Liczba postów : 31090 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 00:36
UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Neuron, Sir Nick, Zibi
Administrator do spraw technicznych: Dziadek
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 01:23
1.
Kto pierwszy szesnastego, ten znany z seksu ognistego.
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 01:46
Film mi się urwał, gdzieś dopłynąłem, nawigacja nie działa, nie mam pojęcia gdzie jestem ... Ważne, że na weekendowym pierwsze miejsce
thorgall lubi tą wiadomość
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46565 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 01:59
Zygmunt de Bill napisał:
Film mi się urwał, gdzieś dopłynąłem, nawigacja nie działa, nie mam pojęcia gdzie jestem ... Ważne, że na weekendowym pierwsze miejsce
To Polinezja Francuska. Spokojnie, nie panikuj. Pamiętaj, że jesteś pierwszy na weekendowym i to jest najważniejsze. Popłynąć po Ciebie czy sie ogarniesz?
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 02:13
Nowe ustalenia ws. afery wizowej. "GW": Były współpracownik Wawrzyka ma taśmy na polityków PiS-u
aala43 wczoraj ten ma nagrania, ale KTO MA KASĘ?? wizy+ tanio nie byly sprzedawane
chiton wczoraj wawrzyk to tylko słup .,choć chciał wepchnąć swojego siostrzenca na ambasadora Islandii,kto finalne skosił te miliony dolarów ,w nosie mając bezpieczeństwo Polaków?
snooka wczoraj Spokojnie, 15 października wieczorem znowu zobaczymy łzy Kasi Kolendy i zasmarkanych Szczerbę z Jońskim :-)
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51924 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 03:28
REALISTA napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
To Polinezja Francuska. Spokojnie, nie panikuj. Pamiętaj, że jesteś pierwszy na weekendowym i to jest najważniejsze. Popłynąć po Ciebie czy sie ogarniesz?
\ to chyba Morskie Oko ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51924 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 03:44
kann2 wczoraj Dr Kopertfield zarzuca PiSowi korupcję? Ha, ha, ha!
crepuscolo 3 godziny temu Poważna sprawa. Wizy czy nie, Grodzki potrzebuje immunitetu na następne lata.
kletos wczoraj Nie znamy jeszcze ustaleń, to skąd wiemy ?
remul wczoraj W Narodowym Telewizorze właśnie mgr Zbyszek mówi, że to bajki opowiadane przez łapówkarza Grodzkiego. Danka Cholecka ochoczo wturuje, czyli jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej
donaldsikorski wczoraj Są ludzie którzy już nie pamiętają rządów PO, oni może się nabiorą na to że PO lepsze. Niestety mając do wyboru PiS i PO mogę tylko ona PiS zagłosować zaciskając zęby. I proszę nie piszcie o trzeciej drodze z PSLem czy jakiś kombinatorach z konfederacji.
pawlaka12 wczoraj Skoro Człowiek-Owsik "próbował popełnić...", to znaczy że jest bardzo grubo. qwerty77
cotyturobisz wczoraj @pawlaka12 Musieli go nastraszyć, że lepiej bedzie jak sam załatwi sprawę...ale determinacji zabrakło
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 03:46
3;30 najlepszy czas na przytulanie -DA SIE
ja juz dzisiaj ponad 9 kydo przytuliłem
JA
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25036 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 04:36
AgroTrader napisał:
A oni śpio Zyga najebany gdzieś w krzaki wpłynął Z tej mąki to chleba nie będzie
To prawda że kolekcjoner pojechał rowerem na Lampeduzę?
AgroTrader and Zygmunt de Bill like this post
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 07:08
thorgall napisał:
AgroTrader napisał:
A oni śpio Zyga najebany gdzieś w krzaki wpłynął Z tej mąki to chleba nie będzie
To prawda że kolekcjoner pojechał rowerem na Lampeduzę?
Tak. Przemyca na rowerze lekarzy i inżynierów z Afryki. Na giełdzie Mu nie idzie a żyć z czegoś musi
Tylko niewielka część migrantów, którzy przybywają na Lampedusę, chce pozostać we Włoszech. Większość ma nadzieję na życie w północnych krajach Europy. W czasie kryzysu unijne przepisy azylowe okazują się przestarzałe.
AgroTrader lubi tą wiadomość
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 07:33
Z badania wynika, że na Prawo i Sprawiedliwość chce zagłosować 36 proc. wyborców [o 1 punkt proc. mniej niż w sierpniu], a na Koalicję Obywatelską - 18 proc. [o 3 pkt proc. mniej]. Trzecie miejsca w sondażu zajęła Konfederacja z wynikiem 7 proc. [wzrost o 1 punkt proc.].
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6014 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 07:37
Z badania wynika, że na Prawo i Sprawiedliwość chce zagłosować 36 proc. wyborców [o 1 punkt proc. mniej niż w sierpniu], a na Koalicję Obywatelską - 18 proc. [o 3 pkt proc. mniej]. Trzecie miejsca w sondażu zajęła Konfederacja z wynikiem 7 proc. [wzrost o 1 punkt proc.].
karczemna awantura w sztabie Donalda T. krzyki po niemiecku
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6014 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 07:40
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 08:24
karczemna awantura w sztabie Donalda T. krzyki po niemiecku
i PO rosyjsku
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 08:30
celowo taki "sondaż " CBOS zamieszczaja zeby zmobilizować swoich
fiwan78 godzinę temu Po co ten bullshit prezentujecie. Czemu znów piszecie o cbos. Milczeć o tej mafii
CBOS
Historia
Powołany uchwałą Rady Ministrów 3 września 1982[2] przez pułkownika Stanisława Kwiatkowskiego, doradcę gen. Wojciecha Jaruzelskiego.
Od 1997 działa na podstawie ustawy z dnia 20 lutego 1997 r. o fundacji – Centrum Badania Opinii Społecznej[3]. Formalnie jest fundacją, nad którą nadzór sprawuje Prezes Rady Ministrów[4].
Finansowanie z budżetu państwa
Działalność Centrum Badania Opinii Społecznej jest współfinansowana z budżetu państwa w ramach części 16 – Kancelaria Prezesa Rady Ministrów.
W 2018 dotacja podmiotowa dla CBOS wyniosła 4,09 mln zł[8]. Taką samą kwotę dotacji zapisano w ustawie budżetowej na 2019[9]. Krytyka CBOS ze względu na sposób finansowania i sposób sprawowania nadzoru jest krytykowany przez niektóre media, które zarzucają mu nieobiektywność[10]. Stosowana metodyka
zibi MOD
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 09:00
Nowe ustalenia ws. afery wizowej. "GW": Były współpracownik Wawrzyka ma taśmy na polityków PiS-u
aala43 wczoraj ten ma nagrania, ale KTO MA KASĘ?? wizy+ tanio nie byly sprzedawane
chiton wczoraj wawrzyk to tylko słup .,choć chciał wepchnąć swojego siostrzenca na ambasadora Islandii,kto finalne skosił te miliony dolarów ,w nosie mając bezpieczeństwo Polaków?
snooka wczoraj Spokojnie, 15 października wieczorem znowu zobaczymy łzy Kasi Kolendy i zasmarkanych Szczerbę z Jońskim :-)
w gazecie niedługo zobaczymy zdjęcia jak tych "wizowców" Morawiecki wita na lotnisku
SILVER IDZIE NA 150$
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 09:07
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 09:13
ben_gas 24 minuty temu
Ta kobieta jest niebezpieczna. Jej maniplacje, wybiorcza prawda oraz fakt, że swoimi manipulacjami oddzialywuje na rzesze ludzi musi stawiac pytanie: dlaczego?
Jej ojciec, Ryszard Holland był porucznikiem Armii Czerwonej i kapitanem LWP. Od 1932 do 1936 należał do żydowskiej komunistycznej międzynarodówki Haszomer Hacair, jednocześnie był członkiem Rewolucyjnego Związku Niezamożnej Młodzieży Szkolnej i Komunistycznego Związku Młodzieży Polski. Od 1939 roku pisał dla ?Czerwonego Sztandaru?, od 1941 roku dla ?Młodzieży Stalinowskiej?. W lutym 1944 został instruktorem w Wydziale Polityczno-Wychowawczym 2 Dywizji Piechoty, w grudniu został przyjęty do Polskiej Partii Robotniczej.
Tuż przed końcem wojny, w kwietniu 1945 został redaktorem naczelnym komunistycznej ?Walki Młodych?. W 1948 pełnie funkcję członka zarządu głównego ZMP i redaktora ?Trybuny Wolności?. Słynął jako autor wielu paszkwili, w których atakował i denuncjował żołnierzy AK, tej samej, gdzie łączniczką była Irena Rybczyńska, jego żona i mama Agnieszki Holland. Zagorzały komunista Holland, w marcu 1950 był jednym z ośmiu studentów, którzy się podpisali pod paszkwilem atakującym prof. Władysława Tatarkiewicza, określając jego wykłady jako wrogie wystąpienia przeciw socjalistycznej Polsce. Po okresie stalinowskim, jako zatwardziały komunista publikował w Życiu Warszawy i Expressie Wieczornym, a także był pracownikiem Polskiej Agencji Prasowej.
Holland umarł, tak jak żył, w 1961 roku został aresztowany przez UB, za rzekomą zdradę tajemnicy państwowej, konkretnie chodziło o wyjawienie treści wystąpienia Nikity Chruszczowa na XXII Zjeździe KPZR, gdzie była mowa o okolicznościach śmierci Józefa Stalina i Ławrientija Berii. Holland miał przekazać informacje, z zamkniętego spotkania radzieckich i polskich komunistów, francuskiemu korespondentowi ?Le Monde? Jeanowi Wetzowi. Po aresztowaniu i przesłuchaniu został przewieziony do własnego mieszkania na wizję lokalną. W czasie czynności, prowadzonych przez UB, Holland wyskoczył z szóstego pietra i poniósł śmierć na miejscu.
Pani Agnieszka Holland broniąc się przed zarzutami stosowania propagandowych metod rodem z systemów totalitarnych, cynicznie powołała się na losy żydowskich dziadków, ofiar niemieckiego ludobójstwa i udział matki w Powstaniu Warszawskim. Dziwne, że ?zapomniała? wspomnieć o żydowskim ojcu, zagorzałym komuniście, który całe życie donosił i prześladował polskich bohaterów, jak również tworzył propagandowe artykuły na temat Polaków broniących swojej ojczyzny.
Historia ojca zdecydowanie bardziej pasuje do politycznej i ?artystycznej? działalności Agnieszki Holland, niż dzieje dziadków i mamy, dlatego została przez nią skwapliwie pominięta. I to jest właśnie główny zarzut stawiany Holland, która manipuluje emocjami i zakłamuje lub pomija fakty, żeby przedstawić fałszywy obraz pasujący do ideologicznych potrzeb.
AgroTrader and pike like this post
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 10:04
REALISTA napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
To w takim razie cisnę na zachód. Kompas mi jeszcze działa. Spotkamy się w Australii ...
zibi MOD
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 11:40
REALISTA napisał:
ben_gas 24 minuty temu
Ta kobieta jest niebezpieczna. Jej maniplacje, wybiorcza prawda oraz fakt, że swoimi manipulacjami oddzialywuje na rzesze ludzi musi stawiac pytanie: dlaczego?
Jej ojciec, Ryszard Holland był porucznikiem Armii Czerwonej i kapitanem LWP. Od 1932 do 1936 należał do żydowskiej komunistycznej międzynarodówki Haszomer Hacair, jednocześnie był członkiem Rewolucyjnego Związku Niezamożnej Młodzieży Szkolnej i Komunistycznego Związku Młodzieży Polski. Od 1939 roku pisał dla ?Czerwonego Sztandaru?, od 1941 roku dla ?Młodzieży Stalinowskiej?. W lutym 1944 został instruktorem w Wydziale Polityczno-Wychowawczym 2 Dywizji Piechoty, w grudniu został przyjęty do Polskiej Partii Robotniczej.
Tuż przed końcem wojny, w kwietniu 1945 został redaktorem naczelnym komunistycznej ?Walki Młodych?. W 1948 pełnie funkcję członka zarządu głównego ZMP i redaktora ?Trybuny Wolności?. Słynął jako autor wielu paszkwili, w których atakował i denuncjował żołnierzy AK, tej samej, gdzie łączniczką była Irena Rybczyńska, jego żona i mama Agnieszki Holland. Zagorzały komunista Holland, w marcu 1950 był jednym z ośmiu studentów, którzy się podpisali pod paszkwilem atakującym prof. Władysława Tatarkiewicza, określając jego wykłady jako wrogie wystąpienia przeciw socjalistycznej Polsce. Po okresie stalinowskim, jako zatwardziały komunista publikował w Życiu Warszawy i Expressie Wieczornym, a także był pracownikiem Polskiej Agencji Prasowej.
Holland umarł, tak jak żył, w 1961 roku został aresztowany przez UB, za rzekomą zdradę tajemnicy państwowej, konkretnie chodziło o wyjawienie treści wystąpienia Nikity Chruszczowa na XXII Zjeździe KPZR, gdzie była mowa o okolicznościach śmierci Józefa Stalina i Ławrientija Berii. Holland miał przekazać informacje, z zamkniętego spotkania radzieckich i polskich komunistów, francuskiemu korespondentowi ?Le Monde? Jeanowi Wetzowi. Po aresztowaniu i przesłuchaniu został przewieziony do własnego mieszkania na wizję lokalną. W czasie czynności, prowadzonych przez UB, Holland wyskoczył z szóstego pietra i poniósł śmierć na miejscu.
Pani Agnieszka Holland broniąc się przed zarzutami stosowania propagandowych metod rodem z systemów totalitarnych, cynicznie powołała się na losy żydowskich dziadków, ofiar niemieckiego ludobójstwa i udział matki w Powstaniu Warszawskim. Dziwne, że ?zapomniała? wspomnieć o żydowskim ojcu, zagorzałym komuniście, który całe życie donosił i prześladował polskich bohaterów, jak również tworzył propagandowe artykuły na temat Polaków broniących swojej ojczyzny.
Historia ojca zdecydowanie bardziej pasuje do politycznej i ?artystycznej? działalności Agnieszki Holland, niż dzieje dziadków i mamy, dlatego została przez nią skwapliwie pominięta. I to jest właśnie główny zarzut stawiany Holland, która manipuluje emocjami i zakłamuje lub pomija fakty, żeby przedstawić fałszywy obraz pasujący do ideologicznych potrzeb.
czarek75 2 godziny temu Żydokomuna chce wrócić do gry(! My dla nich jesteśmy gojami. My Polacy mamy im zwrócić kamienice mamy na nich pracować. Oni posiadając media próbują nam robić galaretę w mózgach. Że jesteśmy gorsi że leniwy pieniądze przepijamy . To wszystko wam mówią Jandy Hollandy Sthury Lisy Najsztuby Kraśki agorą i tvn
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 11:41
ciekawe jaką nagrodę filmową od Putina dostanie
SILVER IDZIE NA 150$
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 13:37
Łykacie coś przed meczem? Ja czekam. Będę oglądał finał taplając się na basenie. Dmuchany materac w kształcie łabędzia na górnym pokładzie już czeka, a piwko natenczas się chłodzi ... a 10% do karamana
REALISTA lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29631 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 15:03
Zygmunt de Bill napisał:
Łykacie coś przed meczem? Ja czekam. Będę oglądał finał taplając się na basenie. Dmuchany materac w kształcie łabędzia na górnym pokładzie już czeka, a piwko natenczas się chłodzi ... a 10% do karamana
w EURO .............. ładnie WAS tam w POlinezji szwabiom
...... bo MY w POlsce KaczyńskieGO maMY POlskie DINO ......... i możliwość zakupu piwska za grosze
....... skosiłem ze 2 morgi trawnika i przy okazji tanie z DINO łykłem
PiS ...... DAła
...... teraz leci
PiS ..... cis
plus Vuelta na EUROSPORCIE
kolekcjon€r
Liczba postów : 10863 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 15:38
Słuchać na pełnej qrwie!
.
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 15:42
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 16:19
Dużo przytuliliście na trzech wiedźmach czy tylko na waciki?
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 16:24
W kwestii intruzów na Lampedusie uważam, że Meloni powinna kazać strzelać. Odstrzeliliby parę łodzi to problem by się sam błyskawicznie rozwiązał - reszta by zawróciła a następni by nie płynęli. Europa jest zbyt miękka, same miękiszony qrwa. W końcu to nielegalne wtargnięcie na terytorium obcego państwa. Ciekawe jakby tak Włosi sobie popłynęli do Algierii bez dokumentów i tak po prostu siłowo by sobie weszli nal ląd... Areszt i deportacja to minimum co by ich spotkało a tu co qrwa? Jaki sens mają w takim razie granice państw skoro można je siłowo przekraczać bez konsekwencji? Chyba że to działa w jedną stronę czyli Murzyn może a biały to już nie ale kto do tego doprowadził?
Janko Traderroo and AgroTrader like this post
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 16-17.09.2023r.WEEKEND Sob 16 Wrz 2023, 16:28
Ach te biedne kobiety z dziećmi, pieskami i kotkami: