Konflikt w wieżowcu Złota 44 trwa. Zaorski: Zablokowano moim gościom wejście do budynk
P.S. no i kto jest pierwszy na drugim leszcze? No kto?
NAJGORZEJ TO Z DEBILEM I OSZUSTEM PO SĄSIEDZKU MIESZKAĆ
Zarząd złotej stwierdził bezprawnie, że w moim apartamencie o pow 485 m2 na 50 p może przebywać maks 25 osób. DAC 20 BANIEK I HUIA MIEC DO POWIEDZENIA NAWET IMIENIN SKROMNYCH NIE MOZNA WYPRAWIC DO TEGO NAWET DOJECHC DO TEGO NIE MOZNA RODZINA BY PRZYJECHALA I ZA HUIA NIE ZAPAKUJĄ albo wcale nie dojada bo im radni strefe tylko dla rowerów wprowadzą
JA ZA MILION WYBUDOWAŁBYM DOM NA 1 HEKTARZE GDZIE NA MOJE ZYCZENIE-ZAPROSZENIE 100 KUREW BY MOGLO PODJECHAC ,ZAPARKOWAC I Z GOŁĄ DUPA BIEGAC ZA DOSPODARZEM
JAKIM TRZEBA BYC DEBILEM ZEBY PCHAC SIE DO CENTRUM ,DO ULA I TLOCZYC MIEDZY INNYMI
DOOKOŁA WARSZAWY PIĘKNE LASY ,TAM POBUDOWAĆ CHAWIRĘ I TOBY MIAŁO SENS ALBO , JAK RADEK SIKORSKI , KUPIC PAŁAC Z OGRODEM
debile pchaja sie do mrowiska i później płacz i gryza sie miedzy sobą
pan.szklanka godzinę temu Jak się mieszka w bloku, to się trzeba liczyć z sąsiadami.
art142 godzinę temu Trzeba mieć pusto we łbie żeby kupić taki udział. No chyba że robi się to tylko żeby mieć adres. Ciekawa sytuacja będzie jak pojawią się spadkobiercy i np. sprawy sądowe o spadek. Wtedy sąd wzywa wszystkich właścicieli więc wezwie kilka tysięcy osób. Ciekawe ile potrwa taka sprawa. Ten apartament stanie się niesprzedawalny i bezwartościowy.
P.S. no i kto jest drugi na drugim leszcze? No kto?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pon 15 Sty 2024, 17:30, w całości zmieniany 2 razy
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
Konflikt w wieżowcu Złota 44 trwa. Zaorski: Zablokowano moim gościom wejście do budynk
Zarząd złotej stwierdził bezprawnie, że w moim apartamencie o pow 485 m2 na 50 p może przebywać maks 25 osób. DAC 20 BANIEK I HUIA MIEC DO POWIEDZENIA NAWET IMIENIN SKROMNYCH NIE MOZNA WYPRAWIC DO TEGO NAWET DOJECHC DO TEGO NIE MOZNA RODZINA BY PRZYJECHALA I ZA HUIA NIE ZAPAKUJĄ albo wcale nie dojada bo im radni strefe tylko dla rowerów wprowadzą
JA ZA MILION WYBUDOWAŁBYM DOM NA 1 HEKTARZE GDZIE NA MOJE ZYCZENIE-ZAPROSZENIE 100 KUREW BY MOGLO PODJECHAC ,ZAPARKOWAC I Z GOŁĄ DUPA BIEGAC ZA DOSPODARZEM
JAKIM TRZEBA BYC DEBILEM ZEBY PCHAC SIE DO CENTRUM ,DO ULA I TLOCZYC MIEDZY INNYMI
DOOKOŁA WARSZAWY PIĘKNE LASY ,TAM POBUDOWAĆ CHAWIRĘ I TOBY MIAŁO SENS ALBO , JAK RADEK SIKORSKI , KUPIC PAŁAC Z OGRODEM
debile pchaja sie do mrowiska i później płacz i gryza sie miedzy sobą
Ogólnie masz rację i zgadzam się z tobą.
Ale w przypadku Zaora chodzi bardziej o jego sąsiadów - tak mi się wydaje. Inni ludzie też tam mają mieszkania i może czują się jak na dworcu PKP. Wyobraź sobie że jest 20.000 właścicieli mieszkania Zaora - jaki w tym budynku musi być syf i zamieszanie
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
Zarząd złotej stwierdził bezprawnie, że w moim apartamencie o pow 485 m2 na 50 p może przebywać maks 25 osób. .............
...............
Ale 25 kurew może u niego spokojnie biegać z gołą dupą po apartamencie. Poza tym blisko ma do kina i do teatru ....
Sąsiedzi tylko gorzej mają, bo muszą mieszkać obok takiego głąba. To już Zibi ma lepiej mając za sąsiadów Lewandowskich.
thorgall lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Zarząd złotej stwierdził bezprawnie, że w moim apartamencie o pow 485 m2 na 50 p może przebywać maks 25 osób. .............
...............
Ale 25 kurew może u niego spokojnie biegać z gołą dupą po apartamencie. Poza tym blisko ma do kina i do teatru ....
25 kurew to za malo ,jak na taka gwiazdę biznesa
ALE jest jeszcze cos wazniejszego ze jemu ktos inny bedzie wyznaczal limit kurew /m2 a ja lubie sobie sam wyznaczc limity
ps Forex ,oczywiscie ze musi sie liczyc i sasiadami jak sie chce mieszkac w ulu/mrowisku to trzeba sie godzic na ograniczenia
i wlasnie to jest głupie -za nieograniczona kase kupujesz sobie liczne ograniczenia
ALE JAK KTOS OD URODZENIA W KLATCE TO WOLI WYGODY NIZ WOLNOŚĆ JA JESTEM STARY CZYŻYK
"Czegóż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
"Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Forex Trader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
...............
ALE jest jeszcze cos wazniejszego ze jemu ktos inny bedzie wyznaczal limit kurew /m2 a ja lubie sobie sam wyznaczc limity
ps Forex ,oczywiscie ze musi sie liczyc i sasiadami jak sie chce mieszkac w ulu/mrowisku to trzeba sie godzic na ograniczenia
i wlasnie to jest głupie -za nieograniczona kase kupujesz sobie liczne ograniczenia
ALE JAK KTOS OD URODZENIA W KLATCE TO WOLI WYGODY NIZ WOLNOŚĆ JA JESTEM STARY CZYŻYK
Ja już mam limity z racji wieku. To by mi te z apartamentu było nawet za dużo.
AgroTrader MOD
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
AgroTrader MOD
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Małolat, Nadaje ze Stronia, thorgall, Janko Traderroo, neuron and Forex Trader like this post
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
...............
Ja już mam limity z racji wieku. To by mi te z apartamentu było nawet za dużo.
skromność była zawsze tym co Cię wyróżniało ale ale coś mi pamięć podpowiada, że na jakimś jachcie w Tangerze policja Cię ścigała za trzy tuziny rozneglizowanych panienek
_________________ ...... a będzie giciej
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25036 Age : 52 Registration date : 08/07/2008