....... POpiertoleńcy z GOLDMANA Jeepią RaWała/PiS .....DAłe aż furczy
Jebie się to on sam jak te elki trzyma Z pewnością kiedyś wróci,pytanie czy jego depo wyczymie Facet chyba nie wie co to gra z trendem Podobno cukier w Kauflandzie po 6 Zeta jest Moja kobieta ostro po niego zapierdalala,po 3 kilo na osobę,i na chooy ten cukier jak nie słodzi Bez cukru to ja się mogę obyć ,bo też nie słodzę Ale jak Opcjo zauważył świński pęd bo brakuje,nie ważne ,że niepotrzebne Jak jutro zbraknie soli to wszyscy będą po nią zapierdalac
Albo gdy akcji zacznie brakować na GPW
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Jebie się to on sam jak te elki trzyma Z pewnością kiedyś wróci,pytanie czy jego depo wyczymie Facet chyba nie wie co to gra z trendem Podobno cukier w Kauflandzie po 6 Zeta jest Moja kobieta ostro po niego zapierdalala,po 3 kilo na osobę,i na chooy ten cukier jak nie słodzi Bez cukru to ja się mogę obyć ,bo też nie słodzę Ale jak Opcjo zauważył świński pęd bo brakuje,nie ważne ,że niepotrzebne Jak jutro zbraknie soli to wszyscy będą po nią zapierdalac
....... jak -ów w Biedrze zabraknie albo bedą PO 5 zeta to bede ........ w innym wypadku piertole PiS ........ DAłe i narracjie o inflacji wg Putina........... Pana Putina
PiS ...... cis
....ide do lasu zbierać chrust
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
przytulacie coś na tej największej od wszechczasów bessie? czy Was co trochę wyrzucają z siodła?
No bessa jak chooy ,normalnie wszystkich wessa Tylko czemu mi właśnie eski na dax wyjebalo Już wiem,pomyliłem instrumenty,cza było na banana ładować es ,tu od lat równia pochyla
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
....... jak -ów w Biedrze zabraknie albo bedą PO 5 zeta to bede ........ w innym wypadku piertole PiS ........ DAłe i narracjie o inflacji wg Putina........... Pana Putina
PiS ...... cis
....ide do lasu zbierać chrust
W prywatnym np sąsiada szarik cie pogoni,chyba że do swojego lecisz,to i tak kwity od lesniczego Do państwowego nie radzę,przyjebia grzywnę No i tu paradoks jak ostatnio słyszałem 250 Zeta min grzywny ,nie zapłacisz odsiadka 14 dni No bo to państwowe pieniądze ,ale jak ci ktoś jebnie blachosmroda to kary nie ma,zawsze może klient powiedzieć że chciał się przejechac
walent
Liczba postów : 638 Registration date : 18/03/2009
Mała pozycja S na eur/pln bez stopa i ewentualne dokładki. Na eur/pln zawsze gram małymi pozycjami bez stopa i dokładam. Tam ruchy są tak popierdolone że się nie nadaje na duże pozycje a tym bardziej na stop loss.
Na kablu może dojdą do 1.2166?
walent
Liczba postów : 638 Registration date : 18/03/2009
Mała pozycja S na eur/pln bez stopa i ewentualne dokładki. Na eur/pln zawsze gram małymi pozycjami bez stopa i dokładam. Tam ruchy są tak popierdolone że się nie nadaje na duże pozycje a tym bardziej na stop loss.
nie wiem
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Dzień Dobry Panie Walencie.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
"Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XVIII Wydział Gospodarczy, ogłosił upadłość Idea Banku - poinformował w środę PAP syndyk masy upadłości Idea Banku. Ogłoszona upadłość nie ma żadnego wpływu na główną część przedsiębiorstwa bankowego i jego klientów przejętych przez Bank Pekao - dodano."
Kolejne leszcze zostały z nic niewartymi akcjami i obligacjami, tak wygląda inwestowanie po Polsku.
Niezależnie od tego, czy rację mają ci, którzy mówią, że potrzeba nam kilka milionów ton, czy ci, którzy liczą raczej kilkanaście milionów ton - węgla wystarczy. Proszę mnie trzymać za słowo - zapewnił Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla Interii. Prezes PiS w rozmowie z Marcinem Fijołkiem dodawał też, że rząd mógłby "szybko obniżyć inflację", ale oznaczałoby to "terapię szokową".
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-kaczynski-wegla-wystarczy-prosze-mnie-trzymac-za-slowo,nId,6182920#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
"Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XVIII Wydział Gospodarczy, ogłosił upadłość Idea Banku - poinformował w środę PAP syndyk masy upadłości Idea Banku. Ogłoszona upadłość nie ma żadnego wpływu na główną część przedsiębiorstwa bankowego i jego klientów przejętych przez Bank Pekao - dodano."
Kolejne leszcze zostały z nic niewartymi akcjami i obligacjami, tak wygląda inwestowanie po Polsku.
Wróciłem do Ojczyzny wspierać polskich gastro przedsiębiorców i płacić podatki bo ten kraj beze mnie zginie marnie Świnemunde, Międzyzdroje ludzi po chuju najebane, ruch jak w Warszawie. Nowe żurawie stawiają apartamentowce przy plaży - no kryzys jak 100 chooyów
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Sro 27 Lip 2022, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Wersja namiotowa wcale nie oznacza na biedaka. Mam porządne sprzęty. Qchenka Jetboil, namiot Fjord Nansen, licznik Wahoo, nóż Morakniv, latarkę Olight itd. Dobre 10k na wszystkie te bajery wydałem
Reser
Pizza i cappuccino 56 zyla Latte macchiato i serniczek 30 zyla Nie dziwię się że średniaqw przyciśniętych pętlą Jaszczembia nie stać na takie atrakcje. Pójdą do szefów "Podwyżkę pan daj!" a szef NATO: "Daj to był chiński sprzedawca jaj".
No niech zarobią bo cały rok będą płakać a Pinokio z tego zdziera jakieś minimum 30% to niech mają na dopłaty do wungla
Jestem qrwa filantropem
Reser
Wersja namiotowa wcale nie oznacza na biedaka. Mam porządne sprzęty. Qchenka Jetboil, namiot Fjord Nansen, licznik Wahoo, nóż Morakniv, latarkę Olight itd. Dobre 10k na wszystkie te bajery wydałem
A przyczepkę jaką masz ? Jakoś to musisz wszystko wieżć.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011