Rzutem na taśme wyciągnęli na 1 punkt powyżej, malują tak jak im pasuj. Ale Grunwald coraz bliżej, shorty jednak strach brać, bo jedna sesja i mogą zostać jako dożywotnie
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Zagroził, że Kule Zamknie i Rada Auschwitz musiała
przegłosować Kometę.
A kiedyś ten człowiek potrafił nawet coś o rynku napisać ... Powiedzieć, że jest źle, to jak nic nie powiedzieć.
Giełda to ryzykowny sport, ryzykuje się nie tylko - jak większość myśli - pieniądze ale również zdrowie psychiczne
Kiedyś rozmawiałem z pracownikiem jednego z szpitali psychiatrycznych. Mówił że za każdym razem gdy na rynkach jest jakiś szok cenowy, tzw. krachy do dołu i do góry. To przybywa sporo pacjentów. Tzw. ofiary margin call. Czytałem trochę na ten temat. A najbardziej znany inwestor po 3 bankructwie strzelił sobie w łeb. Na TJS też kiedyś się żalił jeden ziomek że po stracie całej kasy po odpoczywał sobie 2 tyg w szpitalu.
Ta euforia i strach na giełdzie powodują że człowiek odczuwa przez te 8/ 12 godzin sesji napięcie i stres. Bańka kiedyś w końcu nie wytrzymuje.
Micha giełda zniszczyła, 10 lat pracował nad systemem i wszystko psu w dupę
Ja na giełdzie ponad 30 lat, a w szpitalu jeszcze ani jeden dzień nie byłem. Tzn. z powodu giełdy nie byłem, bo jak łbem o reling wyhaczyłem po pijaq to i owszem, ale to się nie liczy.
MoralnyNiepokój lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
przegłosować Kometę.
A kiedyś ten człowiek potrafił nawet coś o rynku napisać ... Powiedzieć, że jest źle, to jak nic nie powiedzieć.
Giełda to ryzykowny sport, ryzykuje się nie tylko - jak większość myśli - pieniądze ale również zdrowie psychiczne
Kiedyś rozmawiałem z pracownikiem jednego z szpitali psychiatrycznych. Mówił że za każdym razem gdy na rynkach jest jakiś szok cenowy, tzw. krachy do dołu i do góry. To przybywa sporo pacjentów. Tzw. ofiary margin call. Czytałem trochę na ten temat. A najbardziej znany inwestor po 3 bankructwie strzelił sobie w łeb. Na TJS też kiedyś się żalił jeden ziomek że po stracie całej kasy po odpoczywał sobie 2 tyg w szpitalu.
Ta euforia i strach na giełdzie powodują że człowiek odczuwa przez te 8/ 12 godzin sesji napięcie i stres. Bańka kiedyś w końcu nie wytrzymuje.
Ja na giełdzie ponad 30 lat, a w szpitalu jeszcze ani jeden dzień nie byłem. Tzn. z powodu giełdy nie byłem, bo jak łbem o reling wyhaczyłem po pijaq to i owszem, ale to się nie liczy.
Giełda to giełda.
Mam sąsiada który przez wiele lat był nie obecny, miał wielką firmę i spadł na zero. Teraz już jest ok, normalny ziomek ale swoje przeszedł.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
przegłosować Kometę.
to pewnie stales w kolejce po BANK ŚLĄSKI
Historia GPW nabrała tempa cztery dni po podpisaniu aktu założycielskiego, kiedy to odbyła się pierwsza sesja giełdowa. Było to 16 kwietnia 1991 roku, kiedy to siedem domów maklerskich wzięło udział w notowaniach pięciu pierwszych spółek: Tonsilu, Próchnika, Krosna, Śląskiej Fabryki Kabli i Exbudu.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Gaz ziemny 8,168 -0,595 -6,79% Emisja CO2 69,51 -4,94 -6,64%
Podobno ma być totalny krach wszystkiego co się rusza. Nie wiem ile w tym prawdy ale o Wielkim Resecie chyba słyszałeś. Jutro zmiana systemu monetarnego - giełdy się nie otworzą a pieniądze stają się bezwartościowe.
AgroTrader MOD