w ogóle mi to wszystko zaczyna podśmierdywać zwałą na rynkach ( łącznie z nazdakiem) i recesją w gospodarce światowej tak jakby produkcja i konsumpcja doszła do jakiejś granicy możliwości. Ludzie już nie pozbywają się ciuszków po jednym włożeniu, już nie wymieniają co pół roku smartfonów...w ogóle zaczynają racjonalniej kupować i konsumować ...tak mi sie wydaje
kolekcjon€r
Liczba postów : 10834 Registration date : 13/02/2023
w ogóle mi to wszystko zaczyna podśmierdywać zwałą na rynkach ( łącznie z nazdakiem) i recesją w gospodarce światowej tak jakby produkcja i konsumpcja doszła do jakiejś granicy możliwości. Ludzie już nie pozbywają się ciuszków po jednym włożeniu, już nie wymieniają co pół roku smartfonów...w ogóle zaczynają racjonalniej kupować i konsumować ...tak mi sie wydaje
No czas najwyższy. Wspominałem o tym w weekend a widocznie cały świat nas czyta. Jeszcze tylko przydałoby się nieco urealnić ceny nieruchów a akcji to swoją drogą.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6013 Registration date : 20/10/2018
do Dnia Niepodległości 4 lipca trzeba trzymać fason a potem się Ziobroczy
kolekcjon€r
Liczba postów : 10834 Registration date : 13/02/2023