w plecki,trza myśleć co się na krechę kupuje
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
A jaka tam u nich recesja,niemiaszek se poradzi U nas to się kibel szykuje,mamy środek lata i po raz pierwszy od czasów wojny musimy prąd kupować Będą jak jesień ruszy ograniczenia w prądzie i gazie Na razie cisza przed burzą,Pinokio masowo wungiel skupuje i robi rezerwy Obiecali wungiel ludziom po tysiaku,może co tysięczny zainteresowany kupi,no nie będą sprzedawać po tysiaku jak teraz kupują po 3 tysie Ale spokojnie ponoć Obajtek już na miejsce Pinokia namaszczony,a on czyni cuda w Orlenie Fakt firma się rozwija jak nigdy Na razie sezon urlopowy ,trza się na zimę na plaży jak foka wygrzać Pod koniec września zacznie się cyrk Ale ostatnio Tusio mnie zaskoczył ,obiecał zamrożenie kredytów załatwić w dojczlandzie no bo oni mają duże dzięki niemu udziały w polskich bankach Commetz Bank już zaskarżyl wakacje kredytowe bo traci miliardy na naszym rynku ,ale Tusio załatwi te problemy ,pod warunkiem że wybory wygra Nawet go po tym wystąpieniu zwolennicy wyśmiali Ogólnie jest tak Ktoś kupił mieszkanie 5 lat temu i zyskał na wartości 100%,teraz w dupę ma kredycie dostaje ale i tak jest do przodu,ktoś inny brykę senkupil no to w plecki,trza myśleć co się na krechę kupuje
No nie wiem, nie wiem....tym razem moze byc inaczej
No nie wiem, nie wiem....tym razem moze byc inaczej
Biadolili, że przez wojnę oleju słonecznikowego w Reichu nie ma a dziś mijałem ogromne pola słonecznikowe czyli będzie olej I takie to jest z wszystkim pierdolenie. Gaz? Wydruqją.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Aktualne ceny stali spadły już poniżej wartości notowanych przed wybuchem wojny w Ukrainie fot. https://tradingeconomics.com/commodity/steel
W ciągu ostatnich dwóch miesięcy odnotowano serię obniżek cen bydła w skupie. Taka tendencja w obliczu rosnących kosztów produkcji sprawia, że opłacalność tej produkcji spada z każdą korektą.
W minionym tygodniu większość zbóż na światowych giełdach potaniała. W ujęciu tygodniowym wzrosła jedynie cena kukurydzy na Matif- 2,3 proc.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
....już chodzi ...... na stabilność łącza musze jeszcze czekać ze 3 niedziele ----- aż 600 Mb POdłączą:
która opcja lepsza Orange czy UPSC
Piszesz o tzw światłowodzie?
..... a co to jest
..... chodzą PO wsi jakieś naganiacze i mówią, że baba w domu bedzie tańczyć na parapecie bez zawiechy .... tylko 3ba brać 300 bądź 600 lub więcej Megabitów
Nadaje ze Stronia