Z putów??? To chyba wystawionych? Przecież spadły fest.
..... może i wystawionych ......... kupiłem se troche gdy wyjeżdżali na maxa ....... P1925 naście sztuk PO 11-13 punktów ....... i większość oddałem 22-25 ........ i 9 szt. P1950 PO 27,00 - 3 oddałem PO 42-44 ......... RESZTA została do jutra
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Palant jest zajebisty. Pierwszy na drugiej, trzeciej i czwartej stronie. Nie wie czy kupił puty czy wystawił. Nie wie, które piwo łoi ....ale jest pewien jednego, że jutro powiezie Goldmana.
Dla mnie user miesiąca, choć nie ma żadnej rangi. Myślę, że to duże niedopatrzenie ze strony administracji.
Nadaje ze Stronia, thorgall and AgroTrader like this post
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Palant jest zajebisty. Pierwszy na drugiej, trzeciej i czwartej stronie. Nie wie czy kupił puty czy wystawił. Nie wie, które piwo łoi ....ale jest pewien jednego, że jutro powiezie Goldmana.
Dla mnie user miesiąca, choć nie ma żadnej rangi. Myślę, że to duże niedopatrzenie ze strony administracji.
...... palant to Leszcz ..... miałem naście kali D 1775 PO chyba 22-25 punktów, gdybym 3mał je do dzisiaj - 2 tygodnie, to na każdym miałbym 500% zysku ...... to jest za 250 zeta od kala otrzymałbym dzisiaj jakieś 1,3-1,4k
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
NBP podał wynik za 2022 r. Bank centralny odnotował dużą stratę
Narodowy Bank Polski miał w 2022 r. prawie 17 mld zł straty – poinformował w czwartek NBP. To dużo gorszy rezultat niż w 2021 r., kiedy zysk wyniósł prawie 11 mld zł.
...... chyba im kasa z płaskowyżu spłyneła
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
NBP podał wynik za 2022 r. Bank centralny odnotował dużą stratę
Narodowy Bank Polski miał w 2022 r. prawie 17 mld zł straty – poinformował w czwartek NBP. To dużo gorszy rezultat niż w 2021 r., kiedy zysk wyniósł prawie 11 mld zł.
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g