Jeszcze dwa lata recesji w Niemczech i dax będzie miał 30 klocków
OGOLNIE DZISIAJ TO DYMAJA MNIE JAK BURĄ SUKE
Z DAXA I SAPINY ZDAZYŁEM SPIERDOLIC ALE NA CAC , FTSE I EU50 PO DUPIE NA EDKU WZIALEM L i ZAMKNALEM ZA PARE GROSZY zysku - POSZEDL WYZEJ
DOBRZE ZE DZISIAJ FW20 SOBIE ODPUSCILEM BO RANO NIE MIAŁEM CZASU
Cac chyba pod jakieś info.
NO DZIWNE BO ROLNICY FRANCUSCY NIE STRAJKUJĄ ale jak tam chłopy zaczna palic opony na ulicach to CAC w kosmos wywali
ps
nawet nie wiedzialem a tam tez juz rolnicy strajkuja -jest pod co korbic
We Francji jedna osoba zginęła, dwie zostały ranne podczas protestu rolników Protesty rolników we Francji. Blokują autostrady i drogi, niszczą importowaną żywność
Protestów we Francji ciąg dalszy. Rolnicy jadą blokować Paryż
Architekt Zielonego ładu rezygnuje z pracy w Komisji Europejskiej
Diederik Samsom, były szef gabinetu Fransa Timmermansa, a potem jego następcy Wopke Hoekstry, ustępuje ze stanowiska. Holenderski polityk był współtwórcą unijnej strategii Zielonego Ładu.
Architekt zdezerterował
Diederik Samsom był niegdyś liderem holenderskiej lewicowej Partii Pracy PvdA. Wybrał karierę w Brukseli i pokierował gabinetem swego rodaka Fransa Timmermansa, gdy temu Komisja Europejska zleciła opracowanie i wdrożenie strategii, która uczyni Europę neutralną klimatycznie już do 2050 r. Samsom - jak czytamy - przejął inicjatywę w projekcie i uważany jest za głównego architekta Zielonego Ładu.
iole ta kur wa Timermans gnoju narobil
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
zibi MOD
Liczba postów : 31091 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
nieprzyjmowanie jedzenia w więzieniu wiąże się z łamaniem porządku i regulaminu jednostki penitencjarnej a to podlega karom w bodajże kodeksie karnym wykonawczym
Osadzonemu nie wolno, zgodnie z art. 106a pkt. 5 kodeksu karnego wykonawczego odmawiać przyjmowania pokarmów i napojów dostarczanych przez administrację zakładu karnego w celu wymuszenia określonej decyzji lub postępowania
Sąd wyraził taką zgodę. W myśl art. 118 par. 3 k.k.w. „w wypadku sprzeciwu skazanego o dokonaniu zabiegu orzeka sąd penitencjarny. Na postanowienie sądu przysługuje zażalenie”.
a do tego osadzony w więzieniu ma wykonywać polecenia SW i dostosować sie do panujących tam zasad
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Architekt Zielonego ładu rezygnuje z pracy w Komisji Europejskiej
Diederik Samsom, były szef gabinetu Fransa Timmermansa, a potem jego następcy Wopke Hoekstry, ustępuje ze stanowiska. Holenderski polityk był współtwórcą unijnej strategii Zielonego Ładu.
Architekt zdezerterował
Diederik Samsom był niegdyś liderem holenderskiej lewicowej Partii Pracy PvdA. Wybrał karierę w Brukseli i pokierował gabinetem swego rodaka Fransa Timmermansa, gdy temu Komisja Europejska zleciła opracowanie i wdrożenie strategii, która uczyni Europę neutralną klimatycznie już do 2050 r. Samsom - jak czytamy - przejął inicjatywę w projekcie i uważany jest za głównego architekta Zielonego Ładu.
iole ta kur wa Timermans gnoju narobil
przelewy od ruskich sie skończyły to i misja zakończona
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader and Kazik Kowalski like this post
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Z DAXA I SAPINY ZDAZYŁEM SPIERDOLIC ALE NA CAC , FTSE I EU50 PO DUPIE NA EDKU WZIALEM L i ZAMKNALEM ZA PARE GROSZY zysku - POSZEDL WYZEJ
ja tak po Tyskim patrze i u nas PZU, PKN KGHM PKO chcą do góry Domański chyba Belką zaskoczy w nastepnym tygodniu https://www.forbes.pl/gospodarka/poprawial-budzet-po-pis-kim-jest-andrzej-domanski-nowy-minister-finansow/4epv211
zibi MOD
ja tak po Tyskim patrze i u nas PZU, PKN KGHM PKO chcą do góry Domański chyba Belką zaskoczy w nastepnym tygodniu https://www.forbes.pl/gospodarka/poprawial-budzet-po-pis-kim-jest-andrzej-domanski-nowy-minister-finansow/4epv211
To on poprawiał budżet po PiS
toż to ten sam budżet PiS-u tylko z większym deficytem bo wydatki zwiększyli
SILVER IDZIE NA 150$
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 26 01 2024 r. Sob 27 Sty 2024, 00:08
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g