Joanna dokonała aborcji bo miała gorszy dzień. Od lat leczyła się psychicznie ale leczenie nie pomagało. Samobójstwa chciała dokonać kiedy dotarło do niej co zrobiła. Teraz zostanie gwiazdą opozycji i antypolskich mediów. Biedna Joanna nie wie jednak, że właśnie przyczynia się do wygrania przez PiS kolejnych wyborów."
Te kobiety są jakieś takie neurotyczne i niestabilne emocjonalnie . Gejzeta z TVN własnie nagania wyborców konfie. Regan kiedyś powiedział: zauważyłem, że najchętniej za aborcją są Ci, co już się zdążyli urodzić.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Joanna dokonała aborcji bo miała gorszy dzień. Od lat leczyła się psychicznie ale leczenie nie pomagało. Samobójstwa chciała dokonać kiedy dotarło do niej co zrobiła. Teraz zostanie gwiazdą opozycji i antypolskich mediów. Biedna Joanna nie wie jednak, że właśnie przyczynia się do wygrania przez PiS kolejnych wyborów."
Te kobiety są jakieś takie neurotyczne i niestabilne emocjonalnie . Gejzeta z TVN własnie nagania wyborców konfie. Regan kiedyś powiedział: zauważyłem, że najchętniej za aborcją są Ci, co już się zdążyli urodzić.
ja zauważyłem natomiast że jak Tusk ruszył w Polskę to Konfa ma się coraz lepiej
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
ja zauważyłem natomiast że jak Tusk ruszył w Polskę to Konfa ma się coraz lepiej
No dokładnie. Gejzeta z TVN i Tuskiem podbijają konfie. Nie jestem ani za pis, ani za po ani za konfą...tylko oceniam realia. W każdej z tych formacji widzę i pozytywy i negatywy dlatego mam problem. Łatwo mają Ci, co bezkrytycznie popierają PiS czy PO bo taka postawa nie wymaga refleksji i myślenia.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7032 Registration date : 22/12/2011
Tesla się obsrała. Nasdaq runął. - takie informacje, jakby tu był ktoś kogo giełda interesuje...
My już tu dawno wiedzieliśmy, że nazdak i tesla się zesrają i dlatego już nikt o tym nie pisze. Wszyscy mają SS i w zasadzie nie obserwują notowań, tylko zajmują sie polityką. Uważam to za zdrowy objaw Byłbym zapomniał: Netflix też się obsrywa
kolekcjon€r
Liczba postów : 10879 Registration date : 13/02/2023
Tesla się obsrała. Nasdaq runął. - takie informacje, jakby tu był ktoś kogo giełda interesuje...
My już tu dawno wiedzieliśmy, że nazdak i tesla się zesrają i dlatego już nikt o tym nie pisze. Wszyscy mają SS i w zasadzie nie obserwują notowań, tylko zajmują sie polityką. Uważam to za zdrowy objaw Byłbym zapomniał: Netflix też się obsrywa
hollywud chce piniędzy od wyzyskiwaczy
dax wygląda jak goły w pokrzywach
SILVER IDZIE NA 150$
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
hollywud chce piniędzy od wyzyskiwaczy
dax wygląda jak goły w pokrzywach
Na nazdaqu wyniki się nie spodobały, a to dopiero początek i już tak obsrywka? Dax za to trzyma się dzielnie na razie.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51941 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
.... ................ PO ewidentych menkach wykręciłm
.... 45 302 ....... kroczkowy maraton POkonany ..... i niech mnie -ny i wszelkie HIOBy POcałują w -la ................ a najlepiej w końcówke z other side
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
No dokładnie. Gejzeta z TVN i Tuskiem podbijają konfie. Nie jestem ani za pis, ani za po ani za konfą...tylko oceniam realia. W każdej z tych formacji widzę i pozytywy i negatywy dlatego mam problem. Łatwo mają Ci, co bezkrytycznie popierają PiS czy PO bo taka postawa nie wymaga refleksji i myślenia.
rozumiem niektórych którzy chcą na chwilę dać PiS - owi odpocząć w rządzeniu no ale nie rozumiem tego dlaczego to ma być Tusk , który się nie sprawdził przede wszystko gospodarczo ale za to był mistrzem pudrowania gówna i pilnowania smrodu
Liberał w teorii który podnosił podatki
SILVER IDZIE NA 150$
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007