Siły zbrojne Chin muszą wzmocnić gotowość bojową - przekazał w niedzielę premier kraju Li Keqiang na otwarciu dorocznej sesji parlamentu w Pekinie. W 2023 roku budżet obronny Chińskiej Republiki Ludowej ma wzrosnąć o 7,2 procent do ok 224 miliardów dolarów.
TO NAWET TROCHE WIECEJ MILIARDÓW NIZ MY NA ZBROJENIE PRZEZNACZA
BEDĄ 3 PRAWDZIWE POTĘGI MILITARNE NA SWIECIE - USA ,CHINY I POLSKA
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 14:42
Siły zbrojne Chin muszą wzmocnić gotowość bojową - przekazał w niedzielę premier kraju Li Keqiang na otwarciu dorocznej sesji parlamentu w Pekinie. W 2023 roku budżet obronny Chińskiej Republiki Ludowej ma wzrosnąć o 7,2 procent do ok 224 miliardów dolarów.
.... a ja bym szukał Opcjonera w POlskiej Armii
PiS ........dała
...... na bank Płaszczak wcielił czarną -e w troki
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 15:09
Miałem ważki i interesujący post umieścić, ale zapomniałem o co mi chodziło
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 15:39
Zygmunt de Bill napisał:
a gdzie je trzymałeś?
te ważki
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 15:42
Dla mnie kozak !
Taka ciekawostka: Kojarzycie nauczyciela, co identyfikuje się jako They/Them i nosi do szkoły wielkie sztuczne cyce i mimo protestów rodziców szkoła nic mu nie mogła zrobić? Otóż ostatnio go zawiesili, gdy wyszło, że poza szkołą nie nosi tych balonów. I tu zaczyna się fun. Gość oczywiście już wniósł sprawę do sądu o dyskryminację i zapewne wygra w sądzie od szkoły grubą kasę.
Okazuje się, że sprawa ma drugie dno. Mianowicie ktoś ostatnio postanowił porozmawiać z uczniami tego kolesia. Okazuje się, że koleś był redpillem i dostał od szkoły reprymendę, że zachowuje się zbyt męsko ("too masculine") oraz że brak mu tolerancji. Dopiero wtedy poczuł się niebinarny, przywdział totalnie przerośnięte wręcz komediowe cyce i zaczął tak paradować do szkoły, żeby pokazać jaki to absurd.
Absurd rósł w siłę, ponieważ gdy rodzice oburzyli się o jego zachowanie, szkoła żeby uniknąć oskarżeń o transfobię zaczęła go bronić przed rodzicami.
Na portalu 4chan pojawił się też jakiś czas temu wpis rzekomo jednego z jego uczniów, że koleś nawet nie ukrywa, że jego celem jest doprowadzenie do tego, żeby szkoła go zwolniła i uzyskanie od nich jak najwyższego odszkodowania, przy okazji pokazując absurd całej lewicowej ideologii tolerancji.
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Nie 05 Mar 2023, 15:46, w całości zmieniany 1 raz
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 15:45
Zygmunt de Bill napisał:
Jezus Maria! Zygmunt! Przypomnij sobie bo jak se nie przypomnisz, to ani chyby jutro wszyscy wtopę zaliczymy
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 16:02
Zygmunt de Bill napisał:
........ może ważko trza zyski realizować ........ bo tak szybko odchodzą/przechodzą na ciemną strone MOCY
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 16:04
thorgall napisał:
Dla mnie kozak !
Taka ciekawostka: Kojarzycie nauczyciela, co identyfikuje się jako They/Them i nosi do szkoły wielkie sztuczne cyce i mimo protestów rodziców szkoła nic mu nie mogła zrobić? Otóż ostatnio go zawiesili, gdy wyszło, że poza szkołą nie nosi tych balonów. I tu zaczyna się fun. Gość oczywiście już wniósł sprawę do sądu o dyskryminację i zapewne wygra w sądzie od szkoły grubą kasę.
Okazuje się, że sprawa ma drugie dno. Mianowicie ktoś ostatnio postanowił porozmawiać z uczniami tego kolesia. Okazuje się, że koleś był redpillem i dostał od szkoły reprymendę, że zachowuje się zbyt męsko ("too masculine") oraz że brak mu tolerancji. Dopiero wtedy poczuł się niebinarny, przywdział totalnie przerośnięte wręcz komediowe cyce i zaczął tak paradować do szkoły, żeby pokazać jaki to absurd.
Absurd rósł w siłę, ponieważ gdy rodzice oburzyli się o jego zachowanie, szkoła żeby uniknąć oskarżeń o transfobię zaczęła go bronić przed rodzicami.
Na portalu 4chan pojawił się też jakiś czas temu wpis rzekomo jednego z jego uczniów, że koleś nawet nie ukrywa, że jego celem jest doprowadzenie do tego, żeby szkoła go zwolniła i uzyskanie od nich jak najwyższego odszkodowania, przy okazji pokazując absurd całej lewicowej ideologii tolerancji.
....... nie mów, że te jaja/cyce są z Torunia
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 16:36
Wiem już! Przypomniałem sobie, co chciałem napisać. Guma mnie pije od majtek. Ciasne gacie założyłem dziś.
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 16:42
Jak będziecie w Gdańsku, polecam cukiernię Paulo. W centrum, przy baszcie Jacek.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 20:16
U nas wieloletnie zaniedbania i zwijanie armii teraz trzeba odkręcać, a to nie może być tanie, dobrze że chociaż ukraina jeszcze się trzyma i daje nam trochę czasu, pytanie czy wystarczająco dużo. A dobrze w tym temacie Kaczor się wypowiedział że nawet jak się trzeba będzie zadłużyć, to trzeba to zrobić, bo lepiej być zadłużonym niż okupowanym. A tu na UFO dokładnie wiemy, że takie długi i tak nigdy się nie spłaca
A tu macie Prezesa do posłuchania, bo ciągle to on ma największy wpływ na politykę, a nie jakieś popaprańce z opozycji.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 20:57
Zygmunt de Bill napisał:
Wiem już! Przypomniałem sobie, co chciałem napisać. Guma mnie pije od majtek. Ciasne gacie założyłem dziś.
Jesteś staroświecki załóż miniówkę a gacie zostaw w szufladzie
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 21:06
Odyseusz napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
To dopiero w środę. Jak wziąłem świeże gacie w niedzielę, to do środy nie będę przecież zmieniał.
thorgall lubi tą wiadomość
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 21:32
Zygmunt de Bill napisał:
Odyseusz napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
To dopiero w środę. Jak wziąłem świeże gacie w niedzielę, to do środy nie będę przecież zmieniał.
dziwne ja zmieniam zawsze w sobotę po kąpieli
AgroTrader lubi tą wiadomość
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 21:54
thorgall napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Odyseusz napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
odnoszę wrażenie, ze jakoś mało gaci macie norma to 12 par po jednej na każdy miesiąc
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 23:16
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Odyseusz napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
odnoszę wrażenie, ze jakoś mało gaci macie norma to 12 par po jednej na każdy miesiąc
CO ZA ROZRZUTNOŚĆ -w dupach Wam sie przewraca od tych pieniędzy ja gacie zmieniam na Boże Narodzenie i na Wielkanoc
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 23:33
thorgall napisał:
Dla mnie kozak !
przeca to nasz forumowicz KRT , do Krus-u go nie zapisali i teraz walczy z systemem chcąc go ośmieszyć i wyłudzić sowite odszkodowanie aby mieć na życie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 23:35
AgroTrader napisał:
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Odyseusz napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
CO ZA ROZRZUTNOŚĆ -w dupach Wam sie przewraca od tych pieniędzy ja gacie zmieniam na Boże Narodzenie i na Wielkanoc
a czy WD-40 pomaga przy tej czynności
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Kazik Kowalski
Liczba postów : 450 Location : Koszalin Registration date : 10/01/2019
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Nie 05 Mar 2023, 23:35
AgroTrader napisał:
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Odyseusz napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Jedne gacie na 4 dni - przód , tył ,lewa i prawa strona
Zygmunt de Bill lubi tą wiadomość
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 04-05 03 2023 r. Weekend! Pon 06 Mar 2023, 00:06
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g