Na 1D się da. Dopakowuje shorty na fix jeśli zamkną na minimum.
Chyba tylko na dobowych rzeczywiście. A ja zostawiam L na Szkopa do wtorq. DAX jest w hossie i kolejne haje przed nim. Tam kompletnie nie ma żadnej podaży. Od Sylwka wzrósł kilkanaście % i nic, zero sprzedawania. Gdy Jankes leci to faszyści się z tego śmieją. Dalsza korba kwestią czasu. 17 klocków będzie na hitlerowcu. Ten trend jest bardzo wolny ale niezwykle konsekwentny. Żabojad w sumie dość podobnie się zachowuje.
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Czw 06 Kwi 2023, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
dex lubi tą wiadomość
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
Wziąłem Germany40 Jun fut żeby mi na cashowym kosmicznych swapów nie naliczyli przez 5 dób.
Niedużo bo tylko jednego ale we wtorek najprawdopodobniej trzeba będzie dokładać. Niech tylko zobaczę mocniejszą śrubę to do 10szt jestem w stanie dorzucić ale nie chcę ryzykować tak długą czasową luką.
25pkt wymęczyli przez całą sesję... no szału nie ma ale liczę na ostrą korbę w przyszłym tygodniu.
Może jeszcze nasraka zalonguję ale tylko na dzisiaj.
Do Lidla trzeba iść bić się z emerytami o karpie
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Wziąłem Germany40 Jun fut żeby mi na cashowym kosmicznych swapów nie naliczyli przez 5 dób.
Niedużo bo tylko jednego ale we wtorek najprawdopodobniej trzeba będzie dokładać. Niech tylko zobaczę mocniejszą śrubę to do 10szt jestem w stanie dorzucić ale nie chcę ryzykować tak długą czasową luką.
25pkt wymęczyli przez całą sesję... no szału nie ma ale liczę na ostrą korbę w przyszłym tygodniu.
....... jak sPOtkasz OPcjonera, może siedzi na kasie , to POwiedz MOO, że całe UFO wyczekuje GO z utęsknieniem
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46567 Registration date : 03/09/2007
Pamiętaj źr lepiej zapierdolić niż kombinowaç z cenówką , bo w świetle prawa kombinowanie z cenówką to oszustwo a za to w KK jest grubo
kolekcjon€r
Liczba postów : 10870 Registration date : 13/02/2023