GPW to jednak banana ..... rozpoczeli właśnie rolowanie na serie U ....... dzisiejszy obrót całkowity 3106 szt. ; dzisiejszy wzrost LOP'U na U - POnad 5,5k
kolekcjon€r
Liczba postów : 10874 Registration date : 13/02/2023
GPW to jednak banana ..... rozpoczeli właśnie rolowanie na serie U ....... dzisiejszy obrót całkowity 3106 szt. ; dzisiejszy wzrost LOP'U na U - POnad 5,5k
F2100 się zesrały z powrotem
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
.... bo tam POnad 50 punktów do nadrobienia ...... a zostało tylko 4,5 sesji
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
ale jest Hirek w środę
kolekcjon€r
Liczba postów : 10874 Registration date : 13/02/2023
ale jest Hirek w środę
..... ale to jest gra w 3 kubki
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6014 Registration date : 20/10/2018
Staszne wiatry na Archipelagu Ziemii Ognistej, jeśłi tu płyniecie to uwaga, bo setką conajmniej wieje. Zjebała się pogoda. Argentyny nie polecam teraz. Lepiej od zachodniej strony (Chile) popierdalać.
A co ty robisz na Tierra del Fuego w czerwcu? Przecie tam tera zima się zaczyna i bardzo krótkie dni są. Najlepiej tam płynąć w grudniu. W Ushuaia byłeś w mieście? Nie lepiej na Bahamy?
Na Falklandach miałem umówione spotkanie biznesowe, którego nie mogłem odwołać. Poważne sprawy załatwia się daleko, na zadupiu. Dyskretnie. Pieniądze lubią ciszę. Zdziwyłbyś się ilu inwestorów z UFO, też było w tych okolicach. Wiem, bo mi dziękowali za ostrzeżenie pogodowe.
ciiiiiiii
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6014 Registration date : 20/10/2018
............" i jest szansa na najwyższe zamknięcie od niemal jednego roku w przypadku S&P 500 i kolejne rekordy od kwietnia zeszłego roku w przypadku technologicznego Nasdaqa."..............