mnie się wydaje że nie ma ucieczki od spadków indeksów akcyjnych, tak w US jak i w Europie można robić zmyły, bezobrotowe wyciskanie miśków, ale zasadniczy fundamentalny trend jest do dołu dlatego m.in. sprzedałem dziś Azoty, bo jestem przekonany że będzie je można kupić 10% taniej pytanie będzie wtedy czy warto kupować
kolekcjon€r
Liczba postów : 10863 Registration date : 13/02/2023
mnie się wydaje że nie ma ucieczki od spadków indeksów akcyjnych, tak w US jak i w Europie można robić zmyły, bezobrotowe wyciskanie miśków, ale zasadniczy fundamentalny trend jest do dołu dlatego m.in. sprzedałem dziś Azoty, bo jestem przekonany że będzie je można kupić 10% taniej pytanie będzie wtedy czy warto kupować
To dlaczego na głównych wykresach są trendy wzrostowe?
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
To dlaczego na głównych wykresach są trendy wzrostowe?
duzi podnoszą rynek żeby wychodzić na lepszych poziomach na tygodniówkach widać dużą korektę w spadkach, a nie hossę hossa będzie jak dotychczasowe szczyty przebiją zobacz że szczyty są coraz niżej
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
Czyli krach przed nami, to jest to co tygryski lubią najbardziej, ale jeżeli sp500 spadnie ponad 80% od szczytu to wigunia po ile będzie ? minus 8000pkt