niemcy jak by wypłacili Polsce całą kwotę jednorazowo czyli 6 bilionów 200 miliardów i ileś tam mlionów... to przez najbliższe 15 lat by wpierdalali trawę z łąki i popijali wodą z rzeki. A Polska by srała siankiem i niemcy ci bardziej odważni przyjeżdżali by do Polski podcierać dupy emerytom za 150zł/h.
kolekcjon€r
Liczba postów : 10884 Registration date : 13/02/2023
Dziś na gejach. Niby upał ale zefirek wieje i nie jest źle. Generalnie to je**ć Niemców i giełdy Po I wojnie po Traktacie Wersalskim nałożono na nich takie reparacja, że w końcu Hitler doszedł do władzy. Po II wojnie im się upiekło i jeszcze siano dostali w ramach planu Marshalla
A ja dziś gówno robię (w przenośni)
taki leniwy dzień mam, przespałem sporo, jeszcze będę zaraz buszkował. Na zaqpach w Biedrze byłem, trochę sprzątnąłem i tyle.
Za to jutro się od wczesnego ranka organizuję na całodzienne gejowanie.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7034 Registration date : 22/12/2011
Dziś na gejach. Niby upał ale zefirek wieje i nie jest źle. Generalnie to je**ć Niemców i giełdy Po I wojnie po Traktacie Wersalskim nałożono na nich takie reparacja, że w końcu Hitler doszedł do władzy. Po II wojnie im się upiekło i jeszcze siano dostali w ramach planu Marshalla
A ja dziś gówno robię (w przenośni)
taki leniwy dzień mam, przespałem sporo, jeszcze będę zaraz buszkował. Na zaqpach w Biedrze byłem, trochę sprzątnąłem i tyle.
Za to jutro się od wczesnego ranka organizuję na całodzienne gejowanie.
A ja dziś gówno robię
to znaczy, że dziś nie defekowałeś ???!!!
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Chleb smażony, kawka zbożowa i można z optymizmem patrzyć w przyszłość!
A nie bruschetta con pancetta e cavolo romanesco z kawiorem z jesiotra i espresso doppio z kopi luvak?
To chyba taki level powinien trzymać TKŚ?
To taki performers jest. Ludzie bogaci mają już dość luksusów i np. sobie wykupują kilka nocy w więzieniach, żeby zobaczyć jak to jest spać w celi. Albo kupują i łażą w starych podartych ciuchach. Zygmunt już rzyga kawiorem i przeszedł na chleb i zbożówkę. Nie nadążasz za trendami światowymi.
Forex Trader lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Ciekawe czemu w piłce nożnej w ogóle nie istnieje temat dopingu.
Słyszeliście kiedyś o dyskwalifikacji jakiegoś piłkarza za doping? A zaraz się zacznie Olimpiada w Paryżu i będzie, że ten brał, tamten wciągał itd. W piłce nożnej temat nie istnieje.
Czyżby wielki biznes położył łapę na agencjach antydopingowych żeby się tym sportem nie interesowały?
kolekcjon€r
A nie bruschetta con pancetta e cavolo romanesco z kawiorem z jesiotra i espresso doppio z kopi luvak?
To taki performers jest. Ludzie bogaci mają już dość luksusów i np. sobie wykupują kilka nocy w więzieniach, żeby zobaczyć jak to jest spać w celi. Albo kupują i łażą w starych podartych ciuchach. Zygmunt już rzyga kawiorem i przeszedł na chleb i zbożówkę. Nie nadążasz za trendami światowymi.
O cholera, to mnie zaskoczyłeś. Nie wiedziałem.
A podobno najbogatsi to przechodzą trend PKC -> PCK -> PKP żeby wiedzieć jak to jest zostać menelem a później zbudować majątek od zera.
kolekcjon€r
Tak. To taka nowa moda, która przyszła do nas z zachodu.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6015 Registration date : 20/10/2018
Maska opadała - widać że wspiera niemców fur dojczland
ja tam watpliwosci nigdy nie miałem że to kawał skurwysyna
ja też
Widzę tu jakiem pomieszanie z poplątaniem Pozwólcie, że naprowadzę Was na właściwe tory To Kaczyści są ci niedobrzy a dobrzy z kolei to są Tuskowcy czyli wybawcy od Kaczyzmu
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7034 Registration date : 22/12/2011
Ciekawe czemu w piłce nożnej w ogóle nie istnieje temat dopingu.
Słyszeliście kiedyś o dyskwalifikacji jakiegoś piłkarza za doping? A zaraz się zacznie Olimpiada w Paryżu i będzie, że ten brał, tamten wciągał itd. W piłce nożnej temat nie istnieje.
Czyżby wielki biznes położył łapę na agencjach antydopingowych żeby się tym sportem nie interesowały?
Salamon nie grał w reprezentacji ostatnio, bo wpadł za doping. Sprawa świeża, wszyscy dysqtowali o tym. Ty co, pod lodem siedziałeś jak kadrę na mistrzostwa zbierali?
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10318 Registration date : 05/08/2019
ja też
Widzę tu jakiem pomieszanie z poplątaniem Pozwólcie, że naprowadzę Was na właściwe tory To Kaczyści są ci niedobrzy a dobrzy z kolei to są Tuskowcy czyli wybawcy od Kaczyzmu
Kaczafi może i sobie trochę ciomkał ale był spoko
kolekcjon€r
ja też
Kaczafi może i sobie trochę ciomkał ale był spoko
dyktator
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
sprzedają od lat alkohol na stacjach i nie było z tym problemu .ale teraz POważna ekipa bierze się za to bo trzeba Orlen rozjebać i za grosze puscić , bo teraz jeszcze cos wart jest i Niemiec góry grosza nie wyłoży , ale jak sie go zeszmaci , zakaże sprzedaży alkoholu , potem może paliwa to kupiec ratujący firmę nie rentowna zapewne się znajdzie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
sprzedają od lat alkohol na stacjach i nie było z tym problemu .ale teraz POważna ekipa bierze się za to bo trzeba Orlen rozjebać i za grosze puscić , bo teraz jeszcze cos wart jest i Niemiec góry grosza nie wyłoży , ale jak sie go zeszmaci , zakaże sprzedaży alkoholu , potem może paliwa to kupiec ratujący firmę nie rentowna zapewne się znajdzie
gorzałka na stacjach to zbrodnia jeszcze papierosy zostały i powinni też zakazać