I te qrwy chcą rządzić kolejne lata, wstydu nie mają.
jeszcze niedawno pisales (ty i tvn )ze pln idzie do piachu - na 6 ... 10 pln za dolara a teraz jak sie pln umocnił to cisza ?
BIJ BRAWO GLAPIŃSKIEMU
Ja myslę, że te przepisane buszki to za mało dla Opcjonera On powinien mieć wpięte dwie kroplówki w THC na stałe
Juś bez przesady, ciągle na bombie być to by przestał mieć rozeznanie kiedy jest się na fazie a kiedy nie. Lubię se pyknąć ale nie jak jakiś ćpun. Intraday to przeszkadza bo zamula myślenie.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46546 Registration date : 03/09/2007
I te qrwy chcą rządzić kolejne lata, wstydu nie mają.
jeszcze niedawno pisales (ty i tvn )ze pln idzie do piachu - na 6 ... 10 pln za dolara a teraz jak sie pln umocnił to cisza ?
BIJ BRAWO GLAPIŃSKIEMU
Ja myslę, że te przepisane buszki to za mało dla Opcjonera On powinien mieć wpięte dwie kroplówki w THC na stałe
Juś bez przesady, ciągle na bombie być to by przestał mieć rozeznanie kiedy jest się na fazie a kiedy nie. Lubię se pyknąć ale nie jak jakiś ćpun. Intraday to przeszkadza bo zamula myślenie.
Tiaaaa ...
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Wirtualna Polska podała w poniedziałek rano, że premier Mateusz Morawiecki miał obiecać polskiej reprezentacji premię za wyjście z grupy. Chodziło o kwotę co najmniej 30 mln zł. Deklaracja miała paść w czasie spotkania szefa rządu z reprezentacją przed ich wyjazdem na mistrzostwa
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Wirtualna Polska podała w poniedziałek rano, że premier Mateusz Morawiecki miał obiecać polskiej reprezentacji premię za wyjście z grupy. Chodziło o kwotę co najmniej 30 mln zł. Deklaracja miała paść w czasie spotkania szefa rządu z reprezentacją przed ich wyjazdem na mistrzostwa
Lepiej dla nich niż na reżimową qrwizję Niech im daje - jakoś mnie to nie rusza. W końcu najlepszy wynik od prawie 4 dekad. Dla nas sukcesem było wyjście z grupy a przegraliśmy nie z jakimiś leszczami tylko z mistrzem świata i to w niezłym stylu.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Pon 05 Gru 2022, 20:19, w całości zmieniany 2 razy
Reser