Rozsądni Polacy powiedzieli weto, dla pomysłu władzy, który był tylko wydmuszką, mającą podbić notowania partii
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:35
kolekcjon€r napisał:
Trzecia Droga 13%? Pojebało tych ludzi? Taki Hołownia chce wycofania gotówki i zrealizowania absurdalnych celów klimatycznych eurokratów. Mentzen chciał niskich podatków to nikomu widocznie nie są one potrzebne.
.....jakiś block jesteś ....... ta batalia jest o chlaniu, ćpaniu i wszechobecnym OPcowaniu
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:38
....... JeePać KOpaczy, PiS ...DAłe i ....... wszysto co sie rusza i na drzewo nie ucieka
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51947 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:38
dziadek napisał:
Jutro w TVPiS!
MOZESZ ZOSTAC
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kolekcjon€r
Liczba postów : 10884 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:40
Nadaje ze Stronia napisał:
kolekcjon€r napisał:
Trzecia Droga 13%? Pojebało tych ludzi? Taki Hołownia chce wycofania gotówki i zrealizowania absurdalnych celów klimatycznych eurokratów. Mentzen chciał niskich podatków to nikomu widocznie nie są one potrzebne.
.....jakiś block jesteś ....... ta batalia jest o chlaniu, ćpaniu i wszechobecnym OPcowaniu
Mnie najbardziej POdatki interesują wolny rynek i kapitalizm. Sławek chciał belkowe odwołać.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51947 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:40
Nadaje ze Stronia napisał:
kolekcjon€r napisał:
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
GPW moim zdaniem nie zareaguje w ogóle na wynik wyborów bo na żadne rewolucyjne zmiany się nie zanosi. Nawet jeśli pisiory staną się opozycją, to wciąż bardzo silną ze swoim prezydentem i swoim prokuratorem generalnym. Nic za bardzo na razie się nie zmieni a jedyne na co można liczyć, to odblokowanie KPO jeśli władzę faktycznie obejmie KO, może wtedy den Leyen będzie bardziej przychylnie na Polskę patrzeć.
GPW zareaguje w dół na sraczkę w Stanach i zbliżający się światowy kryzys ale nie na wybory.
pln sie umocnił -duzo
O qrwa faktycznie To luka do góry???
No ale Jankes dupę w piątek pokazał osraną.
....... qrwa ...... mało juz czaje ...... mam z 80 minikoników na GPW na S ... FUSD23Z ...... to czy mam pić bo mnie
MOZESZ PIĆ
i tak wszystkiego nie zdołasz przepić taka korba na pln ps ale na gpw s to chyba źle ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Nie 15 Paź 2023, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:41
Rozsądni Polacy powiedzieli weto, dla pomysłu władzy, który był tylko wydmuszką, mającą podbić notowania partii
..... a odmówiłęs .............. bo Osioł POleciał i zagłosował na PiS...dałe ................ bo Osioł
Tak, powiedziałem że bez referendum. Tylko nie podobało mi się to, że oni przy nazwiskach zapisywali i można ustalić kto konkretnie odmówił której karty do głosowania - czy to nie godzi w anonimowość wyborów? Powinni tylko odhaczać gdzieś oddzielnie ile sztuk kart zostało odmówionych bez kojarzenia tego z konkretnymi nazwiskami.
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:45
..... a odmówiłęs .............. bo Osioł POleciał i zagłosował na PiS...dałe ................ bo Osioł
Tak, powiedziałem że bez referendum. Tylko nie podobało mi się to, że oni przy nazwiskach zapisywali i można ustalić kto konkretnie odmówił której karty do głosowania - czy to nie godzi w anonimowość wyborów? Powinni tylko odhaczać gdzieś oddzielnie ile sztuk kart zostało odmówionych bez kojarzenia tego z konkretnymi nazwiskami.
NIE PRZEJMUJ SIE JAK BEDZIE RZADZIL tUSK TO TYLKO LUDZI Z TAKIMI DOPISKAMI BEDZIE ZATRUDNIAŁ JA NIE MAM SZANS
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:52
NIE PRZEJMUJ SIE JAK BEDZIE RZADZIL tUSK TO TYLKO LUDZI Z TAKIMI DOPISKAMI BEDZIE ZATRUDNIAŁ JA NIE MAM SZANS
Jeszcze wcale nie wiadomo czy będzie rządził Tusk. Pytanie na którą stronę dadzą się przeciągnąć Hołownia z Kamyszem bo oni pójdą tam gdzie lepsze stołki dostaną. To jest partia jak dziwka - daje temu kto lepiej zapłaci. Dlatego jest centrowa bo się potrafi dopasować zarówno do lewej jak i do prawej strony.
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Nie 15 Paź 2023, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:52
kolekcjon€r napisał:
Będą nas wspólnie PO-PiSowo dymać w
dramat !!! ALE TYLKO DLS WYBORCÓW kONMFEDERACJI
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:54
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Będą nas wspólnie PO-PiSowo dymać w
dramat !!! ALE TYLKO DLS WYBORCÓW kONMFEDERACJI
Ale jest to dla wielu szok, że TD podjebała 3pkt procentowe Konfie. To odwrotnie powinno być - Konfa 13% a TD 6.2%
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:56
........ czy KTOŚ może za3mać to szaleństwo
......... więcej jak .....
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:58
To jutro u nas korba na przekór Stanom?
Przecież Wielki Reset nadciąga
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 14-15 10 2023 r. Weekend Nie 15 Paź 2023, 23:59
Jeszcze wcale nie wiadomo czy będzie rządził Tusk. Pytanie na którą stronę dadzą się przeciągnąć Hołownia z Kamyszem bo oni pójdą tam gdzie lepsze stołki dostaną. To jest partia jak dziwka - daje temu kto lepiej zapłaci. Dlatego jest centrowa bo się potrafi dopasować zarówno do lewej jak i do prawej strony.
Władek lubi jeździć rządowymi limuzynami
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Kazik Kowalski
Liczba postów : 450 Location : Koszalin Registration date : 10/01/2019
Najbardziej liberalna i prorynkowa partia popierająca kapitalizm ponosi klęskę. qrwa wszyscy na wydrę już idą w rozdawnictwo, tego się nie da zatrzymać bez jakiegoś twardego resetu. Zasadniczo za wiele się nie zmieni, natomiast jeśli dziwki z PSL nie sprzedadzą się pisiorom tylko będą po stronie KO, to przynajmniej rosną szanse na realne odblokowanie KPO i to byłby pierwszy najbardziej namacalny sukces nowego rządu. Tusk by później mógł się szczycić, że wyście nie potrafili załatwić KPO przez dwa lata a my załatatwiliśmy w dwa miesiące.
Komu by te pieniądze przeznaczył? LGBTQ om???
Ryż nie ma pomysłu na Polskę, jedynie sprzedać Niemcom
Bzdura. To nie jest tak, że przeznaczyłby to na co mu się podoba. KPO ma konkretne punkty i warunki na co można przeznaczyć, na co nie można a na co trzeba.
Pierwszy będziesz wrzeszczeć ,że Tusk to niemiecka świnia ,jak Twoje oczekiwania względem niego rozjadą się z rzeczywistością
SYLWESTER
Liczba postów : 10585 Location : Katowice Registration date : 20/11/2007