zrobiłem 6 pompek na jednej ręce i coś się od tego źle czuję jakiś nadwyrężony nie wiem jak teraz się będę uśmiechał ale jakoś muszę się zebrać w sobie i ten uśmiech wykrzesać
kolekcjon€r
Liczba postów : 10869 Registration date : 13/02/2023
zrobiłem 6 pompek na jednej ręce i coś się od tego źle czuję jakiś nadwyrężony nie wiem jak teraz się będę uśmiechał ale jakoś muszę się zebrać w sobie i ten uśmiech wykrzesać
Buszka se walnij
REALISTA and Odyseusz like this post
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
Ale Michu z tym Dax-em pojechałeś Takie straty, to lepiej było Micha spłacić!
Spójrz jeszcze raz na rysunek i policz ile razy cofało w dół od 18400. Następnie zsumuj. Następnie obróć się na przymknięciu pętli. Następnie ponownie zsumuj.
Szkoda, że na siłę dorabiasz mi
Czekam na odpowiedź ile setek wygranych punktów wyliczyłeś.
Spójrz jeszcze raz na rysunek i policz ile razy cofało w dół od 18400. Następnie zsumuj. Następnie obróć się na przymknięciu pętli. Następnie ponownie zsumuj.
Nie dorabiam. Chodzi tylko o to, że jakbyś jasno napisał "spierdalać z krótkich na Daxie" to by wielu Ufoków se dupę uratowało. A tak nawet Dziadek wtopę ma.
Cztery razy podchodziło, w tym dwa razy przebiło i spadło.
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g