jak interpretujecie przyrost LOPu na dzisiejszej sesji? 6k
Rawał z Prezesem robią rozpiździej
A zaor dalej roluje?
Dzisiaj go Thor wyjaśniał na zoomie u Svobody
A jak go tam wyjaśnił ? bo ja tylko zoom zaora czasami na youtube wysluchuje ?
a szpile wbijał w Zaora (że go goldmany powiozły)ale kulturalnie , ale sam stwierdził że mu sie syndrom zwyciezcy włącza bo kupe hajsu zarobił dzis https://www.youtube.com/watch?v=uQpQ6E-rvM0&ab_channel=ZoomSvobodaThorPopeyeLIVE ciekawie to prowadza... dzis był wykład o opcjach i cos o 18 miało byc o crypto.
Dzięki za linka bo nawet nie wiedziałem że mają też transmisje na youtubie, a na firmowym lapku zooma odpalać nie mogę bo na czarnej liście jest jako software od chińczyków, Tak więc jak ktoś uczulony na podsłuchy to niech ma na uwadze
Małolat lubi tą wiadomość
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
jak interpretujecie przyrost LOPu na dzisiejszej sesji? 6k
Rawał z Prezesem robią rozpiździej
A zaor dalej roluje?
Dzisiaj go Thor wyjaśniał na zoomie u Svobody
A jak go tam wyjaśnił ? bo ja tylko zoom zaora czasami na youtube wysluchuje ?
a szpile wbijał w Zaora (że go goldmany powiozły)ale kulturalnie , ale sam stwierdził że mu sie syndrom zwyciezcy włącza bo kupe hajsu zarobił dzis https://www.youtube.com/watch?v=uQpQ6E-rvM0&ab_channel=ZoomSvobodaThorPopeyeLIVE ciekawie to prowadza... dzis był wykład o opcjach i cos o 18 miało byc o crypto.
.... i coś o opcjach skumałeś
bo jak na razie to tylko Dex i OPcjoner coś na nich grali/grają ......... ja też czasami tam wdupcze (nauka kosztuje ) a reszta jakoś nic ...... chyba nie wiedzą jak to sie je
hehe ja frycowe na polskich opcjach juz zaplacilem 6 lat temu i nie tykam ... tak samo jak konie walutowe albo akcyjne na tym naszym kurwidołku oni pokazywali na interactive brokers zabezpieczenia ETF i takie tam
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
Krach na Wall Street! Pęka w szwach globalny żydowski system finansowy Będzie potężny krach wszystkiego na całej planecie! NICZEGO NIE BĘDZIE (T)ratuj się kto może
W poniedziałek równoważenie wideł na otwarciu polskich koni!
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Pią 23 Wrz 2022, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Krach na Wall Street! Pęka w szwach globalny żydowski system finansowy Będzie potężny krach wszystkiego na całej planecie! NICZEGO NIE BĘDZIE (T)ratuj się kto może
W poniedziałek równoważenie wideł na otwarciu polskich koni!
....chyba Sabinka chce odwalić POdwójne dno ........ zakres dołka z czerwca 3636.87
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29653 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Opcjo .....oglądam na ESKA TV odcinek POlacy za granicą
odcinek w Albanii ....... to co POkazują i mówią to jest miejscówa z dobrym żarciem, stosunkowo tania i bezpieczna ...... chyba dla Ciebie - idealna
...jednoosobową działalność w Albanii założysz w 10-15 minut - koszt około 4 zeta ........ a jeżeli nie prowadzisz działalności import-export to kwota wolna od POdatków to 80-100k EURO
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
O takiej sesji marzyłem od dawna W końcu gówno pociekło po nogawkach.
Jakby wiedział że taka sesja będzie, to przywalić za full depo i by starczyło na pół roku zabawy w kotka myszke z rynkami.
No nigdy tego nie wiesz kiedy taka sesja będzie ale ja po prostu wiedziałem, że ona nastąpi jakoś niebawem i tak próbowałem od paru tygodni ale wciąż nie wychodziło aż w końcu się udało. Zyski były i mi wracało na wydrę więc zamykałem a i kilka mniejszych wtop złapałem przy okazji. Trza być konsekwentnym po prostu. Najgorzej to po paru próbach olać dalsze próbowanie.
Małolat lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No i mamy zaciąg ratujący sytuację ale i tak bessa się rozwija na pełnej qrwie. Tego trendu przez dobre kilka miesięcy nie zatrzyma nic. Niech sobie zaciagają, zaraz NQ zamknę a w poniedziałek shorcenie od nowa.
No to ŁYK-end
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g