| UFO - 14.05.2008 | |
|
+42fastenter Rmir Laik Bankrut PINGWIN (Z MADAGASKARU) malec Kozoyeb przemak Damian Franz franco Indiana nazgul71 dead_eye Jastrząb piotrkosa kLeszcz rabe Poffcernacy myśliwyl SYLWESTER IronFX Dave Pan Nikt SzFagier melex259 dafnia Krzysztof kydo tarzan PoPo busia Prezes pit Nadaje ze Stronia mobar Reser Diablo karnak Cris Jones chudy mis 46 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
mobar
Liczba postów : 11514 Registration date : 01/10/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:00 | |
| - tarzan napisał:
- mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- problemy misia moga sie zaczac po otwarciu kasowego. Opcjo podaj adres na wszelki przypadek
a ja bym powiedział problemy bysia, bo tam już naprawdę trzeba kupować, żeby utrzymać WIG20 jak lop peknie to bedzie wielki smrod TZN jak misiom puszcza nadwyrezone zwieracze. Lopik rekordowy myślisz, że jeszcze nie puściły, dlaczego dzisiaj tylko byczki piszą? nie sądzę, zeby task długo trzymały zaczely puszczac po zrobieniu 71. Misie sparalizowane strachem, chowaja glowy w piasek, moze jakos to bedzie | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29643 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:02 | |
| | |
|
| |
kydo Trader na medal
Liczba postów : 11220 Age : 55 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:03 | |
| Tak dokłądniej to zaczeły puszczać po zrobieniu 74. I to całkiem ostro | |
|
| |
busia
Liczba postów : 8625 Age : 47 Location : Gdańsk Registration date : 02/01/2008
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:03 | |
| Z innej beczki - wczoraj dostałem sms ze mam dowieźć w zębach 611 pln do DM. Dziś zadzwoniłem - o co k..wa wam chodzi - macie full konto. Okazało się że cała kasa za którą kupiłem/sprzedałem akcje 3 dni nie może być wykorzystana pod kontrakty - co za skurwysyństwo, więc uważajcie. Ja teraz jak debił mam do nich jechać i zrobić szybką wypłatę i wpłatę. Debilizm do kwadratu | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:04 | |
| - mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- problemy misia moga sie zaczac po otwarciu kasowego. Opcjo podaj adres na wszelki przypadek
a ja bym powiedział problemy bysia, bo tam już naprawdę trzeba kupować, żeby utrzymać WIG20 jak lop peknie to bedzie wielki smrod TZN jak misiom puszcza nadwyrezone zwieracze. Lopik rekordowy myślisz, że jeszcze nie puściły, dlaczego dzisiaj tylko byczki piszą? nie sądzę, zeby task długo trzymały zaczely puszczac po zrobieniu 71. Misie sparalizowane strachem, chowaja glowy w piasek, moze jakos to bedzie misie nic nie chowają i nie są sparaliżowane HEJ | |
|
| |
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:05 | |
| - mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
a ja bym powiedział problemy bysia, bo tam już naprawdę trzeba kupować, żeby utrzymać WIG20 jak lop peknie to bedzie wielki smrod TZN jak misiom puszcza nadwyrezone zwieracze. Lopik rekordowy Z reguły przy wartościach ekstremalnych LOP mamy punkty zwrotne na rynku, a w tej chwili notujemy lokalny szczyt, jakoś tak mi wychodzi z obserwacji. | |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:06 | |
| - kydo napisał:
- Tak dokłądniej to zaczeły puszczać po zrobieniu 74. I to całkiem ostro
?? ile tam poszlo , 500 koni chyba, przy 80K lop to nie az tak strasznie (ja osobiscie dalej L choc lekka redukcja na Rejczaku) | |
|
| |
Jones
| - busia napisał:
- Z innej beczki - wczoraj dostałem sms ze mam dowieźć w zębach 611 pln do DM. Dziś zadzwoniłem - o co k..wa wam chodzi - macie full konto. Okazało się że cała kasa za którą kupiłem/sprzedałem akcje 3 dni nie może być wykorzystana pod kontrakty - co za skurwysyństwo, więc uważajcie. Ja teraz jak debił mam do nich jechać i zrobić szybką wypłatę i wpłatę. Debilizm do kwadratu
TAK wiem o tym ale dobrze że to piszesz ku przestrodze dla innych P.S. nie dało rady się z nimi dogadać przecież widzą co i jak jest na rachunku | |
|
| |
mobar
| Jones masz twarde jaja, ale na futach to nie wiem czy to zaleta czy wada | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:08 | |
| - busia napisał:
- Z innej beczki - wczoraj dostałem sms ze mam dowieźć w zębach 611 pln do DM. Dziś zadzwoniłem - o co k..wa wam chodzi - macie full konto. Okazało się że cała kasa za którą kupiłem/sprzedałem akcje 3 dni nie może być wykorzystana pod kontrakty - co za skurwysyństwo, więc uważajcie. Ja teraz jak debił mam do nich jechać i zrobić szybką wypłatę i wpłatę. Debilizm do kwadratu
cos nie tak, kase masz do dyspozycji w D3, nie możesz tylko jej wypłacic przez następne trzy dni robocze, ja bym ich opierdolił że nieznają sie na swojej robocie i nic nie wpłacał a jak by mi zamkneli to bym zamknoł konto i napisał do dyrektora DM co o nich myśle. | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11682 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:10 | |
| - mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
- tarzan napisał:
- mobar napisał:
a ja bym powiedział problemy bysia, bo tam już naprawdę trzeba kupować, żeby utrzymać WIG20 jak lop peknie to bedzie wielki smrod TZN jak misiom puszcza nadwyrezone zwieracze. Lopik rekordowy myślisz, że jeszcze nie puściły, dlaczego dzisiaj tylko byczki piszą? nie sądzę, zeby task długo trzymały zaczely puszczac po zrobieniu 71. Misie sparalizowane strachem, chowaja glowy w piasek, moze jakos to bedzie wiesz co nie przesadzaj, LOP urósł 8k, a Ty się podniecasz spadkiem LOPu o 50 sztuk, dzisiaj rekordowy był 84700 bodajże i cały czas jesteśmy w pobliżu maksa | |
|
| |
busia
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:10 | |
| - Jones napisał:
- busia napisał:
TAK wiem o tym ale dobrze że to piszesz ku przestrodze dla innych
P.S. nie dało rady się z nimi dogadać przecież widzą co i jak jest na rachunku To jest skurwysyństwo że nie mogę zaocznie zgodzić się na te 5 pln albo ileś tam które wezmą za szybką wypłate. Kurde, prosiłem chociaż do końca dnia zeby poczekali to przelew by dotarł z millenium. Nić Więc uwaga: kasy z akcji jakby 3 dni nie ma, więc lewar na maks to ryzyko. I się nie zdziwię jak jazdę w dół zaczniemy dopiero po 12 | |
|
| |
dafnia
Liczba postów : 3542 Age : 53 Location : Wa Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:11 | |
| - mobar napisał:
- Jones masz twarde jaja, ale na futach to nie wiem czy to zaleta czy wada
Wada - ciężko ciąć Pozdrowionka | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:11 | |
| - busia napisał:
- Jones napisał:
- busia napisał:
P.S. nie dało rady się z nimi dogadać przecież widzą co i jak jest na rachunku To jest skurwysyństwo że nie mogę zaocznie zgodzić się na te 5 pln albo ileś tam które wezmą za szybką wypłate. Kurde, prosiłem chociaż do końca dnia zeby poczekali to przelew by dotarł z millenium. Nić Więc uwaga: kasy z akcji jakby 3 dni nie ma, więc lewar na maks to ryzyko. I się nie zdziwię jak jazdę w dół zaczniemy dopiero po 12 Co to za DM?? | |
|
| |
Jones
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:13 | |
| - mobar napisał:
- Jones masz twarde jaja, ale na futach to nie wiem czy to zaleta czy wada
e no nie przesadzaj a co to na razie za strata jakieś 30pkt. jak by było 130pkt. no to bym się martwił | |
|
| |
busia
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:14 | |
| - krt napisał:
- busia napisał:
cos nie tak, kase masz do dyspozycji w D3, nie możesz tylko jej wypłacic przez następne trzy dni robocze, ja bym ich opierdolił że nieznają sie na swojej robocie i nic nie wpłacał a jak by mi zamkneli to bym zamknoł konto i napisał do dyrektora DM co o nich myśle. Wypłacić mozesz tak zwaną szybką wypłatą - pojadę tam, bo to hamstwo jest za 600 pln ludzi ganiać, jak na nkoncie w ch..j mają | |
|
| |
Jones
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:15 | |
| - krt napisał:
- busia napisał:
- Jones napisał:
- busia napisał:
P.S. nie dało rady się z nimi dogadać przecież widzą co i jak jest na rachunku To jest skurwysyństwo że nie mogę zaocznie zgodzić się na te 5 pln albo ileś tam które wezmą za szybką wypłate. Kurde, prosiłem chociaż do końca dnia zeby poczekali to przelew by dotarł z millenium. Nić Więc uwaga: kasy z akcji jakby 3 dni nie ma, więc lewar na maks to ryzyko. I się nie zdziwię jak jazdę w dół zaczniemy dopiero po 12 Co to za DM?? czy to BOŚ ?????? | |
|
| |
dafnia
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:17 | |
| - busia napisał:
- krt napisał:
- busia napisał:
cos nie tak, kase masz do dyspozycji w D3, nie możesz tylko jej wypłacic przez następne trzy dni robocze, ja bym ich opierdolił że nieznają sie na swojej robocie i nic nie wpłacał a jak by mi zamkneli to bym zamknoł konto i napisał do dyrektora DM co o nich myśle. Wypłacić mozesz tak zwaną szybką wypłatą - pojadę tam, bo to hamstwo jest za 600 pln ludzi ganiać, jak na nkoncie w ch..j mają Moim zdaniem chcą cię zmusić do otwarcia RORu w ich banku - wtedy przelew idzie kilka minut... | |
|
| |
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11682 Registration date : 16/09/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:19 | |
| rekordowy LOP z tego co pamiętam to był w okolicach 88K! | |
|
| |
melex259
Liczba postów : 737 Registration date : 05/10/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:21 | |
| - busia napisał:
Czytać umowy. Czytać umowy, przed podpisaniem. To jest napisane w umowie prowadzenia rachunku (gotówka, oraz kiedy akcja są Twoje, oraz kiedy gotówka (3 dni rozliczeniowe) jest Twoja za sprzedane akcje. To znaczy, sprzedaż akcje, to możesz kupić inne akcje. Ale na przykład ZAPIS na nowe akcje musi być z GOTóWKI na koncie. tak samo jest z dopłatą do depo. Takie założenie (że gotówka na nowe zapisy/depo itp) chroni rynek od "wirtualnej gotówki". | |
|
| |
dafnia
| Ile tych dywidend zostało w wigu20? Chudy miś chyba to liczył/szacował? Bo ta baza jakoś nie wywołuje arbi z lasu, co mnie nieco dziwi. No chyba że jest jeszcze za wcześnie - duzi preferują działania popołudniowe... | |
|
| |
busia
| - krt napisał:
- busia napisał:
- Jones napisał:
- busia napisał:
P.S. nie dało rady się z nimi dogadać przecież widzą co i jak jest na rachunku To jest skurwysyństwo że nie mogę zaocznie zgodzić się na te 5 pln albo ileś tam które wezmą za szybką wypłate. Kurde, prosiłem chociaż do końca dnia zeby poczekali to przelew by dotarł z millenium. Nić Więc uwaga: kasy z akcji jakby 3 dni nie ma, więc lewar na maks to ryzyko. I się nie zdziwię jak jazdę w dół zaczniemy dopiero po 12 Co to za DM?? bzwbk | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:23 | |
| cos utkneli - mam nadzieje że to jeszcze nie koniec. dzis teoretycznie jest szansa na pokonanie 3100 raptem 30pkt brakuje | |
|
| |
Jones
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:25 | |
| - busia napisał:
- krt napisał:
- busia napisał:
- Jones napisał:
- busia napisał:
P.S. nie dało rady się z nimi dogadać przecież widzą co i jak jest na rachunku To jest skurwysyństwo że nie mogę zaocznie zgodzić się na te 5 pln albo ileś tam które wezmą za szybką wypłate. Kurde, prosiłem chociaż do końca dnia zeby poczekali to przelew by dotarł z millenium. Nić Więc uwaga: kasy z akcji jakby 3 dni nie ma, więc lewar na maks to ryzyko. I się nie zdziwię jak jazdę w dół zaczniemy dopiero po 12 Co to za DM?? bzwbk no to Qrwa nie mogą przyblokować należności z akcji pod depo wiem że umowa jest inna ale ukłon w stronę klienta mogli by zrobić re tarzan z tego co ja pamiętam to TAK
Ostatnio zmieniony przez Jones dnia Sro 14 Maj 2008, 10:28, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:26 | |
| - busia napisał:
- bzwbk
Ja tez mam BZWBK ale mnie takich problemów nie robili? Sprzedawałem ostatnio Netie i miałem podobna sytuacje, ale żadnych telefonów niemiałem może się boją bo ja zwykle wujamy rzucam jak mnie wqrwią, a zalezy im na mnie bo za duże obroty mam na koncie. Rób jak ja badź chamski nie wiedziec czemu nagle są wtedy myli. | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29643 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| |
| |
dafnia
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:28 | |
| - krt napisał:
- busia napisał:
- bzwbk
Ja tez mam BZWBK ale mnie takich problemów nie robili? Sprzedawałem ostatnio Netie i miałem podobna sytuacje, ale żadnych telefonów niemiałem może się boją bo ja zwykle wujamy rzucam jak mnie wqrwią, a zalezy im na mnie bo za duże obroty mam na koncie. Rób jak ja badź chamski nie wiedziec czemu nagle są wtedy myli. Mam takie same doświadczenia - trzeba tylko zaznaczyć, że nie jesteś zły na rozmówcę osobiście (bo wtedy się obrażają) tylko na całe biuro/bank. Wtedy jest ok. | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:29 | |
| - dafnia napisał:
- krt napisał:
- busia napisał:
- bzwbk
Ja tez mam BZWBK ale mnie takich problemów nie robili? Sprzedawałem ostatnio Netie i miałem podobna sytuacje, ale żadnych telefonów niemiałem może się boją bo ja zwykle wujamy rzucam jak mnie wqrwią, a zalezy im na mnie bo za duże obroty mam na koncie. Rób jak ja badź chamski nie wiedziec czemu nagle są wtedy myli. Mam takie same doświadczenia - trzeba tylko zaznaczyć, że nie jesteś zły na rozmówcę osobiście (bo wtedy się obrażają) tylko na całe biuro/bank. Wtedy jest ok. oczywiście ja nic nie mam do rozmówcy tylko do DM , to tylko pracownik. | |
|
| |
chudy mis Admin
Liczba postów : 4704 Registration date : 27/08/2007
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:31 | |
| - dafnia napisał:
- Ile tych dywidend zostało w wigu20? Chudy miś chyba to liczył/szacował? Bo ta baza jakoś nie wywołuje arbi z lasu, co mnie nieco dziwi. No chyba że jest jeszcze za wcześnie - duzi preferują działania popołudniowe...
nie, to SzFagier, liczyl sam nawet pytalem przed chwila - Kod:
-
SzFagier 10:13:58 na tej serii to pies zosttał 1,5 = 20 pkt i pko 1,09 = 10 pkt | |
|
| |
mobar
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 Sro 14 Maj 2008, 10:33 | |
| - dafnia napisał:
- krt napisał:
- busia napisał:
- bzwbk
Ja tez mam BZWBK ale mnie takich problemów nie robili? Sprzedawałem ostatnio Netie i miałem podobna sytuacje, ale żadnych telefonów niemiałem może się boją bo ja zwykle wujamy rzucam jak mnie wqrwią, a zalezy im na mnie bo za duże obroty mam na koncie. Rób jak ja badź chamski nie wiedziec czemu nagle są wtedy myli. Mam takie same doświadczenia - trzeba tylko zaznaczyć, że nie jesteś zły na rozmówcę osobiście (bo wtedy się obrażają) tylko na całe biuro/bank. Wtedy jest ok. zeby bardziej wiarygodnie zabrzmialo mozna dodatkowo pomyslec o jakims traumatycznym wspomnieniu | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 14.05.2008 | |
| |
|
| |
| UFO - 14.05.2008 | |
|