Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Czw 09 Mar 2023, 22:14
Bajujecie dipa?
TANIE LLLLL są nareszcie w USA i DAX też tanioszka.
LLLLL przed rozliczeniem miodzio!
IDZIE HOSSA CIEMNĄ NOCĄ!
Ach, 1/4!!!!!!!
Odyseusz lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Czw 09 Mar 2023, 22:33
SYLWESTER napisał:
Emil Wąsacz, były minister i prezes zarządcy autostrady A4 - odchodzi. Zarabiał w Stalexporcie 3,4 mln zł rocznie Z końcem lutego z funkcji prezesa firmy zrezygnował Emil Wąsacz, który piastował to stanowisko przez 22 lata. Wokół Wąsacza było sporo niedomówień, głównie z powodu, że był ministrem skarbu w rządzie, który podpisał z obecnym koncesjonariuszem autostrady A4 utajnione aneksy do umowy. ... 77-letni były minister skarbu opublikował otwarty list do akcjonariuszy. Tym listem pragnę się pożegnać z naszymi akcjonariuszami i użytkownikami autostrady. W listopadzie 2022 r., po 22 latach pracy w Stalexport Autostrady S.A., postanowiłem o przejściu na emeryturę.
Proszę ...zamiast brać emeryturkę ciężko harował do 77 roku życia !
Pięknie się ustawił za moje piniondze
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Czw 09 Mar 2023, 23:28
Zygmunt de Bill napisał:
Kazik Kowalski napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Osły napisał:
thorgall napisał:
korba bo nierobów przybyło
dobre dane -spadki złe dane -wzrosty
WALKA POPYTU Z PODAŻĄ=GRA DURNIA Z DEBILEM
Tylko dobry wpierdol ustawi ich na właściwe tory, inaczej będą dalej z ludzi durni robić.
To w ramach tej wycieczki do NY - ja bym też się pisał - jestem duży i krzepy mi nie brakuje. W razie coś, to mam jeszcze pokitrane gdzieś w garażu zdobyczne kastety które z kieszeni powylatywały jakimś sebixom jak smary zbierali za kawalerskich czasów - to wezmę może sie przydadzą
Takich 'inwestorów' nam właśnie potrzeba. Chyba się wystraszyli samą zapowiedzią przyjazdu, bo dziś trendzik jak należy.
Z TAKIMI INWESTORAMI TO I W 3 KARTY BYŚMY WYGRALI
PS ŻEŚ SIE Kazimierz PÓŹNO POCHWALIŁ I THORGALL KASE NA BRACI CALZONE WYDAWAŁ
A MOGŁ ZLECENIE TOBIE WYSTAWIC
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Czw 09 Mar 2023, 23:36, w całości zmieniany 1 raz
Kazik Kowalski lubi tą wiadomość
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Czw 09 Mar 2023, 23:32
zibi napisał:
SYLWESTER napisał:
Emil Wąsacz, były minister i prezes zarządcy autostrady A4 - odchodzi. Zarabiał w Stalexporcie 3,4 mln zł rocznie Z końcem lutego z funkcji prezesa firmy zrezygnował Emil Wąsacz, który piastował to stanowisko przez 22 lata. Wokół Wąsacza było sporo niedomówień, głównie z powodu, że był ministrem skarbu w rządzie, który podpisał z obecnym koncesjonariuszem autostrady A4 utajnione aneksy do umowy. ... 77-letni były minister skarbu opublikował otwarty list do akcjonariuszy. Tym listem pragnę się pożegnać z naszymi akcjonariuszami i użytkownikami autostrady. W listopadzie 2022 r., po 22 latach pracy w Stalexport Autostrady S.A., postanowiłem o przejściu na emeryturę.
Proszę ...zamiast brać emeryturkę ciężko harował do 77 roku życia !
Pięknie się ustawił za moje piniondze
KULCZYKI NATEPNE ZE AUTOSTRADY WIELKOPOLSKIEJ ZA MOJE PIENIADZE
QRWA UMOWE ZLODZIEJSKA PODPISALI I NIKT ICH NIE RUSZA ?
Osły
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Czw 09 Mar 2023, 23:42
TAKIEGO MIALEM ,ALE BEZ SZYB I DESLA -rocznik chyba 92 ODPALAM I JEDZIEMY
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Pią 10 Mar 2023, 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Kazik Kowalski
Liczba postów : 450 Location : Koszalin Registration date : 10/01/2019
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Czw 09 Mar 2023, 23:52
Osły napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Kazik Kowalski napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Osły napisał:
thorgall napisał:
korba bo nierobów przybyło
dobre dane -spadki złe dane -wzrosty
WALKA POPYTU Z PODAŻĄ=GRA DURNIA Z DEBILEM
Tylko dobry wpierdol ustawi ich na właściwe tory, inaczej będą dalej z ludzi durni robić.
To w ramach tej wycieczki do NY - ja bym też się pisał - jestem duży i krzepy mi nie brakuje. W razie coś, to mam jeszcze pokitrane gdzieś w garażu zdobyczne kastety które z kieszeni powylatywały jakimś sebixom jak smary zbierali za kawalerskich czasów - to wezmę może sie przydadzą
Takich 'inwestorów' nam właśnie potrzeba. Chyba się wystraszyli samą zapowiedzią przyjazdu, bo dziś trendzik jak należy.
Z TAKIMI INWESTORAMI TO I W 3 KARTY BYŚMY WYGRALI
PS ŻEŚ SIE Kazimierz PÓŹNO POCHWALIŁ I THORGALL KASE NA BRACI CALZONE WYDAWAŁ
A MOGŁ ZLECENIE TOBIE WYSTAWIC
Kasa niepotrzebna, z chęcią napierrdole pro Bono
Zygmunt de Bill and Osły like this post
Osły
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Pią 10 Mar 2023, 00:08
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Pią 10 Mar 2023, 00:13
CHYBA ODNALAZLEM ZŁOTEGO GRAALA
Witamy!
Wybrałeś wszechstronną i potężną platformę handlową. Wykonuj operacje handlowye,kopiuj transakcje innych traderów, kupuj gotowe do użycia roboty w Market lub zamawiaj aplikacje handlowe z wybranymi funkcjami od doświadczonych programistów.
Wbudowany Wirtualny Hosting — roboty handlowe i sygnały działające 24/7
Zamawiaj roboty handlowe od freelancerów - to szybkie i wydajne
Czy potrzebujesz robota handlowego, który stosuje twoją strategię? Odwiedź serwis Freelance. Możesz tam szybko znaleźć programistę gotowego zrealizować Twoje plany za rozsądną cenę!
Sygnały handlowe i copy trading
Kopiuj operacje innych handlowców bezpośrednio ze swojej platformy. Usługa oferuje tysiące bezpłatnych i płatnych sygnałów o różnych cechach handlowych. Wybierz odpowiedniego dostawcę, zasubskrybuj do sygnału za pomocą kilku kliknięć i pozwól swojej platformie automatycznie kopiować transakcje dostawcy.
Kup gotowe roboty i wskaźniki w Market
Odwiedź największy sklep aplikacji handlowych, wybierz dowolny produkt i zakup go bezpośrednio ze swojej platformy. Uzyskaj dostęp do tysięcy robotów handlowych i wskaźników technicznych, dzięki którym twój handel osiągnie nowy poziom.
Wskaźniki pomogą Ci zanalizować rynek z nowej perspektywy, a roboty handlowe automatycznie wykonają transakcje za Ciebie. Kup dowolną aplikację z Marketu za pomocą kilku kliknięć i zacznij ją używać od razu.
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 09 03 2023 r. Pią 10 Mar 2023, 02:10
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g