Emotka kupy od Elona Muska. Dokąd zmierza Twitter pod rządami miliardera?
1/2
artykuł ciekawy, ale nieprecyzyjny Musk nie zarządza Twitterem, CEO spółki jest pies Muska stąd pewnie część obecnych problemów, ale jak psina się nieco ogarnie, to będzie czas na duże L Twittera
kolekcjon€r
Liczba postów : 11290 Registration date : 13/02/2023
W dalszym ciągu nic się nie da. Patrzę na te wykresy i się zastanawiam czy Murzynom w ogóle działa internet. W losowym momencie spojrzeć to jest wciąż to samo. W kółko qrwa mielenie jednego gówna w nieskończoność. Wczoraj CPI, dzisiaj PPI i joblessy i znowu będzie "reakcja" na 5min. Nie wiem już co się musi stać na świecie albo jakie muszą być dane by te zajebane giełdy wytrącić z tego koszmarnego marazmu. To już się rzygać dosłownie chce, każda sesja tak samo beznadziejna.
Jest za to szansa, że nasi na GPW dziś pojadą wyżej.
Ty jesteś poważny? Przy TAKICH spadkach w USA? Nasi dziś JAZDA W DÓŁ!
Jakie spadki w USA? Gdzie? Kiedy? Przecież tam się qrwa nic nie dzieje od dwóch tygodni. Ty masz jakieś swoje notowania?
kolekcjon€r
Dane znowu wspaniałe to strzał z dupy na m1 popierdziało chwilę i skasowany
qrwa wszystko jest na nanochwile robione i nie może się utrzymać, nie zamkniesz po paru sekundach i w dupie
na edziu zdążyłem 1.10229->1.10381
brałem L pod dane, trzymam jeszcze tp na 10175
Wkurwiające jest to, że ledwo wybije i praktycznie od razu idzie wrzuta z powrotem. Trzymanie longa to jak siedzienie na bombie się wydaje.Nie idzie czysto, gładko tylko nagłe zrywy i powroty często koszące.
kolekcjon€r
Dane znowu wspaniałe to strzał z dupy na m1 popierdziało chwilę i skasowany
qrwa wszystko jest na nanochwile robione i nie może się utrzymać, nie zamkniesz po paru sekundach i w dupie
na edziu zdążyłem 1.10229->1.10381
brałem L pod dane, trzymam jeszcze tp na 10175
Wkurwiające jest to, że ledwo wybije i praktycznie od razu idzie wrzuta z powrotem. Trzymanie longa to jak siedzienie na bombie się wydaje.Nie idzie czysto, gładko tylko nagłe zrywy i powroty często koszące.
różnie to bywa, często po takiej szpili po danych można w ciemno brać S na powrót ale czasami można się nieźle przejechać bo po danych jadą dalej. Nigdy nie wiadomo jak będzie.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019