Chyba mi się ktoś włamał na KuCoin Otrzymałem info o logowaniu z IP z Pakistanu Od dawna tego konta nie używałem ale i tak siana tam nie ma. Qrwa co za menda Jednak 2FA authentication musi być
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46702 Registration date : 03/09/2007
Chyba mi się ktoś włamał na KuCoin Otrzymałem info o logowaniu z IP z Pakistanu Od dawna tego konta nie używałem ale i tak siana tam nie ma. Qrwa co za menda Jednak 2FA authentication musi być
Może to Bracia Calzzone? Albo ruskie Cię chcą napaść?
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46702 Registration date : 03/09/2007
ruskie pewno już go namierzyli
a mówiłem ; przeproś pana Putina
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52268 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Bayer notuje największy spadek wartości rynkowej od ponad dekady
Koncern Bayer odnotował znaczny spadek swojej wartości rynkowej, tracąc około 7,6 miliarda euro. To efekt zarówno toczących się spraw sądowych jak i ogłoszonej w poniedziałek decyzji o zakończeniu prac nad lekiem przeciwzakrzepowym.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52268 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
1.Kernel (rejestracja Luksemburg ok. 360 tys. ha w rękach oligarchy A. Verevski 90% inni posiadacze m.in. banki i fundusze z USA i Europy. 2. UkrlandFarming (Cypr) pow. trudna do ustalenia. Spółka publikuje tylko dane fragmentaryczne. Należy do oligarchy O. Bakhmatyuk, który ukrywa się przed ukraińskim wymiarem sprawiedliwości. W wywiedzie z 2022 r. przyznał, że dysponuje ok. 460 tys. ha, ale nie jest w stanie podać wyników finansowych spółki ponieważ... serwery zostały zniszczone. Dalej Bakhmatyuk przyznał, że kontrolował 670 tys. ha. 3. MHP (Cypr) 340 tys. Należy do oligarchy Y. Kosiuk. W spółce udziały mają również zagraniczne instytucje finansowe. 4. TNA Corporate (USA) Spółka wg doniesień medialnych miała przejąć ok 200 tys ha. ziemi od O. Bakhmatyuka ( właściciela Ukrlandfarming) 5.NCH Capital (USA) - Amerykański fundusz inwestycyjny. Zajmujący się głównie skupem ziemi. Posiada ok. 200 tys. ha. 6. PIF (Arabia Saudyjska) Fundusz inwestycyjny kontrolowany przez rodzinę królewską Arabii Saudyjskiej. Kontrolują przez spółkę zależną SALIK ok. 200 tys. ha. ziemi. 7. Industrial Milk Company (Luksemburg) ok. 120 tys. ha. Głównym udziałowcem jest O. Petrov 8. Agroton (Cypr) 94 tys. ha należący do oligarchy I. Zhuravlov 9. Astarta (Holandia) ok. 90 tys. ha należąca w 40% do oligarchy Ivanchuk oraz w 30% do kanadyjskiej spółki Firefax Financial. 10.Nibulon (Ukraina) ok. 80 tys ha. Należący do A. Vadaturskyi (jego ojciec zginął w rosyjskim ataku rakietowym w 2022 r.)”.
Konkluzja: ze względu na kraj rejestracji oraz udział międzynarodowych korporacji w akcjonariacie oraz finansowaniu większość zysków nie trafia do budżetu w Kijowie a jest transferowane za granicę.”
kolekcjon€r
Liczba postów : 11303 Registration date : 13/02/2023
Ja myślę, że bracia Calzzone połapali się, że zmienił nick.
AgroTrader MOD
Ja myślę, że bracia Calzzone połapali się, że zmienił nick.
CWANE TO BYŁO Z TYM NIKIEM ALE CALZZONE NIE MIĘKISZOWY I NIE FUJARY
CHYBA NIEDŁUGO BEDZIEMY MIELI NOWEGO USERA
kolekcjon€r
Liczba postów : 11303 Registration date : 13/02/2023