Owce zjadły 300 kilogramów marihuany. "Dziwnie się zachowywały"
Dwa stada owiec zjadły niemal 300 kilogramów medycznej marihuany z uprawy na plantacji nieopodal Almyros w Grecji. - Nie mogliśmy ich zmusić do wyjścia - relacjonował w rozmowie z lokalnymi mediami właściciel uprawy Yannis Bourounis. Przyznał też, że choć widok "dziwnie zachowujących się owiec" był zabawny, nie jest mu obecnie do śmiechu.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Frater V e x o M e r c a t o r!
Liczba postów : 2414 Age : 43 Location : OCist Szczyrzyc! Willow Springs/Illinois! Registration date : 28/08/2007
Owce zjadły 300 kilogramów marihuany. "Dziwnie się zachowywały"
Dwa stada owiec zjadły niemal 300 kilogramów medycznej marihuany z uprawy na plantacji nieopodal Almyros w Grecji. - Nie mogliśmy ich zmusić do wyjścia - relacjonował w rozmowie z lokalnymi mediami właściciel uprawy Yannis Bourounis. Przyznał też, że choć widok "dziwnie zachowujących się owiec" był zabawny, nie jest mu obecnie do śmiechu.
...... a jakby zjadły niemedycznom ........ to pewnieby odleciały
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51934 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Różny wpływ marihuany na kobiety i mężczyzn – z czego wynika?
Seksualność
Badania sugerują, że kobiety spożywające niewielkie ilości marihuany wykazują wzrost popędu seksualnego. Jeśli natomiast palą zbyt dużo i bez umiaru, to może mieć zupełnie inny efekt. Duże ilości THC wydają się kolidować z kobiecym libido. Spowodowane jest tym, że THC zakłóca normalne działanie estrogenu. W mniejszych ilościach THC ma niewielki wpływ na interakcje receptorów estrogenowych, a dodatkowo jest w stanie zapewnić stan odprężenia, którego tak często brakuje kobietom przed zbliżeniem. Przy większych dawkach THC uniemożliwia wiązanie się ze sobą receptorów, co z kolei rozpętuje chaos w organizmie, który z jednej strony reaguje na zewnętrzne bodźce (np. dotyk partnera), a z drugiej nie może tego odzwierciedlić prawidłowym działaniem hormonów.
Zażywanie marihuany u mężczyzn ma różne skutki jeśli chodzi o seksualność. Niektórzy twierdzą, że marihuana działa jak afrodyzjak, inni doświadczają wręcz przeciwnego wrażenia. THC na pewno działa jako tłumik testosteronu, jednak wg niektórych naukowców dzieje się tak tylko w bardzo krótkim okresie po paleniu. Natomiast inni badacze alarmują, że w dłuższej perspektywie zażywanie marihuany może powodować problemy z poczęciem potomstwa, ponieważ zmniejsza się ilość plemników, a także na stale zostaje obniżony poziom testosteronu. Marihuana jako afrodyzjak również ma sens i może pomóc w przywróceniu odpowiedniego libido u mężczyzn z zaburzeniami erekcji, ponieważ sprawia, że stają się oni hiper-wrażliwi – widzą więcej kolorów, wyłapują najdrobniejsze dźwięki i są w stanie czerpać więcej z seksu.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51934 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Rozwód w czasie pandemii może być nieważny. Wszystko zależy od składu sądu
Sąd Najwyższy orzekł, że rozwód w czasie pandemii był nieważny, gdy orzekali ławnicy. W sprawach o rozwód, zarówno niezakończonych do 3 lipca 2021 r., jak i wszczętych w okresie od 3 lipca 2021 r. do 14 kwietnia 2023 r., zachodzi nieważność postępowania w razie rozpoznawania sprawy przez jednego sędziego i dwóch ławników.
SZACUN !!! PANI PODAJE PRZYKLADY - OBSERWACJE Z POZYCJI PRAKTYCZKI
@jankoserdeczny8571 4 weeks ago Obrzezanie wśród ludów semickich miał cel inny od obiegowych jakie pani tu przedstawia. Miało ono cel rytualny i 7 dnia chłopca obrzezano w co miało wymiar włączenia do społeczności wybranych. Arabowie przejęli ten obyczaj o wiele później. Chrzest jest kontynuacją obrzezania i znaczy to samo w wymiarze religijnym. Włączenie do kościoła. Tyle. Jeśli chodzi o aspekty zdrowotne to Bóg dał Żydom cały katalog prozdrowotnych zachowań, jak choćby zakaz spożywania zwierząt nieczystych, świń, ale i innych zwierząt i płazów, morskich stworów, ryb itp. chodziło o to żeby się nie potruli i nie zakazili robactwem, samonella, itp.
MY TU O GLUPOTACH A LUDZIE MAJA POWAZNE -ZYCIOWE PROBLEMY
@zybertkilof5393 2 months ago Od 23 lat nie noszę bielizny, czyli od 17 roku życia. Ponoć jak byłem dzieckiem juz nie lubiłem majtek. Noszę twarde szorstkie dżinsy, choć mam napletek to i tak często miałem tak że nie dochodziłem z moją ukochaną do orgazmu, gdyż już byłem tak wykonczony że miałem dosyć już tego hafłotania. Jak moja Pani opowiadała czasami to w towarzystwie, to kobiety nie mogły w to uwierzyć. Pytały.., no jak to? Chłop nie może dojść, nie możliwe. Miałem w przeszłości kilka partnerek i z każdą takie sytuacje mi się zdążały. Po godzinie czasami sie poddawałem, niestety już brak kondycji. Jak kiedyś zaproponowalem partnerce że sie obrzezam, powiedziała.., to kup sobie kozę do uprawiania seksu i wtedy się do mnie nie zbliżaj.
@januszl. 1 month ago Miałem stulejkę. Chirurg chciał mi usunąć ale ostrzegł, że kiedyś mógłbym być uznany za żyda. Spanikowałem i sam cierpliwie rozciągając napletek usunąłem stulejkę.
Myjcie się dziewczyny, bo nieznacie dnia ani godziny
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pon 29 Sty 2024, 19:46, w całości zmieniany 5 razy
zibi MOD
Liczba postów : 31092 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Policjanci sprawdzili niemal 2 tys. kierowców jednego poranka. W jednym powiecie
Policjanci w powiecie gnieźnieńskim przebadali 1,9 tys. kierowców tylko w poniedziałkowy poranek. Zatrzymana została jedna osoba pod wpływem alkoholu.
— Nie bądźmy bierni i nie pozwalajmy na stwarzanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym przez pijanych kierowców, bo gdy nie reagujemy, akceptujemy — zaapelowała asp. sztab. Anna Osińska, oficer prasowa policji w Gnieźnie.
Tuskomatołki
POwinni ją wsadzić do celi opróżnionej przez Wąsika ........ w Przytułach Małych
zibi MOD
Liczba postów : 31092 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
opa-loka wczoraj Czyli nic nie dali. Przepocona koszulka, używana suknia, "miejsce na obozie". Pieniądze da ten, to za to zapłaci, a nie Lewandowska. Jest różnica we "wspieraniu WOŚP" pomiędzy wpłaceniem własnych pieniędzy na WOŚP, a zaoferowaniem swoich dziurawych skarpetek i oczekiwaniem, że ktoś za to zapłaci.
baba np;zamiast zadzwonić anonimowo do szpitala i zapytać co trzeba na już zapłacic wysłać i być szczęsliwym i pomocnym , to robi to na szkle na zasadzie "mamo chwalą nas , ja ciebie a ty nas "
coraz cześciej widze że ma jakieś kompleksy:lol!: że tak ciągle w necie się musi lansować , rozumiem taką Wieniawę nie ma lansu nie ma kasy , ale kuźwa ANKA Lewandowska
bidna bez piniędzy nie jest , chyba jej pieniądze szczęścia nie dają
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
REALISTA lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
opa-loka wczoraj Czyli nic nie dali. Przepocona koszulka, używana suknia, "miejsce na obozie". Pieniądze da ten, to za to zapłaci, a nie Lewandowska. Jest różnica we "wspieraniu WOŚP" pomiędzy wpłaceniem własnych pieniędzy na WOŚP, a zaoferowaniem swoich dziurawych skarpetek i oczekiwaniem, że ktoś za to zapłaci.
baba np;zamiast zadzwonić anonimowo do szpitala i zapytać co trzeba na już zapłacic wysłać i być szczęsliwym i pomocnym , to robi to na szkle na zasadzie "mamo chwalą nas , ja ciebie a ty nas "
coraz cześciej widze że ma jakieś kompleksy:lol!: że tak ciągle w necie się musi lansować , rozumiem taką Wieniawę nie ma lansu nie ma kasy , ale kuźwa ANKA Lewandowska
bidna bez piniędzy nie jest , chyba jej pieniądze szczęścia nie dają
tommms wczoraj Sam Lewandowski zarabia ok 11 mln pln miesięcznie, minimalna w PL 3220 pl
Zakładając, że zwykły szary człowiek zarabiający pensję minimalną, zdobędzie się na gest i wrzuci 10 zł do puchy, Lewy, żeby zdobyć się na podobny gest musiałby wrzucić 34 tys.
Dla mnie to wstyd robić sobie marketing na pomaganiu przepoconym ciuchem
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Generalnie to chyba tych świrów to wszyscy mają w dupie i mało kogo to interesuje giełdy są tak irracjonalnie nie logiczne że normalni ludzie omijają je szerokim łukiem Nawet w Europie indeksy bez akcyjnie zrobiły njuhaje znaczy AI kupuje akcje spółek związanych z AI
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g