Gdzie to widzisz? - Skąd to wiesz? - Dlaczego insynuujesz? Czyżby znów Ci nie wyszło? ps. ale w sumie dobrze, że zajmujesz się moimi porażkami a nie zyskami, a tak a propos nigdy w złoto nie inwestowałem ; poza sztabkami, które mam przy kursie 738$
Ostatnio zmieniony przez tarzan dnia Pią 29 Wrz 2023, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
Gdzie to widzisz? - Skąd to wiesz? - Dlaczego insynuujesz? Czyżby znów Ci nie wyszło? ps. ale w sumie dobrze, że zajmujesz się moimi porażkami a nie zyskami, a tak a propos nigdy w złoto nie inwestowałem ; poza sztabkami, które mam przy kursie 738$
Zyski na tym forum ma każdy, więc o rzeczach oczywistych nawet nie piszę, szkoda klawiatury.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
o i to jest pomysl i od 1 pazdiernika musisz miec wieksze gacie bo bedzie e mozna do 800 zł załadowac
a za przeklejki jest kara wieksza ,bo to oszustwo a oszukiwac nie wolno -wolno krasc
sądy już zaczynają orzekać że te przeklejki to nie oszustwo w szczególności jak zakupu dokonuje sie przy kasie samoobsługowej , ponieważ oszustwa dokonuje się na osobie , a nie na maszynie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51988 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
o i to jest pomysl i od 1 pazdiernika musisz miec wieksze gacie bo bedzie e mozna do 800 zł załadowac
a za przeklejki jest kara wieksza ,bo to oszustwo a oszukiwac nie wolno -wolno krasc
sądy już zaczynają orzekać że te przeklejki to nie oszustwo w szczególności jak zakupu dokonuje sie przy kasie samoobsługowej , ponieważ oszustwa dokonuje się na osobie , a nie na maszynie
sądownictwo ci u nas jest na najwyższym poziomie
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007