Muszę Wam powiedzieć, że uśmiechnięta Polska zobowiązuje. Chcę znacząco poprawić wygląd swojego uśmiechu i już byłem na konsultacji z dentystą. Na filmowy uśmiech potrzebuję wyskoczyć z 30 tyś. Ale jestem przekonany, że warto.
kolekcjon€r
Liczba postów : 10736 Registration date : 13/02/2023
Muszę Wam powiedzieć, że uśmiechnięta Polska zobowiązuje. Chcę znacząco poprawić wygląd swojego uśmiechu i już byłem na konsultacji z dentystą. Na filmowy uśmiech potrzebuję wyskoczyć z 30 tyś. Ale jestem przekonany, że warto.
Po co aż tyle? Spotkasz specjalistów chirurgów z łodzi to ci za darmo zrobią w ciemnej ulicy.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25030 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Oj, coraz mocniej wali światową recesją tak wychodzi z łączenia kropek
Nieoczekiwany spadek indeksu podpisanych umów kupna domów w USA do poziomu najniższego w historii Jacek Rzeźniczek 27 czerwca 2024, 16:04
Indeks podpisanych umów kupna domów w USA spadł w maju o 2,1% w stosunku do kwietnie, w którym również odnotowany miesięczny spadek, tyle że głębszy, bo 7,7%. Rynek oczekiwał wzrostu indeksu o 2,4% m/m. Te dane oznaczają spadek indeksu do najniższego poziomu w historii, ponieważ podwyższone oprocentowanie kredytów hipotecznych i wysokie ceny zniechęciły potencjalnych nabywców.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46554 Registration date : 03/09/2007