Alkoholizm to poważny problem i dotyczy całkiem sporej części społeczeństwa. Uzależnia "twardo" czyli fizycznie i wyniszcza potwornie. To tak jak amfetamina tylko inny efekt daje. Czasem piwko można strzelić jakieś jedno, max dwa ale żeby grzać gorzałę i to codziennie to już qrwa masakra jest.
Do kawy można, jak się jest inteligentnym i normalnym.
REALISTA lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Alkoholizm to poważny problem i dotyczy całkiem sporej części społeczeństwa. Uzależnia "twardo" czyli fizycznie i wyniszcza potwornie. To tak jak amfetamina tylko inny efekt daje. Czasem piwko można strzelić jakieś jedno, max dwa ale żeby grzać gorzałę i to codziennie to już qrwa masakra jest.
oczywiście że tak , ja np do rosołu dodaje w proporcji 1:1, ale tu również potrzeba bycia normalnym
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
oczywiście że tak , ja np do rosołu dodaje w proporcji 1:1, ale tu również potrzeba bycia normalnym
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007
Już się naspadało na dziś? N-ta niezliczona już kolejna nieudana próba zrobienia bessy. 15:30 miśki znowu zostaną wyjaśnione i tak każdego dnia dzień w dzień jeden schemat
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7034 Registration date : 22/12/2011
Już się naspadało na dziś? N-ta niezliczona już kolejna nieudana próba zrobienia bessy. 15:30 miśki znowu zostaną wyjaśnione i tak każdego dnia dzień w dzień jeden schemat
No ja wziąłem wczoraj S 1936, narazie jestem zadowolony, ale myślisz żeby je ubezpieczyć callami?
Reser
No ja wziąłem wczoraj S 1936, narazie jestem zadowolony, ale myślisz żeby je ubezpieczyć callami?
Jeśli już to lepiej wystawić puty.
Reser
Jeśli już to lepiej wystawić puty.
Ostatnio jak wystawiłem puty to Putin zrobił wojnę było ciężko