pierdolone goldmany i jego ziomki morawieckie i kaczynskie -sie kurwy zlodzieje zebraly razem do kupy
SZWAJCARZY PODNIESLI STOPY -ZŁOTOWKA SIE UMOCNILA ANGOLE PODNIESLI STOPY ,WIECEJ NIZ PLANOWALI -ZLOTOWKA SIE UMOCNILA
k**wa WYCOFAC ZŁOTO -ZASTAPIC JE POLSKIM ZŁOTYM
pln wiodąca waluta swiata
a leszcz kolekcjoner pierdolil ze PLN jak lira turecka bedzie
Kolekcjoner PRZEPROS GLAPINSKIEGO
Dostaję ostro w pizdę na złocie Qrwa kryzys miał być jebany w dupę. A tu krach totalny xAu/pln to aż strach patrzeć. Nagonili całą Polskę na złote monety i sztabki a dupa osrana aż gówno cieknie po podłodze.
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Czw 22 Cze 2023, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Liczba postów : 11293 Registration date : 13/02/2023
Nie. Dlatego może wreszcie nadejdzie i pierdolniie to wszystko o podłogę
Teraz to spałowana wakacyjna gównozmienność się zrobiła. Już po wiguni widać jaka chujnia jest. Myślałem, że na zamknięcie miesiąca/półrocza/kwartału będzie coś się działo a gówno wielkie. Szwagry na wakacjach.
kolekcjon€r
Już nie ale wciąż tulę złote monety i tylko patrzę jak z dnia na dzień coraz mniej warte qrwa mać Było się trzymać PLN i mieć w dupie, Graf nastraszył wojną i kryzysem ja pier**lę.
kolekcjon€r
Już nie ale wciąż tulę złote monety i tylko patrzę jak z dnia na dzień coraz mniej warte qrwa mać Było się trzymać PLN i mieć w dupie, Graf nastraszył wojną i kryzysem ja pier**lę.
było rubla kupic tak jak Ci radziłem
https://pl.investing.com/currencies/usd-rub
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Kazik Kowalski
Liczba postów : 450 Location : Koszalin Registration date : 10/01/2019
..... wczoraj jak byłem w szalecie publicznym w Mszczonowie (PiS...... uar tylko PO 2 złote ) ...... to Babka Klozetowa z UKR chciała sprzedać DULLARY PO 4.01 ......... bo mówiła, że w lipcu bedą PO 3,50
A LESZCZ OPCJONER NAKUPIL DULAROW PO 4,5 ZL
BEDZIE SPRZEDAWAŁ PO 3,5
taka jest zemsta Glapinskiego -jak go nie przeprosi to bedzie te dulary po 3,0 zł sprzedawał
kolekcjon€r
pierdolone goldmany i jego ziomki morawieckie i kaczynskie
SZWAJCARZY PODNIESLI STOPY -ZŁOTOWKA SIE UMOCNILA ANGOLE PODNIESLI STOPY ,WIECEJ NIZ PLANOWALI -ZLOTOWKA SIE UMOCNILA
..... tez jestem zainteresowany umacnianiem PLN'a ........ ale nie gdy mam worek eLLLek
PiS ........ bis
PO robocie musze nie naJeepać jak bąk
teraz jakby nowa wojna wybuchła to USD BEDZIE PO 3 ZŁ
A FRANK SIE OSLABIA "NAQ RYNKU " BO BANKI MAJA KUPOWAC I ODDAWAC LESZCZOM,
Już nawet w TVPiS się chwalą jaka to złotówka mocna leszcza znów dymają w dupsko bo myślał że wojna to będzie krach a tu kapitał do Polski drzwiami i oknami się pakuje sam Intel 4,5 mld USD na złotówki będzie zamieniał
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
pierdolone goldmany i jego ziomki morawieckie i kaczynskie -sie kurwy zlodzieje zebraly razem do kupy
k**wa WYCOFAC ZŁOTO -ZASTAPIC JE POLSKIM ZŁOTYM
pln wiodąca waluta swiata
a leszcz kolekcjoner pierdolil ze PLN jak lira turecka bedzie
Kolekcjoner PRZEPROS GLAPINSKIEGO
Dostaję ostro w pizdę na złocie Qrwa kryzys miał być jebany w dupę. A tu krach totalny xAu/pln to aż strach patrzeć. Nagonili całą Polskę na złote monety i sztabki a dupa osrana aż gówno cieknie po podłodze.
widzisz, nie ma w tobie wiary a wystarczyło oglądać dziennik telewizyjny i raz w tyg. wysłuchać kazanie w Kościele
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018