No i po co był ten zrzut? Jak już rośnie, chyba po to aby mnie wkuriwć. Połowę zysku oddałem.
........ ciężko coś wysnuć sensownego na jutrzejsze zachowanie GPW z tego 3pania ........ niezaprzeczalnym fucktem jest to, że BYSIO ma przewagę trendu .... meeee
PiS .... cis
może GOLDMAN czeka z jakąś korektą do rozliczenia kontraktów walutowych i opcji
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
W środę niemiecki koncern Bosch poinformował, że zainwestuje 1,2 mld zł w budowę fabryki pomp ciepła w Dobromierzu. W nowej fabryce do 2027 r. zatrudnienie znajdzie 500 osób. Prace budowlane mają rozpocząć się w 2024 r., a produkcja w nowym zakładzie ma ruszyć na przełomie 2025 i 2026 r. Inwestor poddał, że do 2027 r. w fabryce powstanie 500 miejsc pracy.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
Mówiłem już to - Polska musi jak najszybciej uciekać z unii zanim dojdzie do tragedii. Oni w Brukseli nie walą już lajtowych buszków. Oni już tam walą here. Trzeba zostawić ich w piss du i niech inni się z nimi pier**lą.
thorgall lubi tą wiadomość
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Nie wiem po co oni co kilka lat zmieniają nazwę partii. Zamiast promować jedną markę to leszcz się pogubi i nie będzie już wiedział gdzie jest Mentzen.
A tak to ma mój głos, pierwszy "polityk" który zwrócił moją uwagę - a od polityki stronię.
Kazik Kowalski lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
No i po co był ten zrzut? Jak już rośnie, chyba po to aby mnie wkuriwć. Połowę zysku oddałem.
........ ciężko coś wysnuć sensownego na jutrzejsze zachowanie GPW z tego 3pania ........ niezaprzeczalnym fucktem jest to, że BYSIO ma przewagę trendu .... meeee
PiS .... cis
może GOLDMAN czeka z jakąś korektą do rozliczenia kontraktów walutowych i opcji
Trend byczy to fakt. Spodziewam się że jutro będzie dalej korbić.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Nie wiem po co oni co kilka lat zmieniają nazwę partii. Zamiast promować jedną markę to leszcz się pogubi i nie będzie już wiedział gdzie jest Mentzen.
A tak to ma mój głos, pierwszy "polityk" który zwrócił moją uwagę - a od polityki stronię.
....ale z tą nierozerwalnością małżeństwa zawartym przed urzędasem to trochę przesadził ............. jako chrześcijanin zawarłem tylko raz małżeństwo przed Bogiem i dla mnie ONO jest jedyne. ....... nie POtrzebuje do tego prawa kościelnego czy też prawa stanowionego w ewentualnej przyszłości przez oszołoma Mentzena
PiS ........ DAła
...... moje wizje świata nie mogą zabierać wolności innym ....... i to od POszczególnej osoby zależy jak żyje, w co wierzy lub nie, z kim śpi i komu sie daje -ać
dlatego z Mentzena jest taki liberał jak z kózki HIOBa tromba
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011