I PO HUI BYŁO SIĘ THORGALOWI ZADAWAĆ Z BRAĆMI CALZONE ?
Po hui było mu się zadawać z Opcjonerem? Mówiłem, że bracia Calzzone są bardzo wrażliwi na brak szacunku. Thorgall zapłacił za to co zrobił latem Opcjoner. Nie chciałbym teraz być na miejscu Opcjonera, Giuseppe i Roberto jeszcze z Polski nie wyjechali...
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Dane chujowe, ISM <50 i poniżej oczekiwań durable orders
Zaciąg na sapince czyli "system działa prawidłowo"
Nic się nie da, dolar się z dupy nagle osłabił.
niewazne jakie dane, ma byc zaciag to bedzie, szfagry mieli wszystko juz obgadane przy wczorajszym lunchu swoja droga dane do dupy to i szansa, ze przyszle beda lepsiejsze
Ostatnio zmieniony przez Ed dnia Pią 06 Sty 2023, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Dane chujowe, ISM <50 i poniżej oczekiwań durable orders
Zaciąg na sapince czyli "system działa prawidłowo"
Nic się nie da, dolar się z dupy nagle osłabił.
niewazne jakie dane, ma byc zaciag to bedzie, szfagry mieli wszystko juz obgadane przy wczorajszym lunchu swoja droga dane do dupy to i szansa, ze przyszle beda lepsiejsze
Jak na zaciąg to też słabo to wygląda. Mizeria fhooy
Reser
Niemiec się spałował totalnie. Chyba nie ma to już sensu dzisiaj
Niemiec sie nawciagal procho wczesniej to i teraz bedzie sie bujac przy ostatnich szczytach i czekac na kolege NQ imo
Niemiec na D1 jest w hossie i tam dalszy zajob jest kwestią czasu ale Jankes wygląda do dupy chujowo nijak. U nas też korba w poniedziałek więc trzeba się trzymać europejskich rynqw na razie bo murzyny nie potrafią się określić. Na teraz masz ruch na USD, kabel mi przytula.
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Po hui było mu się zadawać z Opcjonerem? Mówiłem, że bracia Calzzone są bardzo wrażliwi na brak szacunku. Thorgall zapłacił za to co zrobił latem Opcjoner. Nie chciałbym teraz być na miejscu Opcjonera, Giuseppe i Roberto jeszcze z Polski nie wyjechali...
po chooy mu bylo z walizka rubli do Opcjonera na sylwka jechac,zaliczy jak babka wersalke
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
2 sierpnia 2019 roku Chiron Super Sport 300+ rozpędził się do prędkości 490,484 km/h, przebijając w ten sposób miarę anglosaskich 300 mil na godzinę.
Modyfikacje przeprowadzono także w układzie napędowym. 8-litrowy silnik W16 rozwinął moc 1600 KM i maksymalny moment obrotowy 1600 Nm, które to parametry pozwalają rozpędzić auto kolejno: do 200 km/h w 5,8 sekundy, do 300 km/h 12,1 sekundy i maksymalnie do 440 km/h. W ramach dostosowania samochodu do jazdy przy wysokich prędkościach m.in. zredukowano masę własną o 23 kg oraz wydłużono przełożenie 7 biegu automatycznej, dwusprzęgłowej skrzyni biegów[
Tylko ja się pytam PO CO? Po co takie przyspieszenia i takie prędkości? Żeby się rozpierdolić na miazgę? 300km/h to gdzie tyle można jeździć? A 440 to chyba szybciej niż samolot przy starcie. Przy takiej prędkości to w zasadzie niczego nie jesteś w stanie już kontrolować. Później się czyta o bogatych idiotach, którzy rozqrwili luxusowe auto na miazgę.
JAK TO PO CO -co za głupie pytanie ZEBY POKONAĆ PREDKOSC 300 KM/H NA AUTOSTRADZIE A MOZE I 400 NA TORZE ZEBY JECHAC 100/H PO 2 SEK
Produkowany w Molsheim hipersamochód został wyposażony w 8-litrowy silnik W16 z czterema turbosprężarkami, który dostarcza aż 1500 KM i 1600 Nm. Dzięki temu Bugatti Chiron przyspiesza 0-100 km/h w 2,4 s, 0-200 km/h – 6,1 s, 0-300 km/h – 13,1 s, a 0-400 km/h – 32,6 s. Jego prędkość maksymalna wynosi 420 km/h (ogranicznik).
Ja bym się zesrał przy takiej prędkości na miękko w gacie. To te 420 przez ogranicznik czyli teoretycznie jeszcze szybciej dałoby radę? Przecież to samobójcy tak jeżdżą. Zanim zauważysz jakąś przeszkodę to już będziesz albo za nią albo martwy bo przy takiej prędkości mózg i czas reflexu nie nadążają z rejestrowaniem rzeczywistości bo człowiek nie jest ewolucyjnie przystosowany do reagowania tak szybko. A wiesz jak spektaqlarnie wygląda jebnięcie w cokolwiek (np. drzewo, inny samochód albo wpadnięcie kołem w dziurę) przy 420kph? Resztki ciała wtedy są zbierane do czarnego worka w promieniu setek metrów w kawałkach.
A kto ci każe 420 km/h zapierdalać? Jedziesz sobie spokojnie 300-350 km/h i już. Dociśniesz, jakby ktoś się chciał z tobą ścigać, no i na autostradzie też możesz szybciej.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
2 sierpnia 2019 roku Chiron Super Sport 300+ rozpędził się do prędkości 490,484 km/h, przebijając w ten sposób miarę anglosaskich 300 mil na godzinę.
Modyfikacje przeprowadzono także w układzie napędowym. 8-litrowy silnik W16 rozwinął moc 1600 KM i maksymalny moment obrotowy 1600 Nm, które to parametry pozwalają rozpędzić auto kolejno: do 200 km/h w 5,8 sekundy, do 300 km/h 12,1 sekundy i maksymalnie do 440 km/h. W ramach dostosowania samochodu do jazdy przy wysokich prędkościach m.in. zredukowano masę własną o 23 kg oraz wydłużono przełożenie 7 biegu automatycznej, dwusprzęgłowej skrzyni biegów[
Tylko ja się pytam PO CO? Po co takie przyspieszenia i takie prędkości? Żeby się rozpierdolić na miazgę? 300km/h to gdzie tyle można jeździć? A 440 to chyba szybciej niż samolot przy starcie. Przy takiej prędkości to w zasadzie niczego nie jesteś w stanie już kontrolować. Później się czyta o bogatych idiotach, którzy rozqrwili luxusowe auto na miazgę.
JAK TO PO CO -co za głupie pytanie ZEBY POKONAĆ PREDKOSC 300 KM/H NA AUTOSTRADZIE A MOZE I 400 NA TORZE ZEBY JECHAC 100/H PO 2 SEK
Produkowany w Molsheim hipersamochód został wyposażony w 8-litrowy silnik W16 z czterema turbosprężarkami, który dostarcza aż 1500 KM i 1600 Nm. Dzięki temu Bugatti Chiron przyspiesza 0-100 km/h w 2,4 s, 0-200 km/h – 6,1 s, 0-300 km/h – 13,1 s, a 0-400 km/h – 32,6 s. Jego prędkość maksymalna wynosi 420 km/h (ogranicznik).
chciałem se taki qpić, ale zostawia za duży ślad węglowy a jak wszyscy wiedzą, jestem lewakiem i ekologiem
A jacht nie zostawia? A mazut z tych wielkich wycieczkowców i wypaśnych statqw?
mój nie zostawia, bo ja używam tylko żagli, za to Zygmunta tak. Ma jakiegos starego diesla z U-bota
Ale który? Chociaż żaden nie zostawia. Mam na to papiery. A ten wycieczkowiec to nie mój.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
po chooy mu bylo z walizka rubli do Opcjonera na sylwka jechac,zaliczy jak babka wersalke
Reser
jak pisalem dzis moze byc nawet powyzej 2% na NQ bo musi Daxa gonic, no i trzecia tygodniowa noge musi wyciagnac zeby wygladalo ladnie takze okolice 11000 pkt ?
No to trzecia nóżka tygodniową prawie zrobiona. Jak pisałem 11.000 jeszcze dziś możliwe a max nawet możemy się otrzeć o 11090... choć raczej dziś tam niezalecą
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007