Oczywiście nie mogło być bez pierdolca na chama. Po co, na co chooy wie ale musiał być. Od samego rana miałem koncepcję grać w dół na nim to mi rozmontowali cały kocept tym zasranym zaciagiem z dupy po czym jest realizowane to co rano wymyśliłem. Nosz qrwa żesz mać Szwaba też grałem S na to niby wybicie w niby bessie i oczywiście wtopa wyszła ale wcześniej pogoniłem.
Leszcz weźmie short to na chama na wydrę chujwi po co robią jakąś debilną korbę. Tylko zamknąć to zaraz leci tak jak niby powinno.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Oczywiście nie mogło być bez pierdolca na chama. Po co, na co chooy wie ale musiał być. Od samego rana miałem koncepcję grać w dół na nim to mi rozmontowali cały kocept tym zasranym zaciagiem z dupy po czym jest realizowane to co rano wymyśliłem. Nosz qrwa żesz mać
najlepsza jest powolna sraczka nie gwałtowna
dex lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Oczywiście nie mogło być bez pierdolca na chama. Po co, na co chooy wie ale musiał być. Od samego rana miałem koncepcję grać w dół na nim to mi rozmontowali cały kocept tym zasranym zaciagiem z dupy po czym jest realizowane to co rano wymyśliłem. Nosz qrwa żesz mać
najlepsza jest powolna sraczka nie gwałtowna
Może być i powolna ale po co ten kretyński szał zakupów codziennie na początku sesji? Przecież to ocipieć idzie z tymi odjebami górnymi. To miało spadać ale od razu a nie taka bezczelna idioten korba.
Oczywiście nie mogło być bez pierdolca na chama. Po co, na co chooy wie ale musiał być. Od samego rana miałem koncepcję grać w dół na nim to mi rozmontowali cały kocept tym zasranym zaciagiem z dupy po czym jest realizowane to co rano wymyśliłem. Nosz qrwa żesz mać Szwaba też grałem S na to niby wybicie w niby bessie i oczywiście wtopa wyszła ale wcześniej pogoniłem.
Leszcz weźmie short to na chama na wydrę chujwi po co robią jakąś debilną korbę. Tylko zamknąć to zaraz leci tak jak niby powinno.
Za bardzo wyprzedzasz rynek, to częste u TKŚ.
Jak wigunia spada przy słabnącym dolarze, to co zrobi gdy dolar zacznie róść?
No właśnie pytanie czy zacznie. Teoretycznie jeśli ma być (jest? bo to wciąż nie wiadomo ciągle) bessa, to $ powinien się umacniać ale się osłabił więc cholera wie. Z kolei Au rośnie a ono zawsze odwrotnie z $ to teraz będzie rosło Au w rosnącym dolarze czy znowu coś się popierdoli?
Już cholery idzie dostać qrwa z tą bessą, która się setny raz rozpoczyna i co chwila jest przerywana świrowaniem pawiana To już ma lecieć, ma się walić świat od pół roku i ciągle te same poziomy. Wysrać się to porządnie nie może.
No może to teraz w końcu ten właściwy ruch, pytanie czy jutro znowu nie odjebią korby jakiejś chorej.
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Czw 23 Mar 2023, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Złoto znowu 2 klocki Bessa robiona na raty przerywana odjebami kosmicznymi. Jutro też będzie taka idiotyczna korba cały dzień?
No właśnie, gdy jest hossa, to nie zawsze wraca po miśki, a ta bessa wraca po bysie i pozwala im wyjść bez straty. Co to jest, jakaś taryfa ulgowa dla jednej strony?
Jeszcze nie było paniki.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Złoto znowu 2 klocki Bessa robiona na raty przerywana odjebami kosmicznymi. Jutro też będzie taka idiotyczna korba cały dzień?
No właśnie, gdy jest hossa, to nie zawsze wraca po miśki, a ta bessa wraca po bysie i pozwala im wyjść bez straty. Co to jest, jakaś taryfa ulgowa dla jednej strony?
Jeszcze nie było paniki.
BYKIEM JEST ANIMATOR -ZYD I DLATEGO PO SIEBIE WRACA
LESZCZE NA S - i dlatego "wraca po byki" gdyby było odwrotnie to juz by bylo -5%
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes