zyd w rozkroku - miękkie =jaja odsłonięte można uderzyć
dokladamy s po 1940
ciekawe do ilu mozna ściemniać wzrosty ?
stawiam jeszcze oczekujace s po 44-45 i ide zarabiac na depo
Rzyt się zdziwi jak będzie chciał zamknąć pozycję z powodu braku środqw na rachunku. Uzupełnisz depo i zrobisz go w chooja. Będzie musiał dalej czekać, aż się w końcu posra do jarmułki.
NO I WYRUCHALI LESZCZA NA BAZARKU GPW
leszcz 3 razy obstawiał czerwone a krupier 3 razy odkrywał zielone
zrobiłem bład ze obstawiałem cene nie ruch
Opcjoner gdyby był toby mi zwrocil uwage ze tak sie nie gra nie ma Opcvjonera zostaly same leszcze
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Koniec "urzędów pracy"? Premier proponuje nową nazwę
Dziś, gdy bezrobocie w Polsce jest drugim najniższym w Europie,może powinniśmy przestać używać nazwy "urząd pracy" i zamienić ją na "centrum wyboru kariery"?- zaproponował w czwartek premier Mateusz Morawiecki w mediach społecznościowych.
ZARAZ SIĘ ZESRAM Z ŚMIECHU!!
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
dokladamy s po 1940
Rzyt się zdziwi jak będzie chciał zamknąć pozycję z powodu braku środqw na rachunku. Uzupełnisz depo i zrobisz go w chooja. Będzie musiał dalej czekać, aż się w końcu posra do jarmułki.
Opcjoner gdyby był toby mi zwrocil uwage ze tak sie nie gra nie ma Opcvjonera zostaly same leszcze
Wpisz sobie do dziennika tradera czerwonym markerem : ŁAP RUCH NIE CENĘ ! Wtedy wpierdolisz kasę profesjonalnie, a nie jak leszcz.
Małolat, Nadaje ze Stronia, thorgall, safranek, AgroTrader, Forex Trader and pike like this post
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Koniec "urzędów pracy"? Premier proponuje nową nazwę
Dziś, gdy bezrobocie w Polsce jest drugim najniższym w Europie,może powinniśmy przestać używać nazwy "urząd pracy" i zamienić ją na "centrum wyboru kariery"?- zaproponował w czwartek premier Mateusz Morawiecki w mediach społecznościowych.
ZARAZ SIĘ ZESRAM Z ŚMIECHU!!
a co tu śmiesznego , teraz opcjo w UP nawet poczuje się docenionym
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
dokladamy s po 1940
Spodziewaj się niespodziewanego, skradali się po cichu kilka dni i teraz powinni na te 2050 zawędrować, co by nieprzekonanych przekonać do hossy.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
No i zapomniałem napisać która giełda jest najlepsza ? Nie jakieś gnioty zachodnie tylko nasz rodzima wigunia, szkoda tylko, że takie sesje u nas to od wielkiego dzwona, i co się dzisiaj pocieszysz to przez kolejne dni w miejscu się będą trzepać, no chyba że osioł S-ki odda to wtedy zawrócą
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
30 kwietnia br., po 55 latach fabryka Michelin przestanie dostarczać mieszkańcom Olsztyna energię cieplną. Dyrektor Generalny Michelin Polska zapowiedział, że olsztyńska fabryka do końca 2024 r. przestanie używać węgla; zakład przechodzi transformację energetyczną.
Urząd miasta w Olsztynie poinformował w czwartek, że 30 kwietnia zakończy się trwająca od 1968 roku współpraca spółki Michelin Polska z Miastem Olsztyn oraz Miejskim Przedsiębiorstwem Energetyki Cieplnej w zakresie dostaw przez Michelin energii cieplnej do miejskiej sieci ciepłowniczej.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kolekcjon€r
Liczba postów : 11290 Registration date : 13/02/2023
Też se qrwa Rzyt wybrał dzień na korbę Leszcz pół sesji w samolotach nie miał jak zareagować żesz qrwa tylko wyjadę dupą ze stołka i od razu gigantyczne ruchy są a gdy siedzę to jest pałowanie
Jestem w Alicante, piję se bronka Alhambra
i zażeram serem truflowym Wyngaard kupionym w Ams.
Qrwa mać dlaczego taka gigantyczna korba musiała być właśnie dzisiaj?
kolekcjon€r
Też se qrwa Rzyt wybrał dzień na korbę Leszcz pół sesji w samolotach nie miał jak zareagować żesz qrwa tylko wyjadę dupą ze stołka i od razu gigantyczne ruchy są a gdy siedzę to jest pałowanie
.....
Palant miał numerek wolny do MOPS-u, byś się wcisnął do kolejki. A ty zapierdalasz do Alicante chooj wie po co i rzyt tobą manewruje.
AgroTrader lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
A wiesz, że ja nie jaram od soboty? 2 tygodnie detoxu też robię. Dopiero gdy wrócę z ES to się zbakam na maxa. Szkoda trochę bo międzylądowanie w Ams ale nic się nie da wziąć bo wszystko znajdą, chyba ze wrócić drogą lądową. W pociągach nikt nie sprawdza.
kolekcjon€r
No i zapomniałem napisać która giełda jest najlepsza ? Nie jakieś gnioty zachodnie tylko nasz rodzima wigunia, szkoda tylko, że takie sesje u nas to od wielkiego dzwona, i co się dzisiaj pocieszysz to przez kolejne dni w miejscu się będą trzepać, no chyba że osioł S-ki odda to wtedy zawrócą
Wrócę to będzie tydzień palowania :niedobrze mi:masakra
kolekcjon€r
Qrwa mać dlaczego taka gigantyczna korba musiała być właśnie dzisiaj?
...... 3ba być nieco piertolniętym aby lecieć w obszary o gigantycznych upałach i pić jakieś sikacze i żreć śmięrdzące sery ..... jak too Biedra promke za promkom POgania
...... a i HIOB od swego meczoncego koźlaka to ze 3 kilo sera by Ci naważył
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g