Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 00:18
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46564 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 05:20
1-wszy A co to? Wszyscy zabuszkowani? Zarabianie jest łatwe, zresztą sami popatrzcie:
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 16:42
AgroTrader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Fajna pogoda, defekowałem już dwukrotnie dziś i chyba wystarczy. Zbieram się na gejowanie.
Qpiłem wczoraj lubrykant do gejowania na sucho
to ułatwia-przyspiesza defekacje ?
Nie, lepiej się arbuza ojebuje
thorgall lubi tą wiadomość
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 19:59
kto jedzie? Ja nie zdążę, jestem za daleko i poza tym już defekowałem https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,190451,31042927,francuzi-zapowiedzieli-zbiorowa-defekacje-protestuja-przeciwko.html#s=BoxOpImg4
Francuzi zapowiedzieli zbiorową defekację. Protestują przeciwko władzy. "23 czerwca sr*m do Sekwany"
thorgall lubi tą wiadomość
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25035 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 20:04
REALISTA napisał:
kto jedzie? Ja nie zdążę, jestem za daleko i poza tym już defekowałem https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,190451,31042927,francuzi-zapowiedzieli-zbiorowa-defekacje-protestuja-przeciwko.html#s=BoxOpImg4
Francuzi zapowiedzieli zbiorową defekację. Protestują przeciwko władzy. "23 czerwca sr*m do Sekwany"
Wnioskuję żeby delegować Kolekcjonera z transparentem TKŚ
Niech świat widzi że nie jesteśmy obojętni
Kolekcjoner, zrobisz kupe do Sekwany?
AgroTrader, Zygmunt de Bill and Forex Trader like this post
kolekcjon€r
Liczba postów : 10846 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 22:52
Dziś 79km nagejowałem ale spiekło mnie strasznie.
Czy waszym zdaniem olejki przeciwsłoneczne są produktem pedalskim?
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9728 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 22:57
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:04
Po udanym gejowaniu z lubrykantem czas się zbuszkować przed snem
na 1/3 qrwy fajnie się słucha
i Pilsnerek na rozgrzewkę
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:11
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:24
kolekcjon€r napisał:
Raczej ilu kierowców wkurwiłeś jeżdząc w tych swoich spodenkach z pampersem środkiem drogi
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:43
Małolat napisał:
kolekcjon€r napisał:
Raczej ilu kierowców wkurwiłeś jeżdząc w tych swoich spodenkach z pampersem środkiem drogi
Raczej żadnego bo tak się składa że od dawna już nie jeżdżę szosówką i staram się unikach dróg i głównie trzymać się offroadu. Mnie ciągnie do lasów, gdzieś nad jeziora, jakieś mało uczęszczane miejsca typu urbexy a nie je**ć się z samochodami bo to żadna frajda. Czasem trzeba bo nie ma wyjścia ale ograniczam to do minimum. Gdy jest droga rowerowa to chętnie z niej korzystam by się nie stresować, że jakiś pojeb będzie mnie wyprzedzał na zapałkę. Ewentualnie wiejskie drogi, po których przejeżdża jedno auto na 20 min.
Dziś dla przykładu gdy zobaczyłem kawałek gównianej drogi, po której popierdalają gabaryty, to zdecydowałem się na objazd prawie dyszkę by jechać bez stresu po pustym lub po ścieżce rowerowej. Jazda typowo szosowa przestała mnie już wiele lat temu rajcować. Wolę trekking lub gravel a w ogóle myślę o kupnie drugiego roweru na trudniejszy teren żeby po piachach cisnąć.
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:49
Natomiast POzytywne w polskich miastach jest to, że coraz więcej dróg dla rowerów budują i to mi się podoba. Pozwężać te jezdnie w pizdu, zrobić strefy czystego transportu i wpierdolić wszędzie drogi rowerowe na wzór NL
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:55
Rodzi się jeszcze kolejne pytanie.
Czy e-bajki są dla pedałów? bo to takie trochę oszustwo rowerowe z akumulatorkiem Ciekawe jak się sprawdza taki w górach na nastoprocentowych podjazdach. W Małopolsce są takie strome ściany gdzieniegdzie, to tam może mieć sens takie wspomaganie ale qrwa na płaskim to bez przesady.
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:57
thorgall napisał:
REALISTA napisał:
Jeśli na koszt forum będzie taka delegacja, to mogę lecieć bo bilety nie są tanie. A zdefekować na zawołanie i to jeszcze grupowo to chyba też nie jest takie logistycznie łatwe?
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Sob 08 Cze 2024, 23:59
ale popierdolona ta muzyka
chujwi jak tego słuchać
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Nie 09 Cze 2024, 00:00
To zajebiście wchodzi na dobry chill
Dobra bo chmura idzie........
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25035 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Nie 09 Cze 2024, 00:03
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
REALISTA napisał:
Jeśli na koszt forum będzie taka delegacja, to mogę lecieć bo bilety nie są tanie. A zdefekować na zawołanie i to jeszcze grupowo to chyba też nie jest takie logistycznie łatwe?
No przestań pojedziesz rowerem to niedaleko i płasko jest
sam widzisz że ostatnio jakiś zastój na giełdzie jest nic się nie da szkoda tam na samoloty
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Nie 09 Cze 2024, 00:06, w całości zmieniany 1 raz
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Nie 09 Cze 2024, 00:06
kolekcjon€r napisał:
Małolat napisał:
kolekcjon€r napisał:
Raczej żadnego bo tak się składa że od dawna już nie jeżdżę szosówką i staram się unikach dróg i głównie trzymać się offroadu. Mnie ciągnie do lasów, gdzieś nad jeziora, jakieś mało uczęszczane miejsca typu urbexy a nie je**ć się z samochodami bo to żadna frajda. Czasem trzeba bo nie ma wyjścia ale ograniczam to do minimum. Gdy jest droga rowerowa to chętnie z niej korzystam by się nie stresować, że jakiś pojeb będzie mnie wyprzedzał na zapałkę. Ewentualnie wiejskie drogi, po których przejeżdża jedno auto na 20 min.
Dziś dla przykładu gdy zobaczyłem kawałek gównianej drogi, po której popierdalają gabaryty, to zdecydowałem się na objazd prawie dyszkę by jechać bez stresu po pustym lub po ścieżce rowerowej. Jazda typowo szosowa przestała mnie już wiele lat temu rajcować. Wolę trekking lub gravel a w ogóle myślę o kupnie drugiego roweru na trudniejszy teren żeby po piachach cisnąć.
o jaki przykład na normalnego pedalarza do mnie do Krosna to nawet mieszkania Warszawka wynajmuje żeby na rowerach pojezdzic
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Nie 09 Cze 2024, 00:25
CHolera, mocny ten nowy island skunk
Normalnie gadam wam, faza klepie po dwóch buchach
http://surowce-farmaceutyczne.s-lab.pl/
Generalnie to zajebiście jest być Pacjentem!
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Nie 09 Cze 2024, 00:45
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
REALISTA napisał:
sam widzisz że ostatnio jakiś zastój na giełdzie jest nic się nie da szkoda tam na samoloty
Ja srałem do Sekwany spontanicznie, pod wpływem impulsu, a nie jakieś akcje, ideje czy protesty. Za dużo symboliki tu jest. Sterowanych akcji, pożytecznych idiotów. Fantazja podpowiada srać do rzeki to się sra, bez żadnej ideologii. W Bakomie walili gruchę do głównego zbiornika bez konkretnego powodu. I komu to przeszkadzało?
REALISTA, thorgall and Forex Trader like this post
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Nie 09 Cze 2024, 07:28
Zygmunt de Bill napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
REALISTA napisał:
Ja srałem do Sekwany spontanicznie, pod wpływem impulsu, a nie jakieś akcje, ideje czy protesty. Za dużo symboliki tu jest. Sterowanych akcji, pożytecznych idiotów. Fantazja podpowiada srać do rzeki to się sra, bez żadnej ideologii. W Bakomie walili gruchę do głównego zbiornika bez konkretnego powodu. I komu to przeszkadzało?
i Spontan jest zajebisty Ja na ten przykład otwieram spontanicznie pozycję na rynku i są zawsze zabronione
Temat: Re: UFO 08-09 06 2024 r. Weekend Nie 09 Cze 2024, 08:34
W gówno psie wdepnąłem. To na szczęście i pieniądze, a mam S to co bardziej inteligentni już wiedzą co będzie się działo na rynkach w przyszłym tygodniu