Skaczą już u was z okien krawacierze? U mnie jeden skoczył, ale z 1 piętra na krzaki. Mówił, że tak tylko proforma, bo pewnie rzyt wyciągnie wieczorem.
W zeszłym tyg podobno Agro wyskakiwał Dziś podobno wskakuje spowrotem
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Skaczą już u was z okien krawacierze? U mnie jeden skoczył, ale z 1 piętra na krzaki. Mówił, że tak tylko proforma, bo pewnie rzyt wyciągnie wieczorem.
oddal żyd z procentem coś się dało
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
thorgall lubi tą wiadomość
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
ale to z chliwa wyskakiwał- parter i w gnojowicę wpadł nic mu się nie stało tylko gumofilce pogubił
Zygmunt de Bill lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
oddal żyd z procentem coś się dało
Masz zwyczajnie szczęście a szczęście to ma kto najczęściej (wg przysłowia)?
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25036 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Właśnie się zastanawiam czy brać 300pkt i poczekać na podbite żeby odnowić wyżej Albo stop obniżyć na 450,zarobek i tak galanty bedzie
Co to są galanty?
No nie znam takiego słowa. Galanty? Pierwsze widzę.
galanty=spory galanty=ladny
juz nie róbcie z Opcjonera jaj bo to rzadkie -dawne słowo Bartkowi chodziło o styl w muzyce =styl Jego gry
galant [wym. w zn. 1: galã, w zn. 2: galant] 1. «styl w muzyce pierwszej połowy XVIII w., popularny na dworach francuskich» 2. daw. «mężczyzna zachowujący się z wyszukaną grzecznością» styl galant zob. galant w zn. 1.
Co to znaczy Galanty? ładnie, dobrze, przyzwoicie. 1. Całkiem galancie mi nałożyłaś tych ziemniaków. Galancie się spóźniłeś.
Czy jest słowo Galanty? galant 'dworny, uprzejmy' lub z franc. 'wytworny, elegancki'. starej babie młodego galanta (…)
galant
samochód typu Mitsubishi Galant
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pią 10 Lut 2023, 16:56, w całości zmieniany 2 razy
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6014 Registration date : 20/10/2018