Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 15.04.2024 r. Pon 15 Kwi 2024, 13:29
MICHU napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
KOMUNIKAT.
Z powodu blokady przełączania interwałów w moim MT4
dalsze prace nad Antkiem 36 przesuwam o 5 lat.
:-)
Na pohybel hakerom.
MT4 już kilka lat temu polikwidowali u normalnych brokerów. Teraz jest MT5. Dziwne, że 4 jeszcze w ogóle chodzi, a ty masz problem z przełączaniem interwałów. Jeszcze kosmitów oskarż, że ci Windows 3.11 nie chodzi.
Stoi jak stoi. Następną linijkę kodu dopiszę w 2029.
Było z Michem nie zaczynać.
Do jutra Moje konto MT4 XTB nie zostanie odblokowane
to Moje światowe interesy nie są związane z firmą XTB.
pisali ze koniec z MT4 w XTB ALE MYSLALEM ZE DLA ANTKA ZROBIA WYJATWK -BRAK SZACUNKU DLA ZAWODOWCOW
jako ze nie lubie jak ktos mnie na sile uszczesliwia -zebym wiecej zarobil ,to odpisalem i podziekowalem
i przenioslem sie calkowicie na CMC -tak jeszvcze jest MT4 (ale tez chujowy broker i PITa wysyla , musze definitywnie przenies sie na np. VANTAGE )
Drogi Kliencie,
Staramy się stale ulepszać Twoje doświadczenie inwestycyjne z XTB. Aby zapewnić jeszcze szybszą i dokładniejszą realizację transakcji, Twoje obecne konto MT4 zostanie automatycznie przeniesione na platformę xStation w dniu 19 kwietnia 2024.
xStation — co to dla Ciebie oznacza?
Wszechstronna oferta instrumentów w jednym miejscu - akcje (w tym akcje ułamkowe), ETF-y, kryptowaluty i większa różnorodność instrumentów OTC Regularne aktualizacje naszej oferty, aby zapewnić Ci najnowsze i najbardziej atrakcyjne możliwości inwestycyjne Dostęp do Planów Inwestycyjnych pozwalających na długoterminowe, pasywne inwestowanie Dostęp do wiadomości rynkowych, analiz i kalendarza ekonomicznego. Dzięki powiadomieniom push będziesz na bieżąco z kluczowymi wydarzeniami rynkowymi Dostęp do narzędzi służących do analizy: nastrojów rynkowych, wolumenu realnego i wielu innych Możliwość składania zleceń oczekujących poza godzinami handlu Szybsze wpłaty i wypłaty Dostęp do wszystkich Twoich kont bez konieczności ponownego logowania Zautomatyzowany handel poprzez xApi Szczegółowe opisy instrumentów ułatwiające podejmowanie świadomych decyzji inwestycyjnych Statystyki konta umożliwiające monitorowanie Twoich osiągnięć inwestycyjnych Czat i raportowanie błędów dostępne bezpośrednio na platformie
Pozostałe różnice pomiędzy platformami MT4 i xStation opisano w Polityce realizacji zleceń.
Kluczowe fakty na temat Twojego nowego konta xStation:
Twój login i hasło pozostają niezmienione Wszystkie otwarte pozycje i zlecenia oczekujące zostaną przeniesione automatycznie. Nie wymagamy od Ciebie żadnych działań Historia Twojego konta będzie dostępna za pomocą przycisku eksportuj Zarządzanie kontem, w tym wpłatami i wypłatami, pozostaje niezmienione i jest dostępne w Pokoju Inwestora Ze względu na nowe kursy wymiany, pobierana marża na pozycjach może się nieznacznie różnić
Działania jakie są od Ciebie wymagane:
Przy pierwszym logowaniu do xStation sprawdź i w razie potrzeby dostosuj swoje indywidualne ustawienia, które obejmują:
Instrumenty widoczne w zakładce Market Watch i Ulubione Alerty cenowe Domyślny wolumen zlecenia Wykresy i inne ustawienia Saldo konta, gdyż sposób naliczania depozytu dla pozycji zabezpieczających jest inny niż w MT4. W xStation wartość depozytu zabezpieczającego dla pozycji przeciwstawnych jest równa poziomowi Margin pozycji, dla której wysokość Margin jest większa.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu: support@xtb.pl lub +48 22 2019560 Pozdrawiamy, Zespół XTB
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 15.04.2024 r. Pon 15 Kwi 2024, 13:31
"Czy Poczta Polska zbankrutuje? Ma ogromne problemy finansowe"
A Prezes mówił że 2600 jest pewne
jak tam tacy zarządzający jak nasz Prezes to dziwne ze jeszcze nie zbankrutowali
Będą musieli więcej proszków do prania sprzedawać
I dzieł JP II
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Forex Trader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 15.04.2024 r. Pon 15 Kwi 2024, 13:40
Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
KOMUNIKAT.
Na pohybel hakerom.
MT4 już kilka lat temu polikwidowali u normalnych brokerów. Teraz jest MT5. Dziwne, że 4 jeszcze w ogóle chodzi, a ty masz problem z przełączaniem interwałów. Jeszcze kosmitów oskarż, że ci Windows 3.11 nie chodzi.
Na XTB to już same leszcze niedobitki zostały. Ja stamtąd dałem drapaka z 10 lat temu, gdyż byłem nimi bardzo zniesmaczon. Musi w chooja dalej walą.
Hakerzy tak mnie jebią, że nikt nie zarobi na Antku przez 10 lat.
Jutro się sprawdzi czy jebany Kowalczyk odblokował.
Kowalczyka nie znam.
Kowalczyka nie znasz ??
- Prezes Yacht Klub Polski Gdynia
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 15.04.2024 r. Pon 15 Kwi 2024, 13:51
AgroTrader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
KOMUNIKAT.
Na pohybel hakerom.
Na XTB to już same leszcze niedobitki zostały. Ja stamtąd dałem drapaka z 10 lat temu, gdyż byłem nimi bardzo zniesmaczon. Musi w chooja dalej walą.
Hakerzy tak mnie jebią, że nikt nie zarobi na Antku przez 10 lat.
Jutro się sprawdzi czy jebany Kowalczyk odblokował.
Kowalczyka nie znam.
Kowalczyka nie znasz ??
- Prezes Yacht Klub Polski Gdynia
Co on teraz, Prezes, przełącza interwały w MT4? Znałem jeszcze innego Kowalczyka, Marka, ale on w wykończeniówce robi, wcześniej taksówkarzem był.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 15.04.2024 r. Pon 15 Kwi 2024, 14:04