Świetna opcja dla Nadajnika (zachlać pałę dwukrotnie w ten sam dzień)
Między Apią a Pago Pago jest na oko jakieś niecałe 200km tylko a czas różni się o pełną dobę.
Czyli najpierw chlejemy w Apii (zmiana roku w niedzielę o 11:00 polskiego czasu), później trzeba jakoś dolecieć na wschodnią ? (zachodnią?) wyspę jankeską i można chlać drugi raz o 11:00 polskiego czasu ale dobę później. Tylko private jeta sobie wynająć ale co to dla TKŚ. Chociaż może i jachtem by zdążył, nie wiem jak szybko jachty pływają ale 200km to raczej na luziku w parę godzin. W ten sposób można zaliczyć dwa Sylwestry jednego roku.
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Pią 29 Gru 2023, 02:58, w całości zmieniany 1 raz
Forex Trader lubi tą wiadomość
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Ja tam Sylwka spędzę z chłopakami na podwórku. Odpalimy achtungi koło śmietnika. Potem kilka zuberkow albo kuflowych i będą niezapomniane wrażenia....stara mnie ciągnie do jakiejś opery, ale to nie dla mnie ani to się najebać, ani wyrzygac
Retsjam, Nadaje ze Stronia and Kazik Kowalski like this post
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Ja tam Sylwka spędzę z chłopakami na podwórku. Odpalimy achtungi koło śmietnika. Potem kilka zuberkow albo kuflowych i będą niezapomniane wrażenia....stara mnie ciągnie do jakiejś opery, ale to nie dla mnie ani to się najebać, ani wyrzygac
No, opera to darcie ryja jest. Też nie znoszę. Ani to pooglądać ani posłuchać, nogi nie chodzą w ogóle. Opera jest dla pedałów [nie chodzi o przeglądarkę]
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
"Niezidentyfikowany obiekt" wleciał do Polski. Uruchomiono specjalne siły
Ruskie przyleciały po Kolekcjonera
Ciekawe jak ceny nieruchów w podkarpackim i lubelskim. Czy ubezpieczenia mają wyłączenia od ataków rakietowych. Czy w ogóle ktokolwiek (normalny) kupuje tam nierucha?
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Ciekawe jak ceny nieruchów w podkarpackim i lubelskim. Czy ubezpieczenia mają wyłączenia od ataków rakietowych. Czy w ogóle ktokolwiek (normalny) kupuje tam nierucha?
....... sPOro Kumatych GOstków przenosi sie do ........ Mińska
AgroTrader lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Liczba postów : 11290 Registration date : 13/02/2023
Do tej oazy wolności i demokracji?
Nadaje ze Stronia
Do tej oazy wolności i demokracji?
...... tam lasencje tylko kwiczom na widok twardzieli
Nadaje ze Stronia
na razie szukają na terenie dwóch gmin , rano obstawili gminę komarów , celując w miejscowość Kraczew sporo lasów pagórki i doły , tzw debry , niedawno przenieśli się bardziej na obszar przyległy ale bardziej na południowy wschód w rejony miejscowości Czartowczyk, Wożuczyn w gminie Rachanie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
no ciekawe dlaczego nie zadziałała obrona przeciwrakietowa
I tak jest lepiej bo wieść rozeszła się od razu a za pisiorów "coś" doleciało aż do kujawsko-pomorskiego i ogłosili kilka miesięcy później gdy Radek S. się zirytował. Jakiś postęp jest.
Nadaje ze Stronia and Janko Traderroo like this post