USA w ogóle nie chcą spadać. Wczoraj z zaskoczenia pocisnęli a dziś już wszyscy liczą na ciąg dalszy no i jest co jest. DAX to jeszcze gotów hossę zrobić. Nie ma krachu.
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Pijany 27-latek zniszczył kaplicę na lotnisku w Gdańsku. Wyrwał kartki z Biblii i uszkodził fotel papieski
Thorgall jest na forum obecny ?
Thorgall jest ,
OPCJONERA NIE MA I SPRAWA SIE WYJASNILA
... Przy takich interesach Thorgalla też nie będzie. Szkoda chłopa...mógł jeszcze tyle wypić
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
dex and AgroTrader like this post
kolekcjon€r
Liczba postów : 11290 Registration date : 13/02/2023
Pijany 27-latek zniszczył kaplicę na lotnisku w Gdańsku. Wyrwał kartki z Biblii i uszkodził fotel papieski
Thorgall jest ,
........ obawiam sie, że Opcjonera przyłapano na Mazurach
[b]Mężczyzna z Ełku nie dał na tacę w kościele. Inna parafianka rozpoznała w nim klienta jednego ze sklepów i opisała całą sytuację w sieci. "Widziałam cię dzisiaj, jak płacisz grubymi pieniędzmi w Lidlu przy kasie (...). Jak mogłeś tak źle postąpić?" - zapytała anonimowa kobieta we wpisie na Facebooku.[/b]
Nowe Spotted: Ełk
W czwartek Dzień dobry. Nie pozdrawiam skąpca, który na niedzielnej mszy 12.02 w dużym kościele nie dał na tacę, ubrany na czarno wysoki brunet. Widziałam cię dzisiaj 16.02 jak płacisz grubymi pieniędzmi w Lidlu przy kasie, za ekskluzywne produkty. Słuchaj jak mogłeś tak źle postąpić , takich jak ty nie potrzebujemy w naszej wspólnocie patriotyczno-katolickiej. Mam nadzieję że rozmyslisz swoje złe zachowanie i nie bedziesz wiecej słuchał szatana.
Thorgall jest ,
........ obawiam sie, że Opcjonera przyłapano na Mazurach
[b]Mężczyzna z Ełku nie dał na tacę w kościele. Inna parafianka rozpoznała w nim klienta jednego ze sklepów i opisała całą sytuację w sieci. "Widziałam cię dzisiaj, jak płacisz grubymi pieniędzmi w Lidlu przy kasie (...). Jak mogłeś tak źle postąpić?" - zapytała anonimowa kobieta we wpisie na Facebooku.[/b]
Nowe Spotted: Ełk
W czwartek Dzień dobry. Nie pozdrawiam skąpca, który na niedzielnej mszy 12.02 w dużym kościele nie dał na tacę, ubrany na czarno wysoki brunet. Widziałam cię dzisiaj 16.02 jak płacisz grubymi pieniędzmi w Lidlu przy kasie, za ekskluzywne produkty. Słuchaj jak mogłeś tak źle postąpić , takich jak ty nie potrzebujemy w naszej wspólnocie patriotyczno-katolickiej. Mam nadzieję że rozmyslisz swoje złe zachowanie i nie bedziesz wiecej słuchał szatana.
Ja mam jednego, ale Opcjoner też miał kota ... pewnie teraz głodny.
A Wy, pamiętacie o swoich pupilach, czy tylko wam pieniądze w głowie?
My kotami bawilismy sie. Kolega z wiezowca z 10 pietra rzucal i patrzal czy przezyje, inny pod wode i liczyl ile wytrzyma. Kot to taka menda, drapie skurwiel za nic, uj im w dupe
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Ja mam jednego, ale Opcjoner też miał kota ... pewnie teraz głodny.
A Wy, pamiętacie o swoich pupilach, czy tylko wam pieniądze w głowie?
...... nie przebijesz, wszystkie domowe, na piedestale
Tosia Maniek Fela Henia Mietek Kazik Kajtek
..... i od sierpnia ostatni nabytekznajda POdrzutek ........ Franek
PiS...... DAła
...... kupe kaSSSy całe towarzystwo koszuje (wiskasy to za mało, surowe mięso i inne rarytasy, taki domowy dachowiec to byle czego nie zje) ...... ale warto
AgroTrader and Zygmunt de Bill like this post
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g