DAJCIE MI CZŁOWIEKA, A PARAGRAF SIĘ ZNAJDZIE - TAK NISZCZYŁ LUDZI STALIN,
Jeden z prokuratorów w stanie wojennym mawiał,, że "nie ma ludzi niewinnych są tylko mało kreatywni prokuratorzy".
Teraz każdy będzie mógł być podejrzany o wszystko w zasadzie bo "wpływy ruskie" nie mają definicji. To jest tak obszerne pojęcie, pod które można podpiąć niemal wszystko. Jak ktoś ma w rodzinie kogoś kto x lat temu był na wycieczce w Rosji to teoretycznie zalicza się to czy nie? Sytuacji mogą być miliony skrajnie nieostrych, niesprecyzowanych.
To będzie tak wyglądało. Niszczenie konkretnych ludzi na zamówienie z góry pod pretekstem z dupy.
Jeszcze jedna kadencja rządu tego skurwysyna i obudzimy się na Białorusi gdzie za taki marsz jak wczoraj będą pałować i zamykać w aresztach. Albo jak faszysta Trudeau będą blokować konta.
moja córka jeszcze na studiach zdobyła unijny certyfikat z jezyka rosyjskiego
to jawny wpływ ruski i ja pewnie bede winny jako pośrednik tych wpływów do tego te moje ruskie piosenki wklejane na UFO
RAZEM Z THORGALEM BEDZIEMY KIBLOWAC W JEDNEJ CELI
Qrwa !!! Ja byłem na "Jeziorze łabędzim" i czytałem Dostojewskiego, słuchałem Okudżawy , "Mistrza i Małgorzatę"
AgroTrader lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
DAJCIE MI CZŁOWIEKA, A PARAGRAF SIĘ ZNAJDZIE - TAK NISZCZYŁ LUDZI STALIN,
Jeden z prokuratorów w stanie wojennym mawiał,, że "nie ma ludzi niewinnych są tylko mało kreatywni prokuratorzy".
Teraz każdy będzie mógł być podejrzany o wszystko w zasadzie bo "wpływy ruskie" nie mają definicji. To jest tak obszerne pojęcie, pod które można podpiąć niemal wszystko. Jak ktoś ma w rodzinie kogoś kto x lat temu był na wycieczce w Rosji to teoretycznie zalicza się to czy nie? Sytuacji mogą być miliony skrajnie nieostrych, niesprecyzowanych.
To będzie tak wyglądało. Niszczenie konkretnych ludzi na zamówienie z góry pod pretekstem z dupy.
Jeszcze jedna kadencja rządu tego skurwysyna i obudzimy się na Białorusi gdzie za taki marsz jak wczoraj będą pałować i zamykać w aresztach. Albo jak faszysta Trudeau będą blokować konta.
moja córka jeszcze na studiach zdobyła unijny certyfikat z jezyka rosyjskiego
to jawny wpływ ruski i ja pewnie bede winny jako pośrednik tych wpływów do tego te moje ruskie piosenki wklejane na UFO
RAZEM Z THORGALEM BEDZIEMY KIBLOWAC W JEDNEJ CELI
Qrwa !!! Ja byłem na "Jeziorze łabędzim" i czytałem Dostojewskiego, słuchałem Okudżawy , "Mistrza i Małgorzatę"
.... a u mnie na obiad dzisiaj były .......... pierogi ruskie zapite ruskim piwem
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51931 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Rosjanie zatruli się cydrem w mieście Dimitrowgrad w obwodzie uljanowskim nad Wołgą. 16 osób zmarło, a kilka w stanie ciężkim. Zatruty trunek oznaczony jako "Mister Cider" sprzedawany był w sklepie "Territory beer" z 30-litrowych beczek.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-rosjanie-pili-cydr-z-beczek-16-osob-zmarlo-kilka-w-stanie-ci,nId,6823416#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
kolekcjon€r
Liczba postów : 10874 Registration date : 13/02/2023
Aktorom puszczają nerwy Najpierw wrzeszczeli, żeby zablokować Polsce fundusze europejskie a jak kasa została zablokowana to zorientowali się, że są w czarnej oślizłej dupie. Frustracja ich teraz tak rozpierdala, że są na granicy ataku serca.
...... muzyko-satyrykom też
Krzysztof Skiba ocenia wypowiedź Andrzeja Seweryna
Skiba, jak się okazuje, uznał opinię Andrzeja Seweryna za interesującą:
"Andrzej Seweryn to wybitny polski aktor. Zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia. Ostatnio hitem internetu jest jego przesłanie dla młodzieży. Niestety Kolekcjonerowi Kotów się nie spodobało".
Czytaj więcej na https://pomponik.pl/plotki/news-krzysztof-skiba-nie-gryzl-sie-w-jezyk-oto-co-sadzi-o-slowach,nId,6822796#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Jak dodał, Big Cyc ma za sobą wieloletnie doświadczenie antysystemowe, więc koncerty zespołu można w zasadzie uznać za manifestację światopoglądową:
"Dla usprawiedliwienia dodam, że każdy koncert Big Cyca, od 35 lat, jest jak jeden wielki protest przeciwko tym, którzy chcą brać nasz kraj za mordę. Tak było za Jaruzela i tak jest też dziś".
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Pon 05 Cze 2023, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25037 Age : 52 Registration date : 08/07/2008