Dobrze że zaprosił żony skazanych. Serce się łamie normalnie
tak ,szczegolnie ze im dupy zmarzły bo nie wiedziały gdzie sie -jak sie ustawia temperature tez az sie popłakałem -ze smiechu
qrwa!!! jak oni wszyscy oderwali sie od rzeczywistości !!!!
W pewnym momencie Roma Wąsik opowiedziała, jak to zaskoczyły ją prozaiczne czynności pierwszego poranka po zatrzymaniu jej męża.
"Myślę, w domu jest za zimno. Powinnam zrobić cieplej, ale jak ja mam to zrobić? To zawsze robił on. Wie pani redaktor, ja dzisiaj jak do niego przyszłam, to się zapytałam, jak mam zwiększyć temperaturę na tym urządzeniu, żeby zrobiło się odrobinę cieplej. Wytłumaczył mi" — relacjonowała z przejęciem żona skazanego.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
....oświadczenie palanta ..... wzywa sie Tuskomatołka Osła o dalsze lżenie teGo i Owego ...... gdyż ma 3eźwa osoba w dalszym ciągu prowadzi strajk głodowy od UFO
...... a POstronnych Kazików ........ może być ......... o dalszom obrone PiS ...... DZielskiej Racji Stanu
O PRZEPRASZAM JA NIKOGO NIE LŻĘ
ja tylko korzystam z konstytucyjnej wolności wypowiedzi
i przy tym starannie dobieram słowa-W DANEJ SYSTUACJI NAJŁAGODNIEJSZE Z MOZLIWYCH
zeby czasem nikogo nie obrazić I NIE URAZIC
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
I NAWET NA FORUM POD rEPUBLIKA KTOS MADRZE NAPISAL
@mareksalus1416
44 minuty temu Z całym szacunkiem dla Pań Tagrze ofiar wyroków na zamówienie !!! Panie prezydencie ponowne ułaskawienie jest równoznaczne z legalizacją bezprawia w Sejmie Zanegował pan ich mandaty poselskie
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Czw 11 Sty 2024, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
pewnie rzucił wszystko po PKC - TAKA ILOSC TO POWINIEN KTOS (WLASCICIEL ) TO PO 1 GROSZ ODKUPIC ALE PEWNIE REGULATOR SIE WCIAL I WIDELKI ZATRZYMALY SPADEK
Notowania spółki Biomass Energy Project spadły na sesji w środę, 10 stycznia, o 12,5 proc. Jak się okazało, przyczyną była wyprzedaż zarządzona przez komornika.
W opublikowanym po sesji komunikacie zarząd Biomassu przekazał informacje od wierzyciela jednego z akcjonariuszy o sprzedaży przez komornika 4,317 mln akcji. To pakiet stanowiący 3,4 proc. kapitału zakładowego. Na sesji w środę wolumen sięgnął 5,386 mln sztuk i był osiemnastokrotnie wyższy od średniej z ostatnich sześciu miesięcy.
BEP Stanowisko Zarządu w sprawie kursu akcji Zarząd Spółki BIOMASS ENERGY PROJECT S.A. z siedzibą w Bydgoszczy (”Spółka”, „Emitent’’)_informuje iż w związku z zaobserwowanym spadkiem kursu akcji Emitenta jak również w wyniku powzięcia w dniu dzisiejszym informacji od wierzyciela jednego z akcjonariuszy Emitenta, że w dniu dzisiejszym nastąpiła, realizowana przez komornika sprzedaż znacznego pakietu akcji w ilości 4.317.340 szt, tj. wszystkich akcji posiadanych przez akcjonariusza, uprzednio zajętych przez komornika tytułem pozyskania środków na spłatę wierzycieli w postępowaniu egzekucyjnym. W ocenie Zarządu Spółki mogło to mieć wpływ na kurs oraz wolumen sprzedaży akcji Emitenta.
Według najlepszej wiedzy Zarządu Spółki, poza ww. zdarzeniem nie wystąpiły w jego działalności żadne zdarzenia, które mogłyby stanowić zagrożenie dla jej działalności gospodarczej, sytuacji finansowej oraz perspektyw rozwoju. Wszystkie informacje mogące mieć jakikolwiek wpływ na sytuację finansową, majątkową czy gospodarczą Emitenta są przedstawiane i publikowane w stosownych komunikatach bieżących oraz okresowych. O wszelkich działaniach związanych z realizacją projektów Spółka informuje w raportach bieżących.