Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 17:51
REALISTA napisał:
Forex Trader napisał:
REALISTA napisał:
Powell pozostaje ostrożny i zdeterminowany do kontynuowania walki z inflacją Jacek Rzeźniczek 6 marca 2024, 16:36
ale tzw rynki wiedzą lepiej wacha się wybija
w Polsce stopy bez zmian. Anale z PKO twierdzą że stopy pozostaną na obecnym poziomie do końca 2025 roku
ja osobiście już bym obniżał stopy bo leszcze są zmęczone już tymi wysokimi kosztami pieniądza.
Jednym z powodów tej decyzji jest to że leszcz zarabia coraz więcej i ma się to rzekomo wkrótce przełożyć na konsumpcję (dziwki, koks i te sprawy)
dla mnie walka z inflacją to zawsze była głupota. Ceny rosną same do pewnego poziomu - tak długo jak ktoś chce tyle płacić. Ceny dochodzą do poziomu kiedy nie ma już zainteresowania i spadają same. Walka z inflacją za pomocą stóp procentowych to jest nic innego jak na siłę zabranie leszczowi jego pieniędzy (złodziejstwo) i oddanie ich bankierom. Cała ta walka w państwach socjalistycznych polega na zakazie czegoś poprzez spowodowanie wzrostu cen i aby cię nie było stać.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 18:06
W poniedziałek kwietniowe kontrakty terminowe na złoto po raz pierwszy zamknęły się na poziomie powyżej 2100 dolarów za uncję. Analitycy z Wall Street dostrzegają siłę złota. W ich ocenie wzrostowy trend na cenach kruszcu powinien utrzymać się co najmniej do końca tego roku.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 18:08
W poniedziałek kwietniowe kontrakty terminowe na złoto po raz pierwszy zamknęły się na poziomie powyżej 2100 dolarów za uncję. Analitycy z Wall Street dostrzegają siłę złota. W ich ocenie wzrostowy trend na cenach kruszcu powinien utrzymać się co najmniej do końca tego roku.
Jak bardzo może wzrosnąć cena złota? Ich scenariusz bazowy nadal pozostaje na poziomie 2150 dolarów. W ich ocenie w ciągu najbliższych 12–16 miesięcy, cena złoto może osiągnąć poziom 3000 dolarów.
thorgall lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 18:11
2 mld zł dla Poczty Polskiej. Sejm przyjął projekt ustawy bez żadnych poprawek
Nie ma to jak pompowanie publicznych pieniędzy w bankruta
kolekcjon€r
Liczba postów : 11285 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 18:46
Hossa wróciła na murzyński parkiet.
Ma róść i chooy, pod fantastyczne payrolle.
Ale ciężko utrzymać longa przez to ciągłe walenie na chama po ryju. Qrwa ledwo wzrośnie to jebią jak burą sukę żeby leszczy z longów powykaszać. Później robi sie widmo padaczki, leszcze szorcą to śruba z powrotem jazda na chama do góry jakby sie nic nie stało. To znowu leszcze widzą, że rośnie i zaczęły qpować ........... i ile taka zabawa kretyna z debilem będzie trwała?
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:38
Tulicie?
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:39
kolekcjon€r napisał:
Ale ciężko utrzymać longa przez to ciągłe walenie na chama po ryju. Qrwa ledwo wzrośnie to jebią jak burą sukę żeby leszczy z longów powykaszać. Później robi sie widmo padaczki, leszcze szorcą to śruba z powrotem jazda na chama do góry jakby sie nic nie stało. To znowu leszcze widzą, że rośnie i zaczęły qpować ........... i ile taka zabawa kretyna z debilem będzie trwała?
Moi co teraz? Padaka konkretną czy znowu odleszvzanie z Longow?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:47
REALISTA napisał:
kolekcjon€r napisał:
...... KRRRACH .... NA WSZYSTKIM
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:53
Nadaje ze Stronia napisał:
REALISTA napisał:
kolekcjon€r napisał:
...... KRRRACH .... NA WSZYSTKIM
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:55
...... łykacie coś PO19-tej 50-siont
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52251 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:56
ALE PANIKA NA GIEŁDZIE W USA W REAKCJI NA PROTESTY ROLNIKÓW W WARSZAWIE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:58
jak myslicie kiedy przetną wszystkie kable na dnie oceanów
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:59
Z pizdy jakaś wyjeba nagle. Miota się to wszystko okrutnie Jutro i pojutrze dane murzyńskie dość ważne, toż to ocipieć idzie od tego szarpania na dwie strony. Już nie wiem czy to jest w ogóle sens brać jakaś pozycję bo nim się zdecyduję to w zasadzie już można brać odwrotną.
W końcu to jest jeszcze qrwa hossa czy co to właściwie jest? Jeżdżą tym nasdakiem jak po starej qrwie
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Sro 06 Mar 2024, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 19:59
AgroTrader napisał:
.... to Ciebie tak dzisiaj JeePali przed Sejmem
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:00
zibi napisał:
jak myslicie kiedy przetną wszystkie kable na dnie oceanów
....jutro
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:02
Kupisz qrwa to nagle coś jebnie na mordę tak jak teraz. Sprzedasz to qrestwo stoi i ani grama niżej nie zamierza qrwa co za gówno Samo to nie wie czego chce. W ten sposób to można tracić na longach coraz wyżej w "hossie" bo co leszcz weźmie to wjeba w pysk po czym odkupić może wyłącznie wyżej. Toż to okurwieć do chuja idzie.
Ropa też rosła jak dzika i nagle na glebę jebią z powrotem. Przecież to jest nienormalne.
Moim zdaniem porządny krach by uzdrowił szybko sytuację.
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Sro 06 Mar 2024, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52251 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:04
kolekcjon€r napisał:
JAK Ty chcesz zarabiać jesli nie odróżniasz chamskiego strząsania od prawdziwej hossy ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:07
Nadaje ze Stronia napisał:
AgroTrader napisał:
.... to Ciebie tak dzisiaj JeePali przed Sejmem
to tylko uśmiechnięty Sejm , bez barierek , powitał suwerena
REALISTA lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:08
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
JAK Ty chcesz zarabiać jesli nie odróżniasz chamskiego strząsania od prawdziwej hossy ?
Ostatnie trzy zagrania to nawet pół sesji mi się pozycje nie mogły utrzymać. W piątek longowałem to juz w poniedziałek oczywiście sraczka bo jakżeżby inaczej? Wczoraj z dupy jakaś masakra to zagrałem S i nawet przez 1-2h miałem zysk ale nie dało się do końca sesji utrzymać bo zajoba dostali. Dziś miałem znowu L, już byłem na plusie i skurwysyny jedne znowu gleba ledwo na zero wyskoczyłem.
Niech to do chuja szlag trafi sami nie wiedzą czego chcą. Nie wiem już co grać teraz.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:08
kolekcjon€r napisał:
Kupisz qrwa to nagle coś jebnie na mordę tak jak teraz. Sprzedasz to qrestwo stoi i ani grama niżej nie zamierza qrwa co za gówno Samo to nie wie czego chce. W ten sposób to można tracić na longach coraz wyżej w "hossie" bo co leszcz weźmie to wjeba w pysk po czym odkupić może wyłącznie wyżej. Toż to okurwieć do chuja idzie.
Ropa też rosła jak dzika i nagle na glebę jebią z powrotem. Przecież to jest nienormalne.
to AI reaguje na każdy mikrolot leszcza czego nie rozumiesz ?
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:10
Najgorzej mnie wkurwia styl tego pieprzenia. Walnie ni z gruchy jakaś większa świeca w 5 minut ....... i chooy. I stoi jak zamurowane kolejną godzinę jakby się totalnie zacięło. nosz ja pier**lę Błyskawiczna jakaś niespodziewana akcja po czym godzina kontemplacji w miejscu. Przecież to w ogóle żaden trend nie jest.
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:13
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Fajnie już rosło, że nawet wyłączyłem compa to nagle wypierdolili na pysk, że go znowu włączyłem no to jak włączyłem to znowu nic się nie dzieje.
Znowu trzeba wyłączyć compa żeby coś się wydarzyło?
Nadaje ze Stronia
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
..... wieszczy Krach a bierze eL
... Siostro Krystyno ...... pacjent na lewatywe czeka
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Sro 06 Mar 2024, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
kolekcjon€r napisał:
Najgorzej mnie wkurwia styl tego pieprzenia. Walnie ni z gruchy jakaś większa świeca w 5 minut ....... i chooy. I stoi jak zamurowane kolejną godzinę jakby się totalnie zacięło. nosz ja pier**lę
w ostatnim Agrobiznesie były dokładnie omawiane przyczyny takiego zachowania giełd i prostym językiem wyjaśnione dlaczego i kiedy tak jest Głównym powodem jest "zielony ład " ktory powinien iść do kosza
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:17
Dlaczego program ECO w zmywarce jest najdłuższy?
Ładne w wafla robienie leszczy. Zwykły 1:55h, auto 2:30h a ECO 2:55h
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:18
kolekcjon€r napisał:
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Ostatnie trzy zagrania to nawet pół sesji mi się pozycje nie mogły utrzymać. W piątek longowałem to juz w poniedziałek oczywiście sraczka bo jakżeżby inaczej? Wczoraj z dupy jakaś masakra to zagrałem S i nawet przez 1-2h miałem zysk ale nie dało się do końca sesji utrzymać bo zajoba dostali. Dziś miałem znowu L, już byłem na plusie i skurwysyny jedne znowu gleba ledwo na zero wyskoczyłem.
Niech to do chuja szlag trafi sami nie wiedzą czego chcą. Nie wiem już co grać teraz.
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 06.03.2024r. Sro 06 Mar 2024, 20:31
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Najgorzej mnie wkurwia styl tego pieprzenia. Walnie ni z gruchy jakaś większa świeca w 5 minut ....... i chooy. I stoi jak zamurowane kolejną godzinę jakby się totalnie zacięło. nosz ja pier**lę
w ostatnim Agrobiznesie były dokładnie omawiane przyczyny takiego zachowania giełd i prostym językiem wyjaśnione dlaczego i kiedy tak jest Głównym powodem jest "zielony ład " ktory powinien iść do kosza
Ursula vd L dziś coś pitoliła, że się ugnie przed rolnikami.