Ty szalupą. Ewentualnie. Osoby bez „plakietki" wyszablowane.
Szalupa zostanie podana jak będę siedział w Kapsule.
W dupe se wsadź szalupe. Ja zapłaciłem za Kapsułe. Plakietki mnie nie obchodzą, miejsce w Kapsule zarazerwowane jest i nie kombinuj tu kolejnego przekrętu! Poza tym mam kolegę który załatwi mi oryginalną plakietkę ochroniarza z Vanessy.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29565 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
W dupe se wsadź szalupe. Ja zapłaciłem za Kapsułe. Plakietki mnie nie obchodzą, miejsce w Kapsule zarazerwowane jest i nie kombinuj tu kolejnego przekrętu! Poza tym mam kolegę który załatwi mi oryginalną plakietkę ochroniarza z Vanessy.
...... a wieśmacka macie w gratisie ....... czy tylko kola do miejscówki sie należy
kolekcjon€r
Liczba postów : 10722 Registration date : 13/02/2023
...... a wieśmacka macie w gratisie ....... czy tylko kola do miejscówki sie należy
ja za Platynową plakietkę mam w pakiecie gin z lodem i dwie dziwki klasy S...ale coś widzę, że Michu zaczyna kręcić
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46550 Registration date : 03/09/2007
ja za Platynową plakietkę mam w pakiecie gin z lodem i dwie dziwki klasy S...ale coś widzę, że Michu zaczyna kręcić
..... a te dziwki w pakiecie to robiom tylko LLLOdy ....... czy LLLody z łykaniem
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29565 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Niger jest krajem o najwyższej rozrodczości na świecie. Kobieta w tym kraju ma średnio grubo ponad 6 dzieciaków, a udział ludności poniżej 15 lat stanowi blisko 50%. Raptem w ciągu ostatnich 20 lat liczba ludności się podwoiła, natomiast zaasoby są te same. Zaczyna się walka o przetrwanie, bo przy takim mnożeniu się, to woda staje się nieosiągalnym bogactwem.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51833 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011