Myślę że tak gadaliście o paleniu zielska że mu na chatę psiarnia wjechała, i dlatego zniknął. W państwie Pis to tak jak by publicznie złodzieje samochodów na forum gadali o kradzieżach.
też se dzisiaj takie coś na bolące karczycho kupiłem
........ i zaczne ćpać POskórnie
U mnie w mieście wszędzie były konopne automaty. Można było sobie kupić dowolne wyroby z konopi. No i tak stały sobie z rok czasu aż wzieli się za to. Radnych to wkurwiało że ludzie sobie kupowali sobie takie wyroby w automatach.
Ale przecież to nie mogły być te z thc tylko cbd więc w czym był problem? Chyba że o innym kraju mówisz.
Spytaj radnych co ich wkuriwało.
....... a mnie wkurwia, że Opcjoner zmienił nicka i udaje Greka
kolekcjon€r
Liczba postów : 11290 Registration date : 13/02/2023
Myślę że tak gadaliście o paleniu zielska że mu na chatę psiarnia wjechała, i dlatego zniknął. W państwie Pis to tak jak by publicznie złodzieje samochodów na forum gadali o kradzieżach.
TAK ,PITOLENIE NA FORUM CZYTAJA
PREDZEJ W Lidlu PRZEKLEJANA CENA MU SIE OMSKŁA
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
....... myślisz, że to zniknięcie to sprawa karna za oszustwo ............ bo za oszustwo (przeklejke w Lidlu) jest sprawa karna z możliwością więźnia ........ a za zabór POd płaszczykiem czteropaka lub innych towarów do 4-5 stówyk tylko mandat
PiS ....... DAła
słuchać a pełnej ........ JAPIERDZIOOO znalazłem sobowtóra w sieci
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
....... myślisz, że to zniknięcie to sprawa karna za oszustwo ............ bo za oszustwo (przeklejke w Lidlu) jest sprawa karna z możliwością więźnia ........ a za zabór POd płaszczykiem czteropaka lub innych towarów do 4-5 stówyk tylko mandat
PiS ....... DAła
słuchać aa pełnej Q ........ JAPIERDZIOOO znalazłem sobowtóra w sieci
....... bandziołek piwny jest
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
jeszcze te sqrwiałe dane zaraz bedą i znów bedzie rzucać gównem w betoniarce. takie to zarabianie
Dobre
Ale tak, będzie jak zwykle. Przetrzepią szpilami wykresy na cztery strony świata po czym dalej będzie gniło wszystko w miejscu bez kierunku. Oczekiwania są znowu obniżone bo 2,9 a było 3,2 więc wystarczy 3 i już oszaleją z radości.... na 5 minut.
kolekcjon€r
Liczba postów : 11290 Registration date : 13/02/2023