..... od Niedzieli Wielkanocnej wychlałem ze 3 mendle bronków
REKORDOWY WYNIK GODNY TKŚ
CZŁOWIEK SUKCESU
ikonki są jak najbardziej na miejscu, bo jest czego się bać https://detoksalkoholowy.pl/skutki-i-wplyw-picia-alkoholu-na-organizm/
kolega ze Stronia powinien wziąć się w garść i zostać abstynentem, albo finał będzie pełen rozpaczy i cierpienia organizm człowieka ma ogromną zdolność regeneracji, ale musi dostać szansę wiara jest najlepszym lekarstwem, także na problem alkoholowy
..... o moje POdroby, a w szególności wiare, nie musisz sie martwić
Wówczas przemówił Jezus do tłumów i do swych uczniów tymi słowami: «Na katedrze Mojżesza zasiedli uczeni w Piśmie i faryzeusze. Czyńcie więc i zachowujcie wszystko, co wam polecą, lecz uczynków ich nie naśladujcie. Mówią bowiem, ale sami nie czynią. Wiążą ciężary wielkie i nie do uniesienia i kładą je ludziom na ramiona, lecz sami palcem ruszyć ich nie chcą. Wszystkie swe uczynki spełniają w tym celu, żeby się ludziom pokazać. Rozszerzają swoje filakterie i wydłużają frędzle u płaszczów. Lubią zaszczytne miejsca na ucztach i pierwsze krzesła w synagogach. Chcą, by ich pozdrawiano na rynkach i żeby ludzie nazywali ich Rabbi. Otóż wy nie pozwalajcie nazywać się Rabbi, albowiem jeden jest wasz Nauczyciel, a wy wszyscy braćmi jesteście. Nikogo też na ziemi nie nazywajcie waszym ojcem; jeden bowiem jest Ojciec wasz, Ten w niebie. Nie chciejcie również, żeby was nazywano mistrzami, bo jeden jest tylko wasz Mistrz, Chrystus. Największy z was niech będzie waszym sługą. Kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się poniża, będzie wywyższony.
PiS ........ DAła
...... maluczki faryzeusz czy Wujek Dobra Rada
- wybacz Kaczorowi, PISowi i wszystkim innym, nie możesz mieć do nikogo nienawiści ani urazy w sercu - to podstawa, bez tego ani rusz - idź do porządnej szczerej spowiedzi (generalnej?), a potem zacznij chodzić codziennie na poranną mszę świętą i przystępować do Komunii Świętej - proś uparcie i wytrwale o pomoc
Pan Jezus zajmie się Tobą i Twoimi problemami, dla niego to pestka, ale musi mieć Twoje współdziałanie, prośbę i chęć
poranna msza trwa tylko 30 minut msza to cud nad cuda, ogromna łaska: Pan Jezus ofiarowuje się w niej za każdym razem swemu Ojcu, wypraszając miłosierdzie i łaski dla grzesznych ludzi i całego świata gdy skończą się msze święte to nadejdą straszliwe czasy: żywi ludzie będą zazdrościli umarłym
takiej rady jak powyżej to każdy katolik Ci udzieli, nie potrzeba wujka dobra rada; problemem nie jest rada, a skorzystanie z niej
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
..... od Niedzieli Wielkanocnej wychlałem ze 3 mendle bronków
REKORDOWY WYNIK GODNY TKŚ
CZŁOWIEK SUKCESU
ikonki są jak najbardziej na miejscu, bo jest czego się bać https://detoksalkoholowy.pl/skutki-i-wplyw-picia-alkoholu-na-organizm/
kolega ze Stronia powinien wziąć się w garść i zostać abstynentem, albo finał będzie pełen rozpaczy i cierpienia organizm człowieka ma ogromną zdolność regeneracji, ale musi dostać szansę wiara jest najlepszym lekarstwem, także na problem alkoholowy
..... o moje POdroby, a w szególności wiare, nie musisz sie martwić
Wówczas przemówił Jezus do tłumów i do swych uczniów tymi słowami: «Na katedrze Mojżesza zasiedli uczeni w Piśmie i faryzeusze. Czyńcie więc i zachowujcie wszystko, co wam polecą, lecz uczynków ich nie naśladujcie. Mówią bowiem, ale sami nie czynią. Wiążą ciężary wielkie i nie do uniesienia i kładą je ludziom na ramiona, lecz sami palcem ruszyć ich nie chcą. Wszystkie swe uczynki spełniają w tym celu, żeby się ludziom pokazać. Rozszerzają swoje filakterie i wydłużają frędzle u płaszczów. Lubią zaszczytne miejsca na ucztach i pierwsze krzesła w synagogach. Chcą, by ich pozdrawiano na rynkach i żeby ludzie nazywali ich Rabbi. Otóż wy nie pozwalajcie nazywać się Rabbi, albowiem jeden jest wasz Nauczyciel, a wy wszyscy braćmi jesteście. Nikogo też na ziemi nie nazywajcie waszym ojcem; jeden bowiem jest Ojciec wasz, Ten w niebie. Nie chciejcie również, żeby was nazywano mistrzami, bo jeden jest tylko wasz Mistrz, Chrystus. Największy z was niech będzie waszym sługą. Kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się poniża, będzie wywyższony.
PiS ........ DAła
...... maluczki faryzeusz czy Wujek Dobra Rada
- wybacz Kaczorowi, PISowi i wszystkim innym, nie możesz mieć do nikogo nienawiści ani urazy w sercu - to podstawa, bez tego ani rusz - idź do porządnej szczerej spowiedzi (generalnej?), a potem zacznij chodzić codziennie na poranną mszę świętą i przystępować do Komunii Świętej - proś uparcie i wytrwale o pomoc
Pan Jezus zajmie się Tobą i Twoimi problemami, dla niego to pestka, ale musi mieć Twoje współdziałanie, prośbę i chęć
poranna msza trwa tylko 30 minut msza to cud nad cuda, ogromna łaska: Pan Jezus ofiarowuje się w niej za każdym razem swemu Ojcu, wypraszając miłosierdzie i łaski dla grzesznych ludzi i całego świata gdy skończą się msze święte to nadejdą straszliwe czasy: żywi ludzie będą zazdrościli umarłym
takiej rady jak powyżej to każdy katolik Ci udzieli, nie potrzeba wujka dobra rada; problemem nie jest rada, a skorzystanie z niej
...... jestem wolnościowcem, katolikiem i liberałem ........ sPOwiedź to jest sprawa osobista i wiem co mnie boli .....do Kaczyńskiego nie mam urazy bo to jest Osobnik z nie mojej bajki ....... prawdoPOdobnie sPOry kociołek za Jego przewiny sie już w piekle grzeje
PiS ...... gis
...jak nie widzisz co PiS ...... DAła zrobiła z naszym krajem, wiarą i wartościami ludzkimi ....... to lepiej przejrzyj na oczy
Ewangelia wg św. Mateusza 25, 31-46. „Jezus powiedział do swoich uczniów: «Gdy Syn Człowieczy przyjdzie w swej chwale, a z Nim wszyscy aniołowie, wtedy zasiądzie na swoim tronie pełnym chwały. I zgromadzą się przed Nim wszystkie narody, a On oddzieli jednych ludzi od drugich, jak pasterz oddziela owce od kozłów. Owce postawi po prawej, a kozły po swojej lewej stronie. Wtedy odezwie się Król do tych po prawej stronie: „Pójdźcie, błogosławieni u Ojca mojego, weźcie w posiadanie królestwo, przygotowane dla was od założenia świata!
Bo byłem głodny, a daliście Mi jeść; byłem spragniony, a daliście Mi pić; byłem przybyszem, a przyjęliście Mnie; byłem nagi, a przyodzialiście Mnie; byłem chory, a odwiedziliście Mnie; byłem w więzieniu, a przyszliście do Mnie”.
Wówczas zapytają sprawiedliwi: „Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym i nakarmiliśmy Ciebie? Albo spragnionym i daliśmy Ci pić? Kiedy widzieliśmy Cię przybyszem i przyjęliśmy Cię, lub nagim i przyodzialiśmy Cię? Kiedy widzieliśmy Cię chorym lub w więzieniu i przyszliśmy do Ciebie?”
A Król im odpowie: „Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnie uczyniliście”.
Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: „Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom!
Bo byłem głodny, a nie daliście Mi jeść; byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; byłem przybyszem, a nie przyjęliście Mnie; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; byłem chory i w więzieniu, a nie odwiedziliście Mnie”.
Wówczas zapytają i ci: „Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym albo spragnionym, albo przybyszem, albo nagim, kiedy chorym albo w więzieniu, a nie usłużyliśmy Tobie?”
Wtedy odpowie im: „Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tego i Mnie nie uczyniliście”. I pójdą ci na wieczną karę, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego»”.
PiS ........ DAła
PiS ..... cis
....co ONI z WASZYMI mózgami POrobili
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Pon 17 Kwi 2023, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
...rozmowy mają dotyczyć planowanych zmian w prawie podatkowym, w tym podatku miedziowym. "Będziemy namawiać naszych partnerów, żeby pozwolili odliczać od podatku nakłady na inwestycje. Chciałbym też usłyszeć deklaracje, że to, co było programem obecnego rządu - nacjonalizacja przemysłu miedziowego - dzisiaj jest już nieaktualne" - wskazał wicepremier
małpa się dobrze trzyma jak na takie rewelacje...
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Jak poinformował Daniel Obajtek, pierwsze wstępne lokalizacje dla reaktorów BWRX-300, które będą realizowane przez spółkę Orlen Synthos Green Energy to:
Jak poinformował Daniel Obajtek, pierwsze wstępne lokalizacje dla reaktorów BWRX-300, które będą realizowane przez spółkę Orlen Synthos Green Energy to:
ciekawe ile z tych szumnych zapowiedzi zostanie zrealizowane
zaraz pisiory bombe atomową skonstruują i Rosje podbiją jprd czego sie nie robi zeby wygrac wybory A JA MYSLE ZE I TAK PRZEJEBIA I TAKICH GANGSTEROW * JAK ZIOBRO I KAMINSKI NASTEPCY ROZLICZĄ (???PEWNIE HUIA ROZ;ICZA BO RAZEM KRADNA ) ale zmiana przy korycie wskazana
*poczytajcie sobie o tym -tam parasol trzymac musial ktos na najwyzszyn stanowisku -tak mowil w "Państwo w Państwie " były szef Centralnego Zarządu Zakładów Karnych dr Paweł Moczydłowski
zaraz pisiory bombe atomową skonstruują i Rosje podbiją jprd czego sie nie robi zeby wygrac wybory A JA MYSLE ZE I TAK PRZEJEBIA I TAKICH GANGSTEROW * JAK ZIOBRO I KAMINSKI NASTEPCY ROZLICZĄ (???PEWNIE HUIA ROZ;ICZA BO RAZEM KRADNA ) ale zmiana przy korycie wskazana
*poczytajcie sobie o tym -tam parasol trzymac musial ktos na najwyzszyn stanowisku -tak mowil w "Państwo w Państwie " były szef Centralnego Zarządu Zakładów Karnych dr Paweł Moczydłowski
.... niech ONI najpierw spłacom rolników ....... najlepiej obligacjami zbożowymi
zaPOwiedzi PiS..... DAły
- za 10 lat przegonimy France i Brytoli - 100 k mieszkań - 3 mln elektryków - CPK - 100 mostów - 100 obwodnic - obwód do głosowania w każdym Kościele - port dalekomorski w Elblągu - stempka promowa - POlska Izera elektryczna - 1000 Abramsów - 500 hajmarszów - 300k trepa armatniego
ect ...... życia APOlogetom PiS .... DAły braknie aby NATO zarobić
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Polscy drobiarze zachodzą w głowę, jak zniesienie unijnych ceł importowych dla spółki cypryjskiej wspierać ma walczącą Ukrainę? Tymczasem miliarder, do którego spółka należy chwali się rekordowymi zyskami, a właściciele kurników w całej UE liczą straty i tracą rynki zbytu.
Tak jak Kernel Verevskyi na rynku zbóż, tak Jurij Kosiuk jest potentatem w eksporcie do UE ukraińskiego drobiu. To on ma 60 proc. udziałów w agroholdingu MHP, który jest na dobrej drodze do zdominowania europejskiego rynku drobiowego. Ale choć eksportowane przez MHP kurczaki pochodzą z ferm na Ukrainie, firma jest zarejestrowana na Cyprze. Kosiuk również chwali UE za otwarcie rynku, zniesienia kontyngentów i zniesienia ceł. I trudno się dziwić…
Jak donosi Wirtualna Polska, w raporcie z 11 kwietnia spółka MHP odnotowała 255 mln dolarów zysku operacyjnego, a jej przychody z eksportu osiągnęły 1,6 mld dolarów. To o 330 mln dol. więcej niż w roku 2021. To MHP wpuściła na unijny rynek większość ze 163 tys. ton mięsa, jakie przyjechało do UE z Ukrainy w 2022 roku.
GADALEM Z GOSCIEM KTORY ROBI U Ukraińca W W-WIE I TEN ZAJMUJE SIE SPROWADZANIEM ZBOZ Z Ukrainy JEST POSREDNIKIEM -CALA ROBOTA TO KSIEGOWANIE FAKTUR SZEF MU MOWI ZE JEMU WYSTARCZY JAK ZAROBI NA TONIE PSZENICY 5 EURO
A SPROWADZIŁ PONAD MILION TON -ZARABIA TAN NA MOJE OKO NIE 5 ALE MOZE 100 EURO I WIECEJ NA TONIE
ZARABIANIE JEST DZIECINNIE PROSTE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
W Niemczech posiadanie maksymalnie 25 gramów konopi i samodzielna uprawa maksymalnie trzech roślin powinny być w przyszłości zwolnione z kary. Ponadto niemiecki rząd chce umożliwić uprawę i sprzedaż narkotyku w specjalnych stowarzyszeniach. Niemiecki federalny minister zdrowia Karl Lauterbach (SPD) i minister rolnictwa Cem Özdemir (Zieloni) przedstawili szczegóły w środę w Berlinie.
To zrewidowane plany koalicji na rzecz legalizacji. Pierwotnie planowana bezpłatna sprzedaż marihuany dla dorosłych w specjalistycznych sklepach zostanie, zatem na razie odwołana. W drugim etapie ma zostać najpierw przetestowana w modelowych regionach ze wsparciem naukowym. Niemiecki rząd zgodził się na to po rozmowach z Komisją Europejską.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes